Allah nasip ederse ben de 2011 mayıs annesi olucam. bugün itibariyle 4+6 günlük olduk.:Saruboceq:
2. bebeğim olucak inş..:Saruboceq:
zonnetje ve rezua keseyi görmeye ne zaman gideceksiniz
gezgin valla bende senin gibi yapıyorum olumsuz haberleri görmüyorum sonra çok etkilenip pimpirikleniyorum anacım birde herkes bir sürü belirti yaşıyor bende öyle pek birşey yok o nedenle okumuyorum zaten herkesin gebeliği kendine özel değil mi?
Evet ağrılar korkutuyor,oda psikolojik ya,herkezde birşey görüyoruz,düşenleri,ölenleri vs,insan etkileniyor...BEn sitede o baslıklardan kaçıyorum kaç gündür,pozitif olmaya çalısıyorum...kaydirigubbakcemile2
Biz Rabbimize tevekkül ettik,sonu güzel olucak inşallah...
Ya kızlar bende sizin gibi gününe varıncaya kadar öğrenmek istiyoırum,inşallah iki hafta sonra öğrenirim....bilmiyorumkismile
Valla öyle,yoksa acayip kaptırırım kendimi,düşmeyen bebek düşmüş gibi davranırımkaydirigubbakcemile3
ŞAka bir yana Rabbim yasatmasın hiçbirimize...
Benim ilk hamileliğim elhamd,sonuda güzel biter inşallah...
Bu arada kaç yasında anne oluyorsunuz inşallah kızlar?...Merak ettim...
Ben yillarin savascisiyim gezgin....36 yasima yeni girdim..anca hamile kalabildim, kendiliginden ustelik...tupbebek vs. hepsini gecirdim..dusuk yasadim...3 ay sonra birsonraki tupbebek islemine baslicaktikki Rabbim bu mubarek ayda mujdeledi bizialkisalkisalkis
Ececim...ben 3 hafta sonra yani 21 eylule gidicem canim..kese ve insallah kalp atisi hepsi bir arada gorucez insallah..iple cekiyorum o gunu:))
Senin nezaman canim?
Ben yillarin savascisiyim gezgin....36 yasima yeni girdim..anca hamile kalabildim, kendiliginden ustelik...tupbebek vs. hepsini gecirdim..dusuk yasadim...3 ay sonra birsonraki tupbebek islemine baslicaktikki Rabbim bu mubarek ayda mujdeledi bizialkisalkisalkis
Masallah ablacım size,Rabbim diledikten sonra nasıl veriyor dimi....
Tamamınada erdirsin inşallah...:Saruboceq:
Ben küçük kalıcam galiba sizin aranızdakaydirigubbakcemile2
Eylülde inşallah 20 oluyorum,Rabbim yeni yasımda bebişimi de kucagıma sağlıkla almayı nasip etsin...:Saruboceq:
Saol canim...cumlemize insallah.
Sen daha gencsin evet..Rabbim neguzel vermis sanada bebegini..birine erken birine gec deme gibi bi luksumuz yok..ZYuce Allahim neyi nezaman vericegini cok iyi bilir...takdir hezaman kendisinin. Cok bekledim..cok sabrettim ama bugunleride gordum cok sukur.
Insallah hepbirlikte seneye bebeklerimizi saglikli bi sekilde kucaklarimiza alirda..artik onlarin bakimlarindan muhabbet ederiz:))) ya hakikaten bana hayal gibi geliyor hersey...birisi cimdiklesin beni:)))yerimseniben
ben haftaya salı gidicem canım
Bende çarsamba gidicem büyük ihtimal,inşallah güzel haberlerle geliriz hepimiz...:Saruboceq: