2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

İlk hamileliğimde kalp atışlarını 7. haftada duymuştum ama genelde 8. haftada kesin duyulması gerek diye biliyorum..

mrb benide eklermisin aslında son adet tarihim 8 temmuz ama geç döllenme olmuş 5 yada 6 haftalık olduğunu söylediler bebeği de gördüğünü söyledi bugün doktor yaş:24

mrb benide eklermisin aslında son adet tarihim 8 temmuz ama geç döllenme olmuş 5 yada 6 haftalık olduğunu söylediler bebeği de gördüğünü söyledi bugün doktor yaş:24

buarada 58 kiloyla hamile kaldım rabbim inş hepimizin bebeğini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder

7. veya 8. haftada kalp atışları duyulmaya başlıyor benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu tam net haftasını hatırlamıyorum ama öyleydi bu arada ilk gebeliğimde 16. haftada kaybetmiştik bebeğimizi inşallah bu sefer kucağıma alırım sağ salim

Kızlarrr tablo nasıl olmuş? renkleri çok beğenmedim ama pembe ve mavi de yapmak istemedim. cinsiyetlerini yansıtırmış gibi olmasın diye. fikirlerinizi ve eksik bilgilerinizi bekliyorum :)

çok güzel olmuşş ya rabbim cümle isteyenlerede verir inşallah..a.s.

inş bebeğini sağlıkla kucağına alırsın hiç kötü şeyleri düşünme canım aklına getirme bence

ay kızlar badem krizine girdim 3-5 tane yetmedi bütün paketi yemek istiyorum..

ay kızlar badem krizine girdim 3-5 tane yetmedi bütün paketi yemek istiyorum..

Umarım bu kriz geçicidir : )) çünkü hergün bütün paket yersen kilo olayı başlar hergün 2 ceviz 2 fındık 2 badem yeterli diye biliyorum ben bu arada folik asit alıyormusunuz hanımlar ben gebe kalmadan 1,5 ay öncesi başlamıştım halada devam ediyorum tabii dr.un söylemesiyle başlamıştım

ellerine sağlık canım çok güzel olmuş, benim de sat 28 tammuz tahmini doğum tarihi 4 mayıs , kiloyu sormasak :)))

yok yok engel oldum kendime zaten kilo takıntım var..fazla almak istemiyorum
6 badem 2 ceviz yiyorum..
dr lar 8 fındık 6 badem 2 ceviz diyorlar

kızlar dün kasıklarımda ağrı vardı bugünde sol tarafata sancı var eskisi kadar sık giremem okullar açıldı seminerler başladı eee oradanda geç geliyorum sonra uykum geliyor birde dediği sıkıntılarım yüzünden tam anlamıyla okullar açılana kadar dinleneyim diyorum, tabi sizi bırakmayacağım hergün gireceğim ama yoğunlukla değil:)))

aman aman dinlen sen..
zor zamanları atlat sonra bol bol muhabbet ederiz inşallah

mrb arkadaşlar topiğiniz hayırlı olsun ben kısmetse nisan annesi olucam inş. mayıs anneleri belli olmuş mu bakıyım dedim inş sağlıklı sıhatli hamilelik geçiririz ve bebeklerimzi sağlıkla doğar inş hepinizi tebrik ediyorum sizinle aramızda çok fark yok ama sizin heyecanlarınızı görünce çok duygulandım kendi hissettiğim duygular aklıma geldi umarım çok güzel geçiririz bu süreci:sm_cool:

yok yok engel oldum kendime zaten kilo takıntım var..fazla almak istemiyorum
6 badem 2 ceviz yiyorum..
dr lar 8 fındık 6 badem 2 ceviz diyorlar

Anladım bende pek zayıf sayılmam ilk gebeliğimden aldığım kiloları veremedim şubat 2010 da kaybetmiştik bebeği mayısta da ameliyat oldum kilolar öylece kaldı bakalım bu gebelikte ne kadar kilo alıcam .
Bişii daha söylemek istiyorum çatlaklar ben hemen çatlamaya başlamıştım daha çok erken biliyorum ama ben şimdiden bebe yağı ile yağlanmaya başlayacağım bide yabancı bir marka çatlak kremi almıştım ama kullanmak kısmet olmadı bu defa kullanıcam inşallah sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz ?

bende çatlak olmadıuzun zaman
8. aya kadar nerdeyse
karnım geç çıktı
ama 5 aydan itibaren banyodan sonra bebek yağı sürdüm.
7. ayda chicco nun çatlak kremini sürdüm..simit bölgemde yanlarımda biraz oldu ama çok az belli şuan..inşallah bundada çatlamaz karnım.

ellerine sağlık canım çok güzel olmuş, benim de sat 28 tammuz tahmini doğum tarihi 4 mayıs , kiloyu sormasak :)))

canım ya aynıyız benim satta 28 temmuz bak listede yazıyor zaten birde ayı gün dogum yapmalı degilmiyiz benim ki sezeryanla olıyor ama

kıslar kasık ağrıları normal değil mi?
benim de uzun bir tedavi sürecim var..Allah'ım çekirdeğimi bana bağışlar inşallahh..
o zaman bu gidişimde keseyi göreceğim inşallah, sonra da kalp atışı için çağıracak..

ewet normal rahim kasları bebege hazırlık yaptıgı için heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…