2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım senin kaç haftalık kaç günlük?haftaya çarşamba mı?

Evet canım, bayrama geliyor doktorun dediği zaman,bizde bir gün önce falan gideriz,büyük ihtimal çarsamba inşallah....
Valla gününü ne sen sor ne ben söyleyimkaydirigubbakcemile3
Geçen hafta gittiğimde doktor 2 haftalık kadar dedi,ama ben nedense inanmıyorum,şuan tahmini 3 bitiyor o zaman,valla bende karıstımkaydirigubbakcemile3
Haftaya gittiğimde net sayı ile gelirim inşallah...kaydirigubbakcemile2

kizlar..iyi bakin kendinize..benden bu gecelik bukadar..sabah ise gidicem., yarin gorusuruz yine kismetse.

Bebisler...sizde biryere kimildamayin bakiim..oturun oturdugunuz yerde:))))

kizlar..iyi bakin kendinize..benden bu gecelik bukadar..sabah ise gidicem., yarin gorusuruz yine kismetse.

Bebisler...sizde biryere kimildamayin bakiim..oturun oturdugunuz yerde:))))

Hayırlı geceler canımm,kolaylık versin rabbimopuyorumnanaktan
Yarın sağ selim burda olmak duası ile..

Günaydın hanımlar herkese güzel bir gün diliyorum biraz geçmişi okudumda sanırım bir çoğumuz adet gününden önce örenmişiz hamile olduğumuzu ne güzel ben bugün itibariyle 4+1 oluyorum haftaya çarşamba dr.a gitmeyi düşünüyorum çokmu erken olur kesenin görünmeme ihtimalide var haftaya çarşamba 5+1 olucam nasıl yapsam bilemiyorum bayramdan sonrayada bırakmak istemiyorum

günaydın herkese maşallah iyi kaynatmışsınız gece gece..:))
yeni gelenler hoşgelmilşer..
zonnet abla Allah sağ salim bebeğine kavuşmayı nasip etsin bende 25 yaşındayım..
bu arada bende hiçbir belirti yok..ne göğüs şişmesi..zaten şiş sayılır değişik bir durum değil emzirmeyi yeni kestim
kasık ağrım ilkte çok oldu bunda yok
bulantılarım 6. haftada çok oldu bunda başlamadı daha inşallah başlamaz..

gezgin nelerden kaçınmamız lazım demişsin..hamilelik boyunca sucuk,salam sosis yemeni tavsiye etmem sucuk olursa çok pişmeli.ben ilkinde sosis diye delirmiştim 1 kereliğine yedim valla
kahve çaydan kaçınmalısın ama çok açık limonlu çay içebilirsin.
ilk 3 ay kimsayal ürünlerden radyasyondan mümkün olduğunca uzak dur çünkü organ gelişimi oluyor..oluşuyorlar..allah korusun bir hatamız yüzünden sakatlık durumu olmasın..

ben keseyi görmeye 7. haftada gideceğim..
dediğiniz gibi tr de ultrasonda bir sakınca görmüyor hatta 4 haftada 1 çağırıp muayene ücreti alıyorlar..seni çağırdığı için mecbur gitmek zorunda gibi bişey oluyorsun..40 haftada 1000 lirayı 5 dk lık ultrasona bakmaktan cebe atıyorlar.valla ben 6 kere falan gitmeyi düşünüyorum..

Hoşbulduk kızlar..

Benim 2. olduğu için ilki kadar panik değilim, ama yine de 2. cide olsa insan aynı heyecanı yaşıyor gerçekten.. opuyorumnanaktan

Kaç hafta kaç günlük olduğumu son adet tarihime göre yazmıştım, henüz ben de doktora gitmedim. 7. haftada gidicem inş..

İlkinde çok bulantım olmuştu, umarım bunda o kadar olmaz.. hamileliğin en zor zamanlarıydı..:1closedeyes:

Bende pek bir belirti yok sadece uykuya eğilim var o kadar gerçi daha çok erken bakalım ilerleyen günlerde ne olacak

ayy sabah haberlerinde balık mevsimi açıldı diye gösteriyorlar kasa kasa balık..acaip canım çekti..

Son düzenleme:
kızlar günaydın biz bu pc başında oturuyoruz radyasyona maruz kalıyoruz allah esirgesin bazentedirgin oluyorum ama 9 ay boyuncapc başında hamilelik geçirenlerde var çalışmak zorunda olanlar çok raslıyorum şükür bebeklerinde bir sorun yok acaba benmi abartıyorum dr sormadım sakıncası varmı diye

Günaydın Kızlarrrrrr...
hamişlerle doldu topiğimiz ne güzel :)
İlk sayfada liste tutmaya çalıştım fakat ipin ucunu kaçırdım galiba :)
hamişler bana özel mesaj atarsanız SAT ile birlikte listemizi tutarız.

2010 Mayıs annelerinin görünce çok şaşıracakları bir başlık :1shok: zemuszemus
İnşallah bu ay bebek isteyenlerin göbişlerine bebekleri konar ve Mayıs 2011 annesi oluruz :)

:nazar:|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Güncel Notları...........................................................
1| turko | 25 | 28.TEM | 4.MAY.11 | XX | | | kese görüldü:nazar: |
2| pembepink | XX | 3.AĞU | XX.MAY.11 | XX | | |
3| Trimme | 25 | 5.AĞU | 12.MAY.11 | 56 | |

Kızlarrr tablo nasıl olmuş? renkleri çok beğenmedim ama pembe ve mavi de yapmak istemedim. cinsiyetlerini yansıtırmış gibi olmasın diye. fikirlerinizi ve eksik bilgilerinizi bekliyorum :)

Kızlarrr tablo nasıl olmuş? renkleri çok beğenmedim ama pembe ve mavi de yapmak istemedim. cinsiyetlerini yansıtırmış gibi olmasın diye. fikirlerinizi ve eksik bilgilerinizi bekliyorum :)

gayet güzel cnm
benimde bilgiler yaş 25
25 temmuz sat
tahmini doğum 1 mayıs.
hamile kaldığım kilo 64
ama boyda yazalım..ilk hamileliğimde dr um kilo artışına boyla birlikte dikkat etti de ondan..beden kitle endeksi açısından yani.

Son düzenleme:
kıslar merhaba,

ben de hamişimm sonunda..tüp bebekle tutundu bebişim..umarım hiç bırakmazz..
bazı sitelerde 3 bazı siteler 4 mayıs gözüküyor ama transfer günüme göre 4 mayıs galiba.
keseyi görmeden, kalp atışını duymadan erken mi davranıyorum diye korkuyorum ama içimden bir ses olumsuz hiçbirşey düşünme diyor..
umarım sağlıkla kucağımza alırız yavrularımızı

selam benim eksik bilgilerim şöyle
t.doğum tarihi :10 mayıs 2011
kilomu yazmasam olmaz mı :)) kilo:75

hanımlar ben haftaya çarşamba yanii 8 eylülde dr.a gideceğim ve o zaman 5+1 haftalık olacağım sizce kese görünür mü

bu arada benim yaş 33 (ekimde 34 olacağım ama hala 33 sayılır di mi:)) )
tahmini doğum tarihi 04.05.2011
kilo 62
sat 28.07.2010

pembepink beni de doktorum 6 sına çağırdı canım.
ben de 6 . hafta içinde olacağım o zaman?
kalp atışları 7. hafta da mı duyuluyor?

Benim de SAT:30.temmuz.2010 Muhtemel doğum tarih:6.05.2010, kese için henüz doktora gitmedik. yaş 32 boy-kilo bana kalsın o da canım..:umursamaz:

selam bayanlar hamılelerın gozu aydın.ben 2010 mayıs annesıyım kızım suan 3.5 aylık.gecen yıl bugunlerde nasılda heeyecanla beklıyodum.benım 18 ay bebegım olmadı tedavı gorduk esımle.18 ay test yapıp bekledım hep tek cızgıydı.catlatma ıgnesıyle hamıle kaldım ama 3. kez denenıyodu artık asılamaya umut baglamıstıkkı agustosta hamıle kalmıstım.hatta druma gıttıgımde asılama gununu hesaplıyodu drum ben ona hamıleyım deyınce o bıle sasırmıstı cunku onunda umudu yoktu asılama sansın bıle cok dusuk demıstı.allahım bıze nasıp ettı:)
kızımın adı asya bana gorede dunyalar guzelı bı kız.allah hepınızım gonlune gore versın

X