- 21 Şubat 2011
- 1.010
- 50
Selam kızlar..
Misela ben de oğlumu ayırmadım henüz. çocuk odası yatak odasına çok uzak kalıyor. benim sıpa da gece hemen bakmazsan ağlamaktan katılıyor uzun süre susturamıyorum. bu yazı da beraber geçirelim diyorum. benim oğlum da babasına aşık resmen. ondan bana gelmiyor başka insanları görünce ürküyor ağlıyor. böylesi de iyi değil ki. artık kimseye bırakamıyorum.
kızlar oğlum çok terliyor ama öyle böyle değil. günde üç kere atlet değiştiriyorum. bir uaynıyor ki cımcılık su. çarşaf sırılsıklam oluyor. kafama takıldı aceba norma mi. aranızda bebişi çok terleyen var mı? bir iki kişiye bahsettim kırkında tuzlamadın mı sen bunu diyorlar. ne tuzu ya ne alaka?üstten ilk dişini de patlattı oğlum ama bu sefer çok rahatsız olmadı.
gilraen hayırlı olsun canım ve Allah kolaylık versin. büyüdüklerinde rahat edeceksin. belki biz daha ikinciyi düşünüyor olacağız o zaman. ben de anneme yakın olsam ikinciyi yaparım ama şimdi bire bakmak bile çok zor.
selam. biz iki gün önce kontrole gittik 1 yaş için. benim oğlum da bazen soğuk soğuk terliyordu onu sordum. fizyolojik olabilir dedi yani sıcaktan terleme ama başka rahatsızlıkların da belirtisi olabileceğini söyledi. bir sürü rahatsızlık saydı tabi ben dehşete kapıldım resmen ama kan tahlilinde baktı bişey çıkmadı neyseki. aşırıysa doktora sormakta fayda var diyorum ben terleme olayını.