2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ben Eskişehirde yaşıyorum canım iş çıkışı süre uzun fakat yemek hazırlamak felan baya bizi yoracak ben işten gelince biraz oynayıp sonra mutfağa mecburen bu şekilde yetişiyorum işlere..

Ben Eskişehirde yaşıyorum canım iş çıkışı süre uzun fakat yemek hazırlamak felan baya bizi yoracak ben işten gelince biraz oynayıp sonra mutfağa mecburen bu şekilde yetişiyorum işlere..

aa çok şaşırdım benim ve eşimin ailesi de eskişehirde tayinimi istemeyi düşünüyorum bende bu dönem malum bebişlerle zor olucak burda.

allah kolaylık versin hepimize

aa çok şaşırdım benim ve eşimin ailesi de eskişehirde tayinimi istemeyi düşünüyorum bende bu dönem malum bebişlerle zor olucak burda.

allah kolaylık versin hepimize

Sen hangi şehirde yaşıyorsun evet 2 çocukla gerçekten çok zor aileler kalıcıysa yaşadıkları şehirde bencede sizin için en iyisi tayin istemek. Umarım ilgililerdir bakarlar torunlarına pişman olmazsın canım

ben sakaryadayım canım annem buraya bile o kadar çok geldi ki ilk torunu kimselere bırakmazlar babamla deli oluyorlar inşallah tayinler açılırda bizde gideriz bakıcı olayı kalkar ortadan birde

günaydın günaydın günaydın herkese

Ben o açıdan şanslıyım cnm annem ben gelene kadar yemekleri yapacak.
Ben nedense seni hep İstanbul diye hatırlıyorum.Üniversitedeyken gelmiştim Eskişehire çok hoşuma gitmişti.Zaten tam öğrenci şehri

Günaydın Arkadaşlar Ne güzel canım annem oğlumdan hiçbir işe bakamadığını söylüyor ben işten eve geldiğime onlar hemen evlerine gidiyorlar mecburen evimin bütün işleri bana bakıyor

ben sakaryadayım canım annem buraya bile o kadar çok geldi ki ilk torunu kimselere bırakmazlar babamla deli oluyorlar inşallah tayinler açılırda bizde gideriz bakıcı olayı kalkar ortadan birde

İnşallah bu şekilde devam eder canım ben hamileyken annem biz bakarız kimseye bırakmayız diyorlardı oğluma şimdi çok yoruluyoruz felan dedikleri zaman benim içim bi tuaf oluyor bak aynı şehire yerleştiğinde hak verceksin herşeyden alınıyor insan evladı olunca.

Günaydın herkese
Dün gece kızım hiç uyutmadı. Nerdeyse saat bası mizildanip aglayip kalktı. Çok uykusuz kaldım yaaa. Offf ne zor oluyor gece uyuyamamak. Niye böyle yaptı bilmiyorum. Sıcak da degildi. Klimadan hatta soğuktu bile.
Ay valla şöyle gece uyumasında sorun cikarmayacagi yaşa Bi gelseydi

Günaydın herkese
Dün gece kızım hiç uyutmadı. Nerdeyse saat bası mizildanip aglayip kalktı. Çok uykusuz kaldım yaaa. Offf ne zor oluyor gece uyuyamamak. Niye böyle yaptı bilmiyorum. Sıcak da degildi. Klimadan hatta soğuktu bile.
Ay valla şöyle gece uyumasında sorun cikarmayacagi yaşa Bi gelseydi

Merhaba
Benım oglum 2 mayıs dogumlu 4 gundur bırden pat dıye hemde hıc dusmeden sankı aylardır yuruyormus gıbı yurumeye basladı yanı 14.5 aylıkken bende bu cocuk yurumeyecek galıba dıyordum benım esım ortopedı uzmanı :) yanı hıc merak etme esım zaten bunun 2 yasına kadar yolu var eger basabılıyor suralıyorsa hıcc sorun yok bazı bebekler garantıcı oluyor bazıları ıse rısk alıyor bızım bebeklerımız garantıcı saglamcı olanlardan benım oglum bu zamana kadar masallah dıyeyım bır kere bıle dusmedı zaten bunuda garantıcı saglamcı olmasına baglıyorum ayagını yere o kadar saglam basıyor kı hıc dert etme ne kadar gec yururse o kadar saglam basar..
oglusuna mutlu saglıklı omurler dılıyorum

Günaydın Arkadaşlar Ne güzel canım annem oğlumdan hiçbir işe bakamadığını söylüyor ben işten eve geldiğime onlar hemen evlerine gidiyorlar mecburen evimin bütün işleri bana bakıyor

cnm benim annem de özellikle son zamanlar da iyice şikayet etmeye başladı Mert iyice yaramazlaştı.Belki inanmazsın bulaşık makinasına tırmanarak mutfak tezgahına çıkıyor çocuk.Kadında akşama kadar peşinde koşturuyor.O uyuyunca iş yapıyormuş.Akşam eve gittiğimde elimden geldiği kadar kalan işleri yapıyorum bende.Kadıncağıza acıyorum ama elimden bişey gelmiyor.Mert'i birazda o şımartıyor

Biblobebekler doğru söylüyorsun. Ben de bazılarının garantici olduğunu okumuştum. Bakalım belki benimki de beni şaşırtır ve yakında yürür:))

ben oğlumu haftaya kreşe veriyorum... nasıl olucak bilmiyorum.................

Evet bencede büyükler şımartıyorlar birazda zor tabi çocukla uğraşmak sevgileri olmasa hiç kimse çekmez

Kreşle konuştunmu hande altları temizlenmediği için her kreş almak istemiyorlarmış tam günmü vereceksin? Ücreti ne kadar?

evet canım gidip gezdik onun grubunda 1 bebek var sadece bide benimki 2 olacaklar 1 bakıcı onlarla ilgilenecek. diğer yaş grupları daha kalabalık ama bebeler ayrı...
tam gün canım 390 tl meb in belirlediği fiyatmış...

Allah yardımcınız olsun canım gerçekten çok zormuş annelik hiç kıyamıyor insan herkesin annesi yanında oluyor biz çalışanların çocukları böyle işte ama herşey onlar için..

ben oğlumu haftaya kreşe veriyorum... nasıl olucak bilmiyorum.................
cnm hayırlısı olsun senin kim bakıyordu oğluna.Bende kışa doğru vericem galiba annem kaldıramıyor artık
Fiyat olarak çok iyi bence.Hemde 2 bebek varmış sakın kafana takıp canını sıkma çalışan annelerin çocukları hep böyle büyüyorlar.Emin ol kendilerine daha güvenen kendi işlerini kendileri halledip sorumluluk alabilen çocuklar olacaklar.
Günaydın Arkadaşlar hayırlı ramazanlar hepinize.

günaydın cnm.

Sanada hayırlı ramazanlar.Allah oruç tutanlara kolaylıklar versin.Beni şimdiden uyku basmaya başladı birde halsizliği var.Bakalım nasıl akşam olacak

canım 1 yıl anneanne babaanne dönüşümlü baktılar ama mesafe uzak olduğundan artık dayanamadılar 1 yaşına az bir zaman vardı bakıcıya verdik, çok iyiydi aslında bakıcımız ama çocukları kıskandı oğlumu sıkıntı oldu,kadıncağız mecbur bırakmak zorunda kaldı..bende tekrar bakıcı yine aynı sıkıntılar yaşansın istemedim,dünde gezdik eşimle içime sinen bi yer bulduk, müdüresi çok güzel şeyler anlattı, çok kısa zamanda dilleneceğini, masaya oturup yemek yemeyi , herşeyin bir düzeni olduğunu öğreneceğini falan söyledi, yaşlarına uygun aktiviteleride var şarkı dinleme masal okuma vs gibi.. umarım güzel olur.. gerçekten çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…