2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım 1 yıl anneanne babaanne dönüşümlü baktılar ama mesafe uzak olduğundan artık dayanamadılar 1 yaşına az bir zaman vardı bakıcıya verdik, çok iyiydi aslında bakıcımız ama çocukları kıskandı oğlumu sıkıntı oldu,kadıncağız mecbur bırakmak zorunda kaldı..bende tekrar bakıcı yine aynı sıkıntılar yaşansın istemedim,dünde gezdik eşimle içime sinen bi yer bulduk, müdüresi çok güzel şeyler anlattı, çok kısa zamanda dilleneceğini, masaya oturup yemek yemeyi , herşeyin bir düzeni olduğunu öğreneceğini falan söyledi, yaşlarına uygun aktiviteleride var şarkı dinleme masal okuma vs gibi.. umarım güzel olur.. gerçekten çok zor...

bence en iyisini yapmışsın kimseye yük olmadan,bakıcı ne yaptı acaba diye aklın evde kalmadan oğlunu içine sinen biyerde daha eğitimli bilinçli insanların eline bırakıyorsun.Bence birde bu tarafından bak hep iyi yönlerini aklına getir en azından şu zor süreci alışma sürecini atlatana kadar.

günaydın arkadaşlar

hayırlı ramazanlar olsun allah oruç tutanlara kolaylık versin

bende anaokulundayım hande84 iyi yapmışsın çok çok iyi olur inşallah çocukları 2 yaşına gelen arkadaşlar başımın etini yiyor grup aç diye öğretmen sıkıntısı var bizdede
çocuklar okulda o kadar değişiyorlarki benimki okula gele gide oyun oynamayı öğrendi şimdi 6 yaş civarı çocuklarla inanılmaz güzel oynuyor

günaydın arkadaşlar

hayırlı ramazanlar olsun allah oruç tutanlara kolaylık versin

bende anaokulundayım hande84 iyi yapmışsın çok çok iyi olur inşallah çocukları 2 yaşına gelen arkadaşlar başımın etini yiyor grup aç diye öğretmen sıkıntısı var bizdede
çocuklar okulda o kadar değişiyorlarki benimki okula gele gide oyun oynamayı öğrendi şimdi 6 yaş civarı çocuklarla inanılmaz güzel oynuyor

sizlerin böyle olumlu düşüncelerini,tecrübelerini duyunca acaip rahatlıyorum, inşallah benim oğlumda çabucak alışır ve çok sever orayı...

Bugun kimse yazmamış. Bari ben yazayım.
Herkese iyi hafta sonları! Biz yarın kızımla denize giricez:)) en sevdiği bolum de kumda oynamak!
Ayrıca herkese hayirli ramazanlar! Ben malesef oruç tutamıyorum. Çünkü hala emziriyorum. Bütün gün su icmeyerek sütümün kesilmesini istemiyorum. Zaten azaldı bayağı. Bari hepten yok olmasın. Emziği kadar emsin kızım.

Bugun kimse yazmamış. Bari ben yazayım.
Herkese iyi hafta sonları! Biz yarın kızımla denize giricez:)) en sevdiği bolum de kumda oynamak!
Ayrıca herkese hayirli ramazanlar! Ben malesef oruç tutamıyorum. Çünkü hala emziriyorum. Bütün gün su icmeyerek sütümün kesilmesini istemiyorum. Zaten azaldı bayağı. Bari hepten yok olmasın. Emziği kadar emsin kızım.

Ben de emziriyorum ve oruç tutmuyorum....ve buaralar oğlumla yapışık geziyoruz........bana aşırı birşekilde düşkünleşti....daha fazla emiyo hatta izin versem gün boyu göğsüm dışarda dursa ve o canı istedikçe emse.....bi de çenesi durmuyo zaten ...memme diye bağırıp ağlıyo beni yere yatırmaya uğraşıyo....sakileşmesi için tek yolun emmesi olduğunu düşününce sütümün azalması ihtimalini göze alamıyorum....denizi kumu seviyo da orda rahat ediyorum biraz...az da olsa dinleniyorum...size iyi eğlenceler kısmetse biz de denizde olacağız

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar

yine pazartesi yine iş çabucak geçer inşallah
kızım dün gece hep ağlayarak uyandı anlamadım diş sandım sabah kabız olduğunu farkettim oysa bir haftadır ishaldi devam ederse bugün doktora götürücem nerdeyse hiç uyumadım yavrumda helak oldu ağlamaktan

bebişlerin hala emmesi ne güzel

günaydın arkadaşlar

yine pazartesi yine iş çabucak geçer inşallah
kızım dün gece hep ağlayarak uyandı anlamadım diş sandım sabah kabız olduğunu farkettim oysa bir haftadır ishaldi devam ederse bugün doktora götürücem nerdeyse hiç uyumadım yavrumda helak oldu ağlamaktan

bebişlerin hala emmesi ne güzel

Merhaba Arkadaşlar İnşallah canım şu hafta içinde günler çabuk geçsede hafta sonu oğlumla vakit geçirsem diye iple çekiyorum. Bazen oğlumda aynı dün gece bizde hiç uyumadık sadece 1 gün yapamadı büyük tuvaletini belkide ondan ağlayarak uyandı. Benimkinin iştahıda gitti tabi yemeyince tuvaletede çıkamıyor.

simgesel günaydın canım nasılsın oğluşun nasıl?

bende bıraktım gelsim şimdi kuzumu

kızlar görüşlerinize ihtiyacım var kızım benimleyken kaçta kalkarsa kalksın öğlen 12 den önce uyumuyor üç gündür bakıcıyla yine ve sabah 8- 8.30 gibi kalkan çocuk 10.30 da uyumuş 12 ye kadar da uyuyor öğleden sonra 3 de bir daha uyuyor ben eve gidince kalkıyor
ne benimle ve annemle hayatta böyle değil nerdeyse bir ay sürekli beraberdik. anlamıyorum şakayla karışık napıyosun sen diyorum kendi istiyor dedi yastığı falan getiriyormuş

Son düzenleme:
günaydınn herkese;

kızlar dün yazılanlar görünmüyor k.k.'ya ne oldu böyle.

kızlar görüşlerinize ihtiyacım var kızım benimleyken kaçta kalkarsa kalksın öğlen 12 den önce uyumuyor üç gündür bakıcıyla yine ve sabah 8- 8.30 gibi kalkan çocuk 10.30 da uyumuş 12 ye kadar da uyuyor öğleden sonra 3 de bir daha uyuyor ben eve gidince kalkıyor
ne benimle ve annemle hayatta böyle değil nerdeyse bir ay sürekli beraberdik. anlamıyorum şakayla karışık napıyosun sen diyorum kendi istiyor dedi yastığı falan getiriyormuş

günaydın cnm

Canım sen öğleden sonra kaçta eve gidiyosun ki 3te uyuyormuş kaça kadar uyuyor

kızlar oğlum bir haftadır ishal. ateş yok, dışkısında sümüksü bir madde de yok. dişten olabilir diyeceğim ama en ufak bir kabartı yok. sizce ne yapmalım, doktora mı götüreyim? bir de su çiçeği aşısından sonra oldu ama o bu kadar uzun sürer mi sizce?

günaydın cnm

Canım sen öğleden sonra kaçta eve gidiyosun ki 3te uyuyormuş kaça kadar uyuyor[/QUOTE]

dün ben 15.30 gibi gittim ona bakarken uyandı kalktı bir daha 9 da gece uykusuna geçti bir önceki gün 15 de uyumuş 17.30 da kalktı beni görmediği sürece uyuyor

canım benim okulum çok yakın eve yaz olduğu için normal saatlere çok uymuyorum kimse yok okulda. sabah 9.30 gibi okula geliyorum 11.30 gibi dönüyorum eve uyuyor oluyor öğleden sonra 13.30-14.00 gibi okula 15.00i geçerek de eve gidiyorum yine uyuyor oluyor okul zamanı da düzeni böyleydi ama tatilde annemdeydik yada haftasonları bende bu düzende mümkün değil uyumadı hatta annemlerde hiç kalmadığı kadar uykusuz kaldı
annem görmek istemiyordur ondan uyuyor hemen diyor:KK1:

kızlar oğlum bir haftadır ishal. ateş yok, dışkısında sümüksü bir madde de yok. dişten olabilir diyeceğim ama en ufak bir kabartı yok. sizce ne yapmalım, doktora mı götüreyim? bir de su çiçeği aşısından sonra oldu ama o bu kadar uzun sürer mi sizce?

geçen hafta kızımda ishaldi günde 4 e kadar çıktı. 5 ve 5i geçerse ateş kusma olursa hemen götür bence
ben ayran içirdim iyi geldi hafif tuz koydum birde bol su içir. şekerli ve yağlı verme muz papates püresi pirinç çorbası falan yaptı annem

bir lt kaynamış ılıtılmış suya 1tatlı kaşığı tuz 8 tatlı kaşığı şeker 1çay kaşığı karbonat tarifi var ishal için netten de bakabilirsin bir çay bardağı kadar her dışkılamadan sonra sıvı kaybını önlüyor benimki çok içmedi dene istersen çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
günaydın cnm

Canım sen öğleden sonra kaçta eve gidiyosun ki 3te uyuyormuş kaça kadar uyuyor

dün ben 15.30 gibi gittim ona bakarken uyandı kalktı bir daha 9 da gece uykusuna geçti bir önceki gün 15 de uyumuş 17.30 da kalktı beni görmediği sürece uyuyor

canım benim okulum çok yakın eve yaz olduğu için normal saatlere çok uymuyorum kimse yok okulda. sabah 9.30 gibi okula geliyorum 11.30 gibi dönüyorum eve uyuyor oluyor öğleden sonra 13.30-14.00 gibi okula 15.00i geçerek de eve gidiyorum yine uyuyor oluyor okul zamanı da düzeni böyleydi ama tatilde annemdeydik yada haftasonları bende bu düzende mümkün değil uyumadı hatta annemlerde hiç kalmadığı kadar uykusuz kaldı
annem görmek istemiyordur ondan uyuyor hemen diyor:KK1:[/QUOTE]

cnm belki sıcaklardan uyuyor olabilir.Benim oğlumda ananesi uyuttuğunda hemen uyur ben saatlerce uğraşırım.Belki bakıcının uyutmasına alışmıştır ondan olabilir

geçmiş olsun cnm günde kaç kere yapıyor cnm 4 yada 5 kere yaparsa dr.götür.Ben oğluma reflor veriyorum hemen geçiriyor.Birde bol bol su içir

Sağolasın canım oğluşum iyi yaramazlıklara devam. Gilraen bakıcınıza güveniyorsan tedirgin olma benim bildiğim artık uykularının gündüz 1 e düşeceği oğlumda bazen 1 bazen 2 defa uyuyor gündüz 1 saati geçmiyor gecede nerdeyse her saat başı kalkıyor hangisi normal bende bilemiyorum artık sıcaktan hiç uyumuyor dönüp duruyor. İştahıda yok. Çok zor gerçekten annelik. Yavrunu başkalarına emanet etmek ama mecburuz herşey onlar için

annem görmek istemiyordur ondan uyuyor hemen diyor:KK1:

cnm belki sıcaklardan uyuyor olabilir.Benim oğlumda ananesi uyuttuğunda hemen uyur ben saatlerce uğraşırım.Belki bakıcının uyutmasına alışmıştır ondan olabilir[/QUOTE]

Canım nasıl uyutuyorsunuz çocuklarınızı benimki kucak dışında hiçbir şekilde uymuyor :KK19:

Geçmiş olsun canım ilaç vermeden doğal yiyeceklerle geçirmeye çalış şeftali-muz-patates haşla-pirinç çorbası yap bol sıvı su ver vücudu susuz kalmasın daha sık yaparsa dr. götür halsiz kalır. Su çiçeği aşısı hangi marka olandan yaptırmıştınız?

cnm belki sıcaklardan uyuyor olabilir.Benim oğlumda ananesi uyuttuğunda hemen uyur ben saatlerce uğraşırım.Belki bakıcının uyutmasına alışmıştır ondan olabilir

Canım nasıl uyutuyorsunuz çocuklarınızı benimki kucak dışında hiçbir şekilde uymuyor :KK19:[/QUOTE]

cnm benim oğlumda öyleydi eve portotif salıncak aldık onunla uyutuyorum çok memnunum dışarı çıktığımızda da kucağımda uyutuyorum

Canım nasıl uyutuyorsunuz çocuklarınızı benimki kucak dışında hiçbir şekilde uymuyor :KK19:

cnm benim oğlumda öyleydi eve portotif salıncak aldık onunla uyutuyorum çok memnunum dışarı çıktığımızda da kucağımda uyutuyorum[/QUOTE]

Portatif salıncak internetten mi aldın nasıl birşey? Büyüdüler artık kucakta çok zor oluyor.

X