2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

çılgınkız çok şükür canım keseyi görmüşsün inşallah bebişinin kalp atışlarını da görürsün biraz daha rahatlarsın canım

ecem canım ikizler geliyor sağlıkla gelsinler inşallah

Benim ikizmi tekmi bilmiyorum 2 embriyo kondu ama kan değerim tek gibi d uruyordu dr da ilk muayenede belli olur dedi.

Şu karın şişmesi bende de var pantolonlarımın beli olmuyor ya düğme ya fermuar açık kalıyor :) ayrıca çılgınkız bende senin gibi iğnelerden olsa gerek 2 kilo aldım zaten kilolu hamile kaldım sayılır çok dikkat etmem lazım

Okuduğum kadarıyla çoğumuz bayramdan sonra kalp atışlarını duymaya gidiyor ben hem kese hem kalp atışı duycam inşallah

Allahın izniyle sağlıkla sonunu getiririz inşallah

ayy turkocum bayram şekeri oldu bunlar bize di mi??
beni 2 hafta sonraya çağırdı artık:) yeni heyecanımız da kalp atışı bakalım

ewet canım benimki tedaviyle oldu kızımda tedavilerle olmuştu ama ilk bebegim gibi heyecan yapıyorum birde benim 2 yumurtam varmış kese bir tane gözükt dr bana bayramdan sonra ikinciyi görürsek şaşırmayayımö küçük bir ihtimalde olsa olma olasılıgı var dedi düşük ignesi verdi 2 tane ama düşük riskim yokmuş bende keseyi gördüm kalp atışıda haftaya inşallah ewewt bayram hediyesi ve benim dogum günümde bayramın 2. günü hem dogüm güü hediyem hem bayram şekerim herşeyim 2. melegim geliyor şükür

Baharnaz arkadaşım benimki SAT'a göre 5+3 günlük bugun. yani 6. haftanın içindeyim, 4 gün sonra 6. hafta dolacak 7. haftaya başlıcaz. İlk hamilelikte 6. hafta dolunca aniden ve aşırı şekilde başlamıştı bulantılarım ve diyebilirim ki hamileliğin en zor haftalarıydı, 18. hafta dolana kadar devam etti.. Sürekli kustum, 24 saat midem bulanıyordu, gece bulantıdan uyuyamıyordum o derece yani.. ayağa kalkınca başım dönüyor, gözlerim kararıyordu.. tansiyon 7-4 civarıydı.. moralim çok kötüydü sanki hiç geçmeyecek gibiydi.. ama çok arkadaşım da hiç kusmadan hafif bulantıyla geçirdiler bu dönemi, kısmet işte... kiminin de midede yanma şikayeti oluyor. benim bazen evde tuvalete yetişemeyecek kadar aşırı oluyordu, işe 7-8 tane poşetle gidiyordum, yarım gün için.. istifradan sonra 1-2 dakika rahatlıyordum, sonra gene başlıyordu bulantı...

Ayrıca kan testlerin normalse tekrar yaptırmana gerek yok bence.. bundan sonra kese ve kalp atışları için doktora gidersin.. 21 eylülde 7. haftanın içindeysen kalp atışların da muhtemelen duyarsın.. İlkinde doktora 6+4 de gitmiştim, hem kese hem kalp atışlarını karından ultrasonda duymuştum..

Keseleri görenleri çok tebrik ediyorum, bir de ikizimiz varmış ne güzel..:KK3:

Hımm anladım canım 5+2 yani 6.haftanın içinde oluyorsun yani oluyorum. Canım bulantılar çıkarma düzeyinde olursa çok zor olsa gerek ilaç kullanmakta zararlı ama bulantı ne şekilde olursa olsun razıyım yeterki bebişim sağlıkla gelsin

Beklemek en iyisi sanırım drun dediği tarihi sağlıkla görürüm inşallah.

hayırlısı kızlar valla..baharnazcım inşallah güzel geçecek muayenen..
turkocum ne güzel ikinci bebiş yaa maşallahh sanaa..

Kizlar....bisi diim ama gulmeyinnn....beni kiyafetlerim sikmaya basladi bilem:):eek:kilo almadim henuz hic ama..karnimda acayip bi sislik var(gaz vs, artik ne derseniz deyin) ama normal pantolonlarim felan geriliyo...gecici oldugunu saniyorum..gecici derken..hamileligin ilk baslarinda gobus sismeye baslamaz bildigim kadariyla...daha var yani.:))

Bu sislikten biran once kurtulmam lazim ama nasil:uhm:

Evet ya kızlar geçen sordum cvp gelmedi,bendede var bu sıkıntı hemde fena haldebilmiyorumkismile
Nıormalde hiç göbeğim yoktu,şimdi valla bakmak istemiyorumkaydirigubbakcemile3
Folik asit bana yapmıs olabilir mi yoksa bu hamilelikte olan birşeymi?..

Okuduğum kadarıyla çoğumuz bayramdan sonra kalp atışlarını duymaya gidiyor ben hem kese hem kalp atışı duycam inşallah

Allahın izniyle sağlıkla sonunu getiririz inşallah

YA kızlar bende çarşamba gidicektim doktora değiştirdim günü,bayramdan sonra yani haftaya p.tesi gidicem inşallah,hem dahada belirgin olur....
Yani bir haftam var inşallah, güzel haberlerle gelirim,geliriz hepimiz...:emir_bebek:

Ayrıca doktordan gelip güzel haberlerini yazanları tebrik ediyorum,darısı bizlere inşallah....

ne kadar güzel ne kadar heyecan verici yaa...geçen yıl bende bu anları yaşıyordum..zaman nasılda geçiyor...2010 mayıs annesiyim ben...kızım 4 aylık oldu bile..inşallah sizlerde bu güzel ve tarifsiz duyguyu yaşarsınız kızlar..tadını çıkarın her anın..

hayırlısı kızlar valla..baharnazcım inşallah güzel geçecek muayenen..
turkocum ne güzel ikinci bebiş yaa maşallahh sanaa..

saol canım 25 yaşındayım 2. bebegimi alacam inşalalh mayısta kucagıma hepimizde buraya yazcaz inşallahbebegimi kucagıma aldım diye ya şu aylar çabuk geçsin

moonlight tebrik ederim canım seni, yavrucuğuna güzel, uzun, ailesiyle birlikte harika bir hayat dilerim..inşallahh biz de kucağımaz alırız yavrumuzu sağlıklaa..

benim bu gün 5+4 1 gün var sanırım seninle aramızda. Bende 5+2 iken gitmiştim doktora görünmedi benim. Keşke görünseydi. İçim pır pır bekliyorum. Gerçi atsa görsemde korkum geçmeyecek sanırım. Bir önceki kaybım kalbi atarken olmuş.

bence önceki kötü hatıraları düşünme canım içini ferah tut ne kadar güzel düşünürsen o kadar güzel olur herşey bi dahaki kontrolünde sende görürsün

kızlarrrr bugün keseleri gördük .ikizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.iki minik kuzucuk gördük çok şükür.kafamdaki soruların büyük bir kısmı gitti çok şükür.en azından dış gebelik ihtimali yok artık.inşallah isteyen herkes bu duyguyu tadar.

tebrik ederim canım ikiz bebek te çok güzel olur eminim, sağlıkla kucağına alman dileğiyle canım

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.turko canım 5+4 oldum.15 gün sonra çagırdı tekrar.

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.turko canım 5+4 oldum.15 gün sonra çagırdı tekrar.

ben 3 haftalıkken gitmştim 1 kese gözükmştü bayramdan sonra kalp atışını dinlemeye geldiginde 2.görürsek şaşırma tedavide 2 yumurtan gelişmşti ama düşük ihtimal dedi düşük olasın diye her ihtimale karşı düşük ignesi verdi2 tane bilmiyorum vaalla aklım karışık hayırlısı olur inşallah 2 bebek çok güzel hep istemişimdir ama benim birde kızım var 3 yaşında nasıl bakarım eger ilincide gözrünürse diye düşünüyorum rabbim hakkıma hayırlısını versin inşallah sende tekrar gözün aydın seninde canım

--------------------------------------------------------------------------------

slm kızlar ben dra gittim keseyi ve bebeğimi gördüm nokta daha allahım herkese nasip eder inşallah
birde kızlar bulantım oluyo dra dedim ilaç yazdı bulantın oldukça iç diye içmelimiyim sizcede

--------------------------------------------------------------------------------

slm kızlar ben dra gittim keseyi ve bebeğimi gördüm nokta daha allahım herkese nasip eder inşallah
birde kızlar bulantım oluyo dra dedim ilaç yazdı bulantın oldukça iç diye içmelimiyim sizcede

gözün aydın canım dr iç dediyse iç ne olacak ki dr zararı olsa zaten vermezdiki

gözün aydın canım dr iç dediyse iç ne olacak ki dr zararı olsa zaten vermezdiki

haklısın canım ölede işte bişey olacak diye korkuyoruzya ondan tatili bile iptal ettik hamileliğimi öğrenince yola götürmem dedi eşim zor olunca böle oluyo galiba

tüp bebek yaptıran arkadaşlar doktor bugün clanex igneyi ve estradem bandı bırak sadece elevit ve progesteronu kullan dedi.siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz keseyi gördükten sonra?

haklısın canım ölede işte bişey olacak diye korkuyoruzya ondan tatili bile iptal ettik hamileliğimi öğrenince yola götürmem dedi eşim zor olunca böle oluyo galiba

çok haklı benim ilk çocugumda tedaviyle oldu buda tedavisiz olmuyor maddi manevi biraz yıpranıyorum öyle oluyor valla 2. çocugum bende esirgiyorum kendimi ama dr dediklerine güven

X