siz şimdiye kadar kaç kilo aldınız?
:))) 5 kilo verdim yarim kilo aldim oda sabah tartildim yine sanirim onuda alamamisim :)))) yemek yemem duzeldi bol bol meyve yiyorum hergun portakal suyumu ihmal etmemeye calisiyorum yoksa portakal yiyorum...su aralar sabahlari badem yiyorum findik falan arada..sonra sabah kahvaltisi mutlaka beyaz peynirli domatesli tost yapiyorum vitaminler midemi agrittigi icin mutlaka yiyorum...ogle yemegi corba falan iste sebzeli sandevic falan yiyorum..aksam cok abartmam cunku yemekten sonra uyuyyorum..ama ne kadar vitaminine guvendigim corba salata varsa yiyorum..iki gunde bir limonlu soda iciyorum dikkat edip..aksamlari hic abartisiz 1 1/5 kilo meyve yiyorum..et yemekleri ile cok aram yok su aralar ondan haslama yapip suyunu iciyorum genelde..su aralar birde sut ve yogurta kendi yaptigim cilek marmetleti vardi katip yiyorum..ekmegide kepek yada tam tahil kullaniyorum..ama yinede kilo alamiyorum..bende anlamadim normal zamanda yesem bonus olarak geri donerdi bana ama..doktora gidicem bi kacgun icinde bebegin boyunu kilosu herseyine tekrar baktiricam normal dediler bir sorun yok cok sukur ama yani arada aklima takilmiyor degil...
ay yok kilo almaman normal bence. kilo yapıcı şeyler yemiosun ki. ama gene de bebek senden besleniyodur faydalıyiyecekleri yiyosun
ben arada kaçamak yapıyorum. makarna falan yediğim oluo. ya da hamurişi şeyler yediğim oluo bi de çok fazla hareketim yok ondan kilo alıyorum. eti ben de yiyemiyorum.
bende yumurta yiyorum haslanmis en azindan haftada 5 6 gun ondanda tiksindim :))) ama senin peynir yemen iii bende oyle icin falan kiyilmiyor hic yoksa normalde cok etcil bir insanim yani hemen hemen hergun yerdim...yok aslinda menun seninde cok kalabalik degil bende haftada 1 gun makarna yiyorum esinmin israri ile..univ sonra 5 sene corba yiyemedim hala makarna yiyemem cok nadir..oyle hamur isi falanda sevmem heralde bende ondan kazaniyorum...ama iste benim idrar yollarimda iltihap oldugu icin ve kontrol altinda tutmam icin cok su iciyorum..ozaman aclikta hissetmiyorum...bir hafta boyunca gecen ay sadece sicak suyu biraz ilikttim ictim..o hafta 2 kilo birden verdim...su icmek cok faydali gercekten...ben su aralar baliga taktim yiyemiyorum onu sadece..yerine badem cevizle idare ediyorus...
evet eskiden hiç su içmezdim ama şu ara otomatikman fil gibi su içiyorum. gün de en az iki litre oluodur. benim bulantılarım olduğu zamanlar da hep peynir ekmek yedim. kilo aldırdı o da sanırım. aman yaa off takmicam kilolarımı strese girdim resmen.
evet aman ya bi an önce doğsunlar da sevelim :) arada dürtüklüm "hadi kız çabuk büyü" diye :)) her şeyin bi vakti var :)
gunaydin kizlar nasilsiniz dun 3 test sonuclarimi aldim allaha sukur temiz cikti...doktor artik bebegini hissetmen gerekiyor dedi dedim birseyler hissettim ama ama hafif yumruklar gibi tmm dedi baslamis..ortalama 2 haftadir hissediyordum surekli onceleri azdi simdi orani biraz cogaldi..ozellikle birsey yer icerken oluyor..gecen transformens filmine gittim sinemada film basladi yumruklar basladi..aha dedim babasi anasi gibi fantastik filmleri cok sevecek...
günaydın
Canım gözün aydın çok sevindim senn adına..Evet bende hissetmeye başladım artık hareketlerinibebeklere 1-2 saat sonra ulaşıyormuş yediğimiz şeyler..Benim ki sabahoynuyor uyandırıyor beni sanırım acıktım diye bir de yedikten sonra başlıyor işte
benimde bir şey hissettiğim an hemen elim karnıma gidiyor bekliyorum tekrar olsun dyeEşim diyor rahat bırak çocuğu
ben hala mayo alamadım :95: o kadar pahalı ki bulduklarım da 120-150 arası hep fiyatlar
ya ben de bi kaç gün öncesine kadar daha sık hissediodum.şimdilerde pek hissetmiorum çocuğu. sabah kusmalarım olmasa korkucam.
ben de tatile gelirken yeni aldığım mayoyu unutmuşum evde. annemin evinde kalan mayoyla idare edicem. aman zaten bi hafta. sonra karadenizde denize de girilmez. yaylaya çıkarız artık serin serin :) istanbuldan trabzon çok yol yaa inşallah rahatsızlanmam. zaten şu hamileliğimde yaptığım yolşculuk kadar hiç bi zaman yapmadım yolculuk. zavallı yavrum. bi de eşim saolsun yoldaki çukurları hiç es geçmez bonus gibi toplar. artık allaha emanet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?