2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar

çılgınkız bakalım hayırlısı bu sancıda iyi birşeydir inşallah

rezua canım senin bir oğlun var sanırım Allah bağışlasın canım sağlıklı uzun ömürler versin.
evet hep endişeli bekleyiş ama bu ilk bekleyişler çok ağır geldi sonucu beklemekte bu kadar zorlanmamıştım ama şu ilk randevuya kadar zaman geçmek bilmiyor binbir türlü düşünce kuruyorsun kafanda ben öyleyim en azından yazmıştımda bir önceki msjda geçen gün çok şiddetli sancılarım oldu şimdide bulantı falan birşey kalmadı belki bugün gidip tekrar testimi yeniliycem

bende sağ tarafıma çok rahat yatıyor ve uyuyorum solda zorlanıyorum inşallah sağlıkla 4. aylara gelelimde yatarız sola canım annelik hep bekleyiş hep fedakarlık gerektiriyor hiç uyumamda :)

Gezgin gazoz asitli içecek oluyor içilmemesi gerektiğini söylüyorlar bilgin olsun canım.

baharnazcım ne kadar haklısın..test sonucu bişi değilmiş valla..ben bugun gidiyorum keseyi göreceğiz inşallahh..inşallah hersey yolundadır..heyecandan midem ağrıyor..
kasık ağrıları regl gibi olanlar normal ve iyi bişimiş..rahimin genişlediğini gösteriyormus..

2010 Mayıs annelerinin görünce çok şaşıracakları bir başlık :1shok: zemuszemus
İnşallah bu ay bebek isteyenlerin göbişlerine bebekleri konar ve Mayıs 2011 annesi oluruz :)

:nazar:|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Güncel Notları...........................................................
1| turko | 25 | 28.TEM | 4.MAY.11 | XX | | | kese görüldü:nazar: |
2| pembepink | 28 | 3.AĞU | 10.MAY.11 | 75 | | |
3| Trimme | 25 | 5.AĞU | 12.MAY.11 | 56 | |
4| ohcanimadeysin | 25 | 25.TEM | 1.MAY.11 | 64 | | |
5| rezua | 32 | 30.TEM | 6.MAY.11 | XX | |
6| cilginkiz | 33 | 28.TEM | 4.MAY.11 | 62 | | |
7| KMKM | 24 | 8.TEM | XX.MAY.11 | 58 | |
8| ozlemilker | XX | 28.TEM | 4.MAY.11 | XX | | |
9| Zonnetje | 36 | 31.TEM | 6.MAY.11 | XX | | | 21 Eylül ilk ultrason.
10| SUBARU | 33 | 31.TEM | 7.MAY.11 | 65 | | |
11| felisimfelis | 33 | 3.AĞU | 10.MAY.11 | 55 | | |
12| Gezgin.. | 20 | 6.TEM | XX.MAY.11 | 55 | | |
13| gülüm12 | 26 | 29.TEM | 5.MAY.11 | 53 | | |
14| ece1982 | 27 | 30.TEM | 6.MAY.11 | 54 | | |
15| SICAKCUKULATA | 34 | 5.AĞU | 12.MAY.11 | XX | | |
15| blue_sky | 32 | 30.TEM | 6.MAY.11 | 47 | | |

maşallah liste çogalmışşş ne güzell

hoşgeldin derencim..işler çok da ..
ben de kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum..güzel haberler gelsin hep inşallahh

günaydınn anne adaylarııııııııı ebişler nasıl bende bayramdan sonra kalp atışı duyacagım birde ikiz ihtimali var dedi dr senin 2 yumurtan vardı oda tuttuysa bayramdan sonra belli olur dedi çok meraktayım benim bebek tedaviyle oluyor ignelerle yumurta geliştirdigim için 2 yumurtam varmış çatlatırken ama 3 haftalıkken 2 kese gözüktü şimdilik dr sonra gözükebilir bakacaz dedi şu bayram çabuk geçse bee

hoşgeldin derencim..işler çok da ..
ben de kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum..güzel haberler gelsin hep inşallahh

Hoşbulduk Tatlımmm Aksine Benim de İşim Yok Bugün guclubacismile

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzzzzzzz

Hoşbulduk Turko Hakkında Hayırlısı Olsun Arkadaşım Rabbim Gönlüne Göre Versin opuyorumnanaktan
Umarım İkizdir kaydirigubbakcemile3

Kıslar dua edin bana da olur mu? birazdan gidicez doktora..İnşallahh hersey yolundadır.keseyi görürüz..

Gezgin, aynen bendede var canim bu uyku problemi...geceleri hemen hemen hic uyuyamiyorum diyebilirim. Tabii bunun icinde sahura kalkma felanda var..oda boluyor zaten insanin uykusunu..;sahurdan sonra ben uyuyamiyorum hemen...yarim saat uyudum uyumadim zaten kalkip ise gidiyorum..cok zorlaniyorum yani. Ama sukurki az kaldi zaten..bakalim ramazandan sonra uyku duzenim nasil olucak??
Gunduzleride haliyle hep uyuyasim geliyor:)))) duzen felan kalmadi yaniiii:bbo:

Birde rahat yatamiyorum yatakta ya...basimi belimi nere koysam rahat ettiremiyorum birturlu:))) yani az kaldi yataga sigmicam dicem ama oylede diil:))) varmi sizlerdede bu tur rahatsizliklar??? bilmiyorumkismile

Merhaba kızlar. ben de 3 mayısta anne olacağım inşallah :) hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin Allah.
Uyku problemi bende de var. rahat yatabilmek için başımın altına başka 2 yastık koyup yükselttim. bir de yan yatarken bacaklarımın arasına, sırtüstü yatarsam da dizlerimin arka tarafına yastık koyarak destekliyorum. böylece bel ağrım da olmuyor. ama midemdeki garip huzursuz ve huysuz duruma bir çare bulamadım. hiç de iştahım yok :KK43:

Günaydın kızlar

çılgınkız bakalım hayırlısı bu sancıda iyi birşeydir inşallah

rezua canım senin bir oğlun var sanırım Allah bağışlasın canım sağlıklı uzun ömürler versin.
evet hep endişeli bekleyiş ama bu ilk bekleyişler çok ağır geldi sonucu beklemekte bu kadar zorlanmamıştım ama şu ilk randevuya kadar zaman geçmek bilmiyor binbir türlü düşünce kuruyorsun kafanda ben öyleyim en azından yazmıştımda bir önceki msjda geçen gün çok şiddetli sancılarım oldu şimdide bulantı falan birşey kalmadı belki bugün gidip tekrar testimi yeniliycem

bende sağ tarafıma çok rahat yatıyor ve uyuyorum solda zorlanıyorum inşallah sağlıkla 4. aylara gelelimde yatarız sola canım annelik hep bekleyiş hep fedakarlık gerektiriyor hiç uyumamda :)

Gezgin gazoz asitli içecek oluyor içilmemesi gerektiğini söylüyorlar bilgin olsun canım.

Arkadaşlar, hepimiz çok endişeliyiz biliyorum ama sakin olmaya çalışmalıyız.. elimizden geldiğince iyi şeyler düşünmeliyiz.. Çünkü bu işin sonu yokk şimdi bir doktora gitsek de kalp atışlarını duysak diyoruz.. sonra 2li testimiz iyi çıksın, ense kalınlığı normal olsun, 3 lü test iyi çıksın, amniyosenteze gerek kalmasın, amniyosentez yapılcakca aman sonucunda iyi çıksın, şeker yükleme testi iyi çıksın, bebeğin gelişim haftasıyla uyumlu olsun, erken doğum olmasın, doğum şekli, doğum yapılacak yerin seçimi, bi de doğumdan sonrası var.. yani diyeceğim o ki, bundan sonra hepimizi bekleyen bir sürü aşamalar var.. umarım hepimiz için herşey yolunda gider.. ama çok panik olup bebeklerimizi strese sokmayalım.. (hoş bu dediğimi be yapabiliyo muyum bilmiyorum ama yine de yazayım dedim.. Allahın izniyle herşey güzel olucak.. Annelik o kadar güzel bişi ki, anne olduğumdan beri allah isteyen istemeyen (ender de olsa asla anne olmak istemeyenler de olabiliyo) herkese versin diyorum.. çünkü onu bir kez koklayınca istememek mümkün değil...

Beslenme konusuna gelince, önceki hamileliğimde çok dikkat ettim bu konuya.. bol süt ve meyve, her sabah haşlanmış yumurta, bol sıvı.. kilo aldıran ve zararlı şeylerden uzak durdum. çay, kahve kola ağzıma almadım.. tabi bulantı döneminde hariçç.. ozaman ne yesem çıkarıyordum.. özellikle sütü son 2 ay günde 3 bardak içiyordum.. şimdi de başladım, haftaya bulantılarım başlarsa içemem diye.. ayrıca bol ceviz, fındık, kuru kayısı, kuru üzüm yemiştim öncesinde..

Ben inşallah Mayıs ayında doğum yapacağım. İki gün önce öğrendim hamile olduğumu. Yalnız biraz tedirginim. Üç beş damla kan geldi dün. Bir de kahverengi leke. Düşük tehlikesi olmaz inşallah. Bir iki gün içinde doktora gideceğim.

Ben inşallah Mayıs ayında doğum yapacağım. İki gün önce öğrendim hamile olduğumu. Yalnız biraz tedirginim. Üç beş damla kan geldi dün. Bir de kahverengi leke. Düşük tehlikesi olmaz inşallah. Bir iki gün içinde doktora gideceğim.

Bildiğim Kadarıyla O Kahve Rengi Leke Yerleşme Kanamasında Oluyo
Yinede Bi Doktora Görünmende Fayda Var Canımmm guclubacismile

canım benimde trasnferden sonra 2-3 gün kahverengi lekenelnme olmuştu ama kan rengiyse mutlaka drunla görüşmelisin
İnşallah sağlıkla gelir bebişin.

Rezua canım cevabın için tşkler haklısın bu bekleyişler bitmiycek.
senin deneyimin olduğu için soruyorum canım benim şimdi 5+1 im galiba geçen hafta 4 te iken bulantılarım olmuştu kokulardan etkilenmiştim hatta canım ekşi şeyler bile istemişti o 3-4 gün çok kötüydüm şimdi bu durum geçti niye böyle birşey yaşadım ben o yüzden huzursuzum birde geçen gün yaşadığım şiddetli ağrı ve sancılardan sonra kesildi bu bulantı filan sancımda çok fazla hissedilir değil. bebişime birşey olmuşmudur korkusu var bende kafam o yüzden karışık yoksa sabırla sakin beklemesini bilirdim diyorum çünkü test günüm gelene kadar test yapmamıştım sabırla ve sakin beklemiştim sadece test günü heyecanlıydım.

Acaba yine test yaptırsam kan değerlerinden herşeyin yolunda gittiği anlaşılırmı?

X