Kızlarrr tablo nasıl olmuş? renkleri çok beğenmedim ama pembe ve mavi de yapmak istemedim. cinsiyetlerini yansıtırmış gibi olmasın diye. fikirlerinizi ve eksik bilgilerinizi bekliyorum :)
gezgin nelerden kaçınmamız lazım demişsin..hamilelik boyunca sucuk,salam sosis yemeni tavsiye etmem sucuk olursa çok pişmeli.ben ilkinde sosis diye delirmiştim 1 kereliğine yedim valla
kahve çaydan kaçınmalısın ama çok açık limonlu çay içebilirsin.
ilk 3 ay kimsayal ürünlerden radyasyondan mümkün olduğunca uzak dur çünkü organ gelişimi oluyor..oluşuyorlar..allah korusun bir hatamız yüzünden sakatlık durumu olmasın..
Umarım bu kriz geçicidir : )) çünkü hergün bütün paket yersen kilo olayı başlar hergün 2 ceviz 2 fındık 2 badem yeterli diye biliyorum ben bu arada folik asit alıyormusunuz hanımlar ben gebe kalmadan 1,5 ay öncesi başlamıştım halada devam ediyorum tabii dr.un söylemesiyle başlamıştım
Anladım bende pek zayıf sayılmam ilk gebeliğimden aldığım kiloları veremedim şubat 2010 da kaybetmiştik bebeği mayısta da ameliyat oldum kilolar öylece kaldı bakalım bu gebelikte ne kadar kilo alıcam .
Bişii daha söylemek istiyorum çatlaklar ben hemen çatlamaya başlamıştım daha çok erken biliyorum ama ben şimdiden bebe yağı ile yağlanmaya başlayacağım bide yabancı bir marka çatlak kremi almıştım ama kullanmak kısmet olmadı bu defa kullanıcam inşallah sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
İlk hamileliğimde hamile olduğumu öğrendiğimde hiç bulantım yoktu, aaa ne güzel, ne kadar rahatmış hamilelik diyodum...ama adetimin gecikmesinin 14. gününde aniden ve aşırı şekilde bulantım başladı yani 6. haftada ve taaa 18. haftaya kadar.. sürekli yatmak zorunda kaldım bu dönemde, çünkü sürekli (günde 10-15 kez) istifra ettiğim için, ayağa kalkınca başım dönüyordu, gözüm kararıyordu, hep rapor almak zorunda kalıyordum.. tansiyonum 7-4 civarıydı hep.. Sanki hiç geçmicek gibi geliyordu ama bulantılar geçince hamileliğin güzel zamanları başladı.. :1rolleyes:
Merhabalar, SAT 03.08.2010 tahmini doğ.tar. 10.05.2011, yaş 33 ve 55kg. listeye eklerseniz sevinirim. Ben de tüm mayıs annelerini tebrik ederim.hihoyyyt
2011 mayıs anneleri umarım çoookk rahat ve sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz..hepinize hayırlı olsun diyorum şimdiden..ben 2010 mayıs annesiyim..Allah tüm isteyenlere bu eşsiz duyguyu yaşatsın inşallah..anne olmak çoookk güzelll opuyorumnanaktan
2011 mayıs anneleri umarım çoookk rahat ve sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz..hepinize hayırlı olsun diyorum şimdiden..ben 2010 mayıs annesiyim..Allah tüm isteyenlere bu eşsiz duyguyu yaşatsın inşallah..anne olmak çoookk güzelll opuyorumnanaktan
folik asidi mutlaka kullanın kızlar, mümkünse hamilelikten önce başlamak daha da iyi.. 3. ay dolana kadar.. diğer vitaminleri doğal yoldan alın da folik asit önemli.. bebeğinin omuriliğinin sağlıklı gelişmesi için.. 4. aydan sonra da zaten çoğu gebenin demir takviyesine ihtiyacı oluyor, doktor tahliller sonucundaki hemoglobin değeri 8-9 civarına düşünce mutlaka veriyor..
folik asit kilo yapmaz kesinlikle.. :CüvCüv:
Kızlar,ne zamandan sonra yediklerimize dikkat etmeliyiz?..
Yani fazla kilo almamak için? ..
Mesela ekmek,pilav,makarna ve asırı seker tuz azaltılmalı diyorlar....
Şuanda tüketiyoruz....Azaltsak mı şimdiden..:uhm:
Bence hicbirzamn cift canliyim diyip ekstra bisiyer yememek en dogrusu, ha caninin istedigindende geri kalmamali ama dozunda yemeli herseyi. En guzel yonlendirmeyi gebeligini takip edicek olan doktorun yapicaktir.
Ben suan zaten acayip istahsizim..hicbirsey yemek gelmiyor icimden..orucumu bile bir kase corbayla aciyorum..ardindan hemen hemen icbirsey yemiyorum diyebilirim...yiyemiyorum malesef...
img border="0" src="http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20110506/k/dbe4/preg.png"></a>