Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb benide eklermisin aslında son adet tarihim 8 temmuz ama geç döllenme olmuş 5 yada 6 haftalık olduğunu söylediler bebeği de gördüğünü söyledi bugün doktor yaş:24
Kızlarrr tablo nasıl olmuş? renkleri çok beğenmedim ama pembe ve mavi de yapmak istemedim. cinsiyetlerini yansıtırmış gibi olmasın diye. fikirlerinizi ve eksik bilgilerinizi bekliyorum :)
7. veya 8. haftada kalp atışları duyulmaya başlıyor benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu tam net haftasını hatırlamıyorum ama öyleydi bu arada ilk gebeliğimde 16. haftada kaybetmiştik bebeğimizi inşallah bu sefer kucağıma alırım sağ salim
inş bebeğini sağlıkla kucağına alırsın hiç kötü şeyleri düşünme canım aklına getirme bence
ay kızlar badem krizine girdim 3-5 tane yetmedi bütün paketi yemek istiyorum..
yok yok engel oldum kendime zaten kilo takıntım var..fazla almak istemiyorum
6 badem 2 ceviz yiyorum..
dr lar 8 fındık 6 badem 2 ceviz diyorlar
ellerine sağlık canım çok güzel olmuş, benim de sat 28 tammuz tahmini doğum tarihi 4 mayıs , kiloyu sormasak :)))
kıslar kasık ağrıları normal değil mi?
benim de uzun bir tedavi sürecim var..Allah'ım çekirdeğimi bana bağışlar inşallahh..
o zaman bu gidişimde keseyi göreceğim inşallah, sonra da kalp atışı için çağıracak..
günaydın herkese maşallah iyi kaynatmışsınız gece gece..:))
yeni gelenler hoşgelmilşer..
zonnet abla Allah sağ salim bebeğine kavuşmayı nasip etsin bende 25 yaşındayım..
bu arada bende hiçbir belirti yok..ne göğüs şişmesi..zaten şiş sayılır değişik bir durum değil emzirmeyi yeni kestim
kasık ağrım ilkte çok oldu bunda yok
bulantılarım 6. haftada çok oldu bunda başlamadı daha inşallah başlamaz..
Ohcanimadeysin..saol canim benim..cumlemize nasip olsun insallah bebislerimize saglikli bi sekilde kavusmak.
Sende gencsin canim..aaa ben sanirim hepinizin ablasiyim:))))) ayy necok yasli hissettijm simdi kendimi...halbuki citirmi citirim he:)))))
Canimiz saolsun..isin sakasi..yasli veya genc..hepimiz tek bir amac icin burdayiz oda guzel bir hamilelik gecirmek ve bebeklerimize kavusmak.
Benim kasik agrilarim surekli degil cok sukur...bezen cok agriyor..bazen hic..bende anlamadim yanii. Ama bi an oluyorki sanki adet gorucekmisim gibi sicak sicak tatli tatli agriyor malum yer:))) Allahtan kanama felan olmadi yani..boyle atlatirim insallah sag saglim.
Henuz bulanti vs. bendede yok..ay olmasinda dicem ama..Allah bilir tabii, sonucta raziyiz katlanicaz herseye.
Kizlar ne diim..hepimize bol sans diliyorum..daha paylasicak cok seylerimiz olucak yolumuz uzun:teytey::içelim: