2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bağırsak tembelliği cok zor hakkatten..tüp ya benim kesinlikle kabız olmamak gerekiyordu transferden sonra.
ananas suyu içtim bir bardak, bir de sebze yedim..kuru seylerden uzak durmaya çalış..bol bol yeşil salata ye bir de cok su iç 2 litre kadar..oyle olunca hiç sıkıntı çekmedim şükür..mürdüm eriği de işe yarıyormus ondan da yiyorum ben..yani bol meyve sebze canım..ama yumuşatan cinslerinden..şeftali sıkar diye cok yemiyorum mesela. bir tane incir de yiyebilirsin..

hormon ilaçları malesef kilo ekliyor..ben yediklerime o kadar dikkat ederim gene de şiştim..ama napalım çok bekledim ben bu çekirdeği:))))) kilo su an en son dusunduğum konu

ay keşke dediğin gibi şu 9ay hemen geçiverse de alsak bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza:)

özlemcim herşey çok güzel olacak inşallah dua et bol bol canım.........

bende kilo aldım ya ama valla en son düşündüğüm şey yavrum sağlıcakla gelsinde gerisi önemli değil....

Hosgeldin canim! Hakikaten mayis anneleri topigi patlama yasicak nerdeyse:)) cok hos yaa..pitir pitir dokuluyor hamisler:)) dewamini bekliyoruz insallah

Sky benim SAT 31 temmuz...hemen hemen ayiyiz canim. Benimde hicbir rahatsizligim yok henuz...ne migde bulantsi ne birsey...9 ay boyle olsa neguzel ourdu dimi:)) Ama haftaya hersey degisebilir..genelde 6 ci haftdan sonra basliyormus bulantilar vs. gorucez bakalim:bbo:

Korkma canim..tedirginlik hepimizde var..ama Allahin izniyle insallah hepimiz kavusucaz meleklerimize.

zemuszemusCanım şurda her arkadaşın verdiği her cevap öyle güzel moral oluyor ki..İnsan yalnız olmadığını hissedince çok daha iyi hissediyor...İnş kavuşacağız.Ben de inanıyorum ve gerçekten burada özlemle bekleyen tüm anne adayları için dua ediyorum:Saruboceq:

kıslar ben cıkıyorum..bu çekirdek bende felaket uyku yapıyor..ilk defa bu hafta bu saate kadar dayanmayı basardım:)) sizde de uyku hali oluyor mu bu kadar.
iyi geceler hepinizee..

kıslar ben cıkıyorum..bu çekirdek bende felaket uyku yapıyor..ilk defa bu hafta bu saate kadar dayanmayı basardım:)) sizde de uyku hali oluyor mu bu kadar.
iyi geceler hepinizee..

Bende uyku değilde bazen çok halsizlik oluyor...
Ve bu iki gündür bir iki kere miğdem kötü oldu...bilmiyorumkismile
Yalnız bende şey var kızlar,sizdede varmı,miğdem sanki şiş gibi,yani karnımkafamçokkarıştı bazen diyorum bebişim ne tez büyüdün:lepi:
Yemekten sonra çok belli oluyor göbişim,acaba folik asit şişkinlik yapar mı ?...
:ecrin_bebek:

amın ozlemcıgım ıns.....hep dualarım bebısımı kucagıma saglıkla albılmek ıcın....rabbım yardım etsın ınssssss

ben cok yogun calısıyoru ve cok hareket etmıyorum....meyve hıc eksık olmaz bende....suyuda gunde abartısız 15-20 bardak ıcıyorum cok severım zatennnn ama yınede kurtulamadım kabızlıkdan hergun deyıl ama aradabır...

çılgın evet canım ya bizim bebişler peşpeşe gelecek sanırım :)))
bebişte çılgın olacak ha :)

merhaba kızlar benıde aranıza alırmısınızz bende 2011 mayıs annelerındenım muhtemel doğum tarıhı 8 mayıs zaten kendımde mayıs doğumluyum:)))guzel bı ay olduğunu duşunuyorum bahar olduğundan oturu hepımıze hayırlı doğumlar ınşallahh

Anne adayları günaydın. Yeni gelen arkadaşlar tebrik ediyorum sizleri. Allah üzüntü göstermesin inşallah. Hepimizin yolunu açık etsin...

merhaba kızlar benıde aranıza alırmısınızz bende 2011 mayıs annelerındenım muhtemel doğum tarıhı 8 mayıs zaten kendımde mayıs doğumluyum:)))guzel bı ay olduğunu duşunuyorum bahar olduğundan oturu hepımıze hayırlı doğumlar ınşallahh

Hşg...ben de mayıslıyım..bebeğim de mayıslı olacak Rabbim izin verirse...Aynen katılıyorum..En güzel ay..En güzel mevsim :))zemuszemus

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum..Uykularınız nasıl?Benim çok bölünüyor geceleri.Uyuyamıyorum.Gündüz de uykusuzluktan perişan oluyorum...Sizin durumlar ne?

Benim de uykularım bölünüyor, çünkü bu aralar benim ufaklık gece çiş kaçırmaya başladı, biraz da hasta zaten.. hafif ateşi var ve burnu akıyo.. mirmirmirmir mafoldumben

Henüz bulantı yok, ama biraz halsizlik var. bi de kokulara karşı hassasiyet başladı..

İlk hamileliğimde kokulara hassasiyet daha sonraki haftalarda başlamıştı.. Pişen et ya da tavuk kokusu midemi bulandırıyordu...

ben cok yogun calısıyoru ve cok hareket etmıyorum....meyve hıc eksık olmaz bende....suyuda gunde abartısız 15-20 bardak ıcıyorum cok severım zatennnn ama yınede kurtulamadım kabızlıkdan hergun deyıl ama aradabır...

ben de canım işim hep oturarak malesef..normalde cok hareketliyimdir ama şimdi dinlenmem gerek..salatayı da unutma tamam mı canım? yeşillik cok iyi geliyor. kabak, bamya, ıspanak gibi sebzeler de cok iyi geliyor.

çılgın evet canım ya bizim bebişler peşpeşe gelecek sanırım :)))
bebişte çılgın olacak ha :)

çizelgemi burada 30lu yaşlarda hamile kalamayanlar topiğimizden canm arkadaşım yaptı:))
sağlıklı olsun da öncelikle..

hoşgeldiiiinn..ben de bahara bayılırımm..bence de cok güzel bir ay mayıss

Anne adayları günaydın. Yeni gelen arkadaşlar tebrik ediyorum sizleri. Allah üzüntü göstermesin inşallah. Hepimizin yolunu açık etsin...
aminnn canım amiinn..:Saruboceq:
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum..Uykularınız nasıl?Benim çok bölünüyor geceleri.Uyuyamıyorum.Gündüz de uykusuzluktan perişan oluyorum...Sizin durumlar ne?

ben cok uyuyorum canım..pestil gibi..bölünmüyor benim

Benim de uykularım bölünüyor, çünkü bu aralar benim ufaklık gece çiş kaçırmaya başladı, biraz da hasta zaten.. hafif ateşi var ve burnu akıyo.. mirmirmirmir mafoldumben

Henüz bulantı yok, ama biraz halsizlik var. bi de kokulara karşı hassasiyet başladı..

İlk hamileliğimde kokulara hassasiyet daha sonraki haftalarda başlamıştı.. Pişen et ya da tavuk kokusu midemi bulandırıyordu...
geçmiş olsun canım..kıyamasslar onaa.

kıslar benim ani hareketlerde kasığıma ağrı giriyor..korkuyorum ..dinleniyorum biraz ..normal midir?

X