--------------------------------------------------------------------------------
slm kızlar ben dra gittim keseyi ve bebeğimi gördüm nokta daha allahım herkese nasip eder inşallah
birde kızlar bulantım oluyo dra dedim ilaç yazdı bulantın oldukça iç diye içmelimiyim sizcede
canım sistemde sorun var dünden beri mesaj atamıyordu kimse bikaç saat önce düzeldi fark etmemişsin galiba canım msj atılamadıgı için kimse ugramamış gibi
kızlar kusmadım ama bugün çok midem bulandı ya gittikçe artarsa kızımda bukadar degildi
Canim..hadi goZun aydin olsun...2 hafta sonra kalp atislarinida duyarsin insallah. Darisi bizim basimiza:)
Doktorunun verdgi ilaci kullanmaktan cekinme...sana zararli olabilicek herhangi bi ilac vermez doktorun. eger bulantilarin dayanamayacak gibiyse ilaci al bence..baktinki biraz hafiflesiyor ara ara..almazsin sende..duruma gore yani.
tüp bebek yaptıran arkadaşlar doktor bugün clanex igneyi ve estradem bandı bırak sadece elevit ve progesteronu kullan dedi.siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz keseyi gördükten sonra?
Bugün gündüz bir ara girdim ama mesaj atamadım, sistemde sorun vardı...
Benim 48 saat arayla yapılmış beta hcg değerlerimde bir gariplik var.. Adet gecikmesinden sonra 4. gün:454 6. gün:1758 yani nerdeyse 4 kat.. ama her yerde 2 gün arayla 2 kat artması gerek diyo.. Bu konuda bir fikri olan var mı kızlar..??? Çok artması mol gebelik diyor ama kanama da olurmuş onda.. bugün epey endişelendim bu sonuçları öğrenince.. 17 eylüle kadar nası dayancam bilmiyorum...
benim bulantılarım 5+2 de falan başladı..çok mu erken?Ve çok rahatsız edici...Kusmuyorum ama ağzım çok tatsız ve tükürük salgım arttı.Farkedilmeyecek gibi değil.Limon,tuzlu kraker vs... herşeyi deniyorum..Ama sadece yerken geçiyor sonra hoop geri başlıyor..Benim durumuma yakın kimse var mı?
Merhaba arkadaşlar dün doktora gittim keseyi gördüm çok şükür bu aşamayı atlatan herkesi tebrik ediyorummBu arada çok evhamlı arkadaşlar var pozitif olmaya çalışın arkadaşlarr yoksa 9 ay geçmez olumunekankayizsmile