2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

FONT=Comic Sans MS]Merhaba arkadaşlar,

Biz biraz koşturmaca içindeyiz...5 gündüz çalıştığım yerde ,h.sonu eşimin ailesinin apt.da ki evimizdeyiz(tabi sadece geceleri) ...çünkü oğlum gün boyu denizde...sudan zor çıkarıyorum...2 tane azı dişi çıkardı....bizde son durum bu....
Bakıcıları konuşmussunuz Allah vicdan versin onlara ....insan yürürken yerdeki karınccayı incitmekten korkmalı.....tabi insan olan!!!!!
pingwings bence de güvenebileceğin hiç kimse yoksa k.validene en azından gözün arkada kalmadan bırakabilirsin.... aranız nasıl bilemiyorum ama...(ona muhtaç olmak istemiyorsun yanlış anlamadıysam??)
zhr84 inciniz hayırlı olsun.......
yoğurdu ben epeydir 3-4 günde bir mayalıyorum....
[/FONT]

lafa bak dolabınızda bi ilaç ver verdim nasıl yani yaaaaaa..şaka gibi.... kendisine içirmek lazımmış onun tüm şişesini

bence çok saçma gerekli olmasa neden aşılar zorunlu olsun ben özel aşılarınında hepsini yaptırmayı düşünüyorum. bu ay suçiçeği aşımız var yaptıranınız varmı? ateş falan yapıyormu

kesinlikle çok zor bende çalışıyorum oğluma düzgün zaman ayıramıyorum ama işten çıkma gibi bi seçeneğim yok zaten onlar için çalışıyoruz... keşke imkanımız olsada kendimiz büyütsek yavrularımızı

allahım sen koru bebeklerimizi tabiki yanlış bu sene tayinler açılırsa eğer atama istemeyi düşünüyorum annemin yakınına kayınvaldem de aynı şehirde bakarlar bebişlere inşallah olursa

Bazı insanlar eve kamera koyuyorlar ya eskiden saçma gelirdi şimdi çocuğum olunca çok doğru yapıyorlarmış diyorum. İnşallah istediğin olur canım büyüklerimiz bakamasa bile bakıcının yanında dursalar bize yeter.

Hoşgeldin ela_ada ne güzel oğlunun suyu seviyor olması dikkat etde idrar yollarını felan üşütmesin biliyorsun mikrop felan kapabiliyorlar.

lafa bak dolabınızda bi ilaç ver verdim nasıl yani yaaaaaa..şaka gibi.... kendisine içirmek lazımmış onun tüm şişesini

Kendisini nasıl savunacak saf numarası çekmiş bence. Bende arkadaşa resmini internete koyda başka insanların canını yakmasın dedim. Tek bu kadınmı canım neler duyuyoruz.Allah korusun artık bebeklerimizi merhametsiz insanlardan bu iş ve hasta bakmak sadece maddiyat için yapılamayacak işler şefkat gerekli

cnm ben su çiçeğini yaptırdım ateş falan olmadı bizde

merhaba elacım.maşallah oğluşuna ne güzel suyu seviyormuş.Bizimkisi biraz korkuyo sudan

zehra naber inciler sıralanır yakında...bizim azılar mahvetti....damağı paramparça oldu ve kanadı..korkutmak isteemem de..mert umarım daha kolay atlatır...
Hoşgeldin ela_ada ne güzel oğlunun suyu seviyor olması dikkat etde idrar yollarını felan üşütmesin biliyorsun mikrop felan kapabiliyorlar.
gün boyu deniz kenarındayız ama havuz var dniz ısınana kadar ılık su içinde havuzda idare ediyo... ...saat 16:30dan sonra denize giriyo....tşk.ederim düşündüğün için....evde banyo yaparken kıyameti koparır normalde...
evet bence de saf numarası çekmiş....Allahım kötülerle karşılaştırmasın hiç bir anneyi..:26::26::26::26:.neler neler var çocuğu döven taciz eden yanında sigara içen....((47:
canımm ben su çiçeğini yaptırdım ateş falan olmadı bizde

merhaba elacım.maşallah oğluşuna ne güzel suyu seviyormuş.Bizimkisi biraz korkuyo sudan

geçmiş olsun biz bu aya yaptıracaz...ateş olmamasına sevindim....alışır zehracım...geçen sene 3 aylıktı ayaklarını soktuk suya ağlamıştı...bu yıl suya alışınca önce plaja kaçıyo...bakıyo etrafta beni görememişse direkt suya:)

iyidir cnm çalışmaya devam senden nbr.Herkes azılardan şikayetçi inş. kolayca atlatırız biz zaten daha yolun başındayız :)Ayyy yerim ben devrimi ya demek plaja kaçıyor iyice büyüdüler artık yaramazlıkları bile komik.

bu azılar bizide mahvetti 2 gündür ne iştah var uykusuzluk had safhada huysuzluk desen öyle.. gece ağlayarak uyanıyor elini ağzına götürüp çığlık atıyor,çok canı yanıyor kıyamıyorum.. bi an önce patlasada kurtulsa yavrum.. hepsi zor çıktı ama bu azı dişler çok başka...

hehehehhh sorma suyun içinden çıkmak istemediği için susayınca da eliyle denizden su alıp içiyo......ben de çalışıyorum...h.sonu denizdeyiz geliyoruz 3 makine dolusu çamaşır yıkanıyo kurutup yerine koyana kkadar yine h.sonu.....kısır döngü içindeyiz....ağustos ortasında izne ayrılıp annemlere gidecez...
canım çok geçmiş olsun....bizim üstten iki tane çıktı ......bu ara üst köpek dişleri yolda sanırım eli sürekli orda:18::18::18::18:.... uyku uyumuyo ve sadece meyve yiyo onu da soğuk olarak........ köpek dişleri daha zor diyo face de bu dönemi atlatan arkadaşlar(((

cnm ben su çiçeğini yaptırdım ateş falan olmadı bizde

Canım su çiçeği aşısını hangi marka yaptırdın piyasada 2-3 çeşit var deniliyor. Arkadaşlar ( Var...) marka olanını yaptır diyorlar fiyatı ne kadar?

sorma cnm hafta sonu nasıl geçiyor bende hiç anlamıyorum.Bende bayramdan sonra izne çıkıyorum sizin oralara gelicem inş.kayınvalidemlere :)
Canım su çiçeği aşısını hangi marka yaptırdın piyasada 2-3 çeşit var deniliyor. Arkadaşlar ( Var...) marka olanını yaptır diyorlar fiyatı ne kadar?

cnm bizim dr.umuz yaptı biz almadık markasını hiç hatırlamıyorum 60 tl ödedik biz.

evet canım bizde var...... marka olandan almıştık hepatit a ile birlikte almıştık 140 falan tutmuştu, yanılmıyorsam 80 civarıydı su çiçeği...

Aşkolsun kızlar;sinirden ağlattınız beni; ya benim kızım da bakıcıda.Hep bir şüphe oluyor insanın içinde.
Ne yapayım;çalışmak zorundayım.Kayınvalideme bıraksam da olmaz.Eski kafa ile bakıyor hala; bakıcı en azından ne dersem onu yediriyor;üstüne başına dikkat ediyor.
Arada kayınvalidem geliyor;bakıcıya izin veriyorum;işten gelince kızımı hep yarıçıplak buluyorum;kışın da yazın da. kendi menopozda ya;ona göre hep sıcak bizim ev.
Yeşil mercimek çorbası içirmiş geçende;hazmedememiş kızım; ağlaya ağlaya kaka yaptı.O da üzülüyor sonra ama iş işten geçiyor.

kızlar benim azı dişi die bildiklerim yan kesici ve köpek dişleri imiş şimdi netten bakınca gördüm..
ben tam tersi sanıyordum

bize beklerim....ş.karahisar a giderken uğrayın mutlaka....
çoook özür dilerim sen ve senin gibi bakıcısına güvenmek zorunda olan ve burdaki yorumları okuyunca üzülen tüm annelerden....bu baktığı bebekleri şurupla uyutan bakıcı üzerinden dayanamayıp yaptığım bi yorumdu....bir de tv de genelde görüyoruz ya...değilse aklımın ucundan geçse birinin üzüleceği asla yazmazdım o kötü olayları...hem dediğin gibi öyle bakıcılar var ki hani kendim baksam ancak bukadar olur dedirten...Allah kötüyle karşılaştırmasın hiçbir anne ve bebeğini ağlama artık lütfen...

Son düzenleme:

Canım; aslında gözü açık olmamız gerektiğini hatırlattın.Üzüldüm evet,ama her sabah Deva'yı bırakıp çıkarken üzülüyorum zaten.İşyerinden girmiştim nete;ilk okuyunca çok etkilendim.Dili söylemiyorki kuzum şikayet etsin birşey olunca;ne diyeyim;Allah vicdan versin...

günaydın kızlar

Nasılsınız ?Bebişler nasıl?

Benim oğlumun 2 dişide patlamak üzere bardakla denedim.:)

günaydın kızlar

Nasılsınız ?Bebişler nasıl?

Benim oğlumun 2 dişide patlamak üzere bardakla denedim.:)

günaydın canım...
sıcaklarla başımız dertte, kış daha iyiydi, şimdi analmadan sürekli çarpılıyo çocuk ya burnu akıyo ya hapşuruyo,
o kadar dikkat ediyorum ama nafile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…