yeşillik görmek iyidir derler. hayrolsun :)
valla benim çocuğu da oksijen mi çarptı ne gündüzleri hiç hissetmiyorum ama akşam üstü başlıyor yavaştan. bi de dün babasıyla telefonda konuşurken kapı tokmaklar gibi hızlı hızlı hareket etti. babasına selam falan mı göndermek istedi ne :))
ben hamileliğimin ilk haftalarında trabzona gitmiştik gene ama uçakla.o yormamıştı ama köye çıkana kadar çok korkmuştum. köy yolu çok berbat. resmen hoplaya hoplaya dayak yemiş gibi inmiştim arabadan.o zaman dedim çocuğa bişi olmadıysa bundan beteri olamaz herhalde diye içim rahatlamıştı :)) bben arada sancı hissediyorum rahmim mi genişlio ne?size de oluo mu?
yeşillik görmek iyidir derler. hayrolsun :)
valla benim çocuğu da oksijen mi çarptı ne gündüzleri hiç hissetmiyorum ama akşam üstü başlıyor yavaştan. bi de dün babasıyla telefonda konuşurken kapı tokmaklar gibi hızlı hızlı hareket etti. babasına selam falan mı göndermek istedi ne :))
ben hamileliğimin ilk haftalarında trabzona gitmiştik gene ama uçakla.o yormamıştı ama köye çıkana kadar çok korkmuştum. köy yolu çok berbat. resmen hoplaya hoplaya dayak yemiş gibi inmiştim arabadan.o zaman dedim çocuğa bişi olmadıysa bundan beteri olamaz herhalde diye içim rahatlamıştı :)) bben arada sancı hissediyorum rahmim mi genişlio ne?size de oluo mu?
Benimde oluyor sancı bazen ama çabuk geçiyor i sanırım evet rahim büyüdüğü için oluyor . Birde bende sertleşme oluyor böyle sanki bir yerde bir top oluşuyo birden ama geçiyor sonra işte o kasılma oluyormuş
ne haber nasılsınız ???? tüm bebiş ve anneler iidir inş.
bizde oğluşumla memelekette tatildeyiz, babamızı bekliyoruz gezmek için :))
oğluşumun hareketlerini çok net hissedebiliyorum o hareket ettikçe öddüllendiriyorum onu güzel güzel şeyler yediriyorum seviniyor olmalı ki annesini üzmüyor..
tatil dönüşü muhtemelen dombili olmuş olurum çünkü hamilelere hizmette sınır yok her şey ayağıma geliyor :) oğluşumla ye-iç-gez-yat metodunu yaşıyoruz...herkese slm ve sevgiler tatil dönüşü daha sık görüşmek üzere byeee
Günaydın kızlar nasılsınız??
Ben uzun zamandır işlerin yoğunluğundan giremedim nete malum ay sonu herkes tatil planları yapıyo ama ben bi yere gidemiycem heralde belki bi hafta sonu kaçamak yapabilirim o kadar
Bi de sizlere bişey sorcam bebeklere neler aldınız neler almak gerekiyor ve hangi marka ben hiç bişey bilmiyorum valla
ne haber nasılsınız ???? tüm bebiş ve anneler iidir inş.
bizde oğluşumla memelekette tatildeyiz, babamızı bekliyoruz gezmek için :))
oğluşumun hareketlerini çok net hissedebiliyorum o hareket ettikçe öddüllendiriyorum onu güzel güzel şeyler yediriyorum seviniyor olmalı ki annesini üzmüyor..
tatil dönüşü muhtemelen dombili olmuş olurum çünkü hamilelere hizmette sınır yok her şey ayağıma geliyor :) oğluşumla ye-iç-gez-yat metodunu yaşıyoruz...herkese slm ve sevgiler tatil dönüşü daha sık görüşmek üzere byeee
Selam herkese , aranızda detaylı ultrason yaptıran varmı ?
slm canım..ben bu ayın 21-22si gibi yaptıracağım..
bizim seninle aynı 2 gün var aramızda sadece, bana doktorum en son kontrolümde temmuzun 5 ile 10 u arasında yapılacak demişti ve ben bugün gideceğim. eeeee şimdi kafam karıştı hangimizinki doğru oluyor :44: senin daha 2 hafta var o zmana gitmene
günaydın millet.... keyifler nasıl?
bebişimin cinsiyeti belli oldu.. erkekama hareketlerini hissedemiyorum, doktor geç hissedeceksin dedi
Bi erkek bebiş daha geliyor maşallah maşallah
bende tam olarak geçen hafta hissetmeye başladım acele etme canım 22 haftaya kadar uzayabilir..Hiç canını sıkma bunun için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?