***** 2011 Mart Hamileleri *****

yok bende henuz oyle bir sanci yok ama tipik hamileler oldugumuz icin yakinda baslar heralde..ama vitamin kullaniyorsan olmamasi lazim en azincan bellirli bir aci hissetmemen gerekiyor...valla baslar bendede heralde simdilik bisey yok...

Benimde oluyor sancı bazen ama çabuk geçiyor i sanırım evet rahim büyüdüğü için oluyor . Birde bende sertleşme oluyor böyle sanki bir yerde bir top oluşuyo birden ama geçiyor sonra işte o kasılma oluyormuş

valla bana doktor hiç vitamin falan vermedi. ama ben doğal yollardan almaya bakıyorum vitamini. demir hapı kullanıorum bi.

benim de bazen karnım çok sert oluyo bazen eski yumuşak haline dönüo. sancılarım da çimdikler gibi oluo. ya da gaz sancısı gibi.bazı günler yoğunm oluyo bazı günler hiç olmuo. aman içerde bişi büyüo olcak tabi bişiler :)))

ne haber nasılsınız ???? tüm bebiş ve anneler iidir inş.
bizde oğluşumla memelekette tatildeyiz, babamızı bekliyoruz gezmek için :))
oğluşumun hareketlerini çok net hissedebiliyorum o hareket ettikçe öddüllendiriyorum onu güzel güzel şeyler yediriyorum seviniyor olmalı ki annesini üzmüyor..
tatil dönüşü muhtemelen dombili olmuş olurum çünkü hamilelere hizmette sınır yok her şey ayağıma geliyor :) oğluşumla ye-iç-gez-yat metodunu yaşıyoruz...herkese slm ve sevgiler tatil dönüşü daha sık görüşmek üzere byeee

ooo iyi tatiller ikinizede hadi insallah darisi basimiza :)))

Son düzenleme:
Günaydın kızlar nasılsınız??

Ben uzun zamandır işlerin yoğunluğundan giremedim nete malum ay sonu herkes tatil planları yapıyo ama ben bi yere gidemiycem heralde belki bi hafta sonu kaçamak yapabilirim o kadar

Bi de sizlere bişey sorcam bebeklere neler aldınız neler almak gerekiyor ve hangi marka ben hiç bişey bilmiyorum valla

canım alınacak çok şey var ama ben daha hiçbirşey almadım alışveriş için zaman var hala bence..Ben hala kendime alıyorum elbiseler güneş koruyucuları vs

iyi tatilleeer :) aynı şeyi ben de yaşıyorum. konu komşu annem beni doyurma peşindeler. hiç bi iş yaptığım yok :) kıymetini bilelim nasılsa dönünce herşey bize kalcak :))

slm canım..ben bu ayın 21-22si gibi yaptıracağım..

bizim seninle aynı 2 gün var aramızda sadece, bana doktorum en son kontrolümde temmuzun 5 ile 10 u arasında yapılacak demişti ve ben bugün gideceğim. eeeee şimdi kafam karıştı hangimizinki doğru oluyor :44: senin daha 2 hafta var o zmana gitmene

evet canım benim 2 hafta var daha..Ben 21inde gitmiştim 1 ay sonra çektir dedi.Zaten onun asıl adı 22-24 hafta obstetrik doppler taraması :)
22-24 hafta arası yaptırılabilir..

günaydın millet.... keyifler nasıl?

bebişimin cinsiyeti belli oldu.. erkek ama hareketlerini hissedemiyorum, doktor geç hissedeceksin dedi

günaydın millet.... keyifler nasıl?

bebişimin cinsiyeti belli oldu.. erkek ama hareketlerini hissedemiyorum, doktor geç hissedeceksin dedi

Bi erkek bebiş daha geliyor maşallah maşallah
bende tam olarak geçen hafta hissetmeye başladım acele etme canım 22 haftaya kadar uzayabilir..Hiç canını sıkma bunun için..

olley bir erkek bebek daha gecne arkadasimla konustum hamileymis onunda oglu olacakmis...

bu sene erkek senesi cogunlukta :)) rabbim esirgesin saglikla buyumelerini nasip etsin insallah

kizlar sizede oluyormu her yemek yedikten sonra karnim catlayacak gibi oluyor ayrica bebek buyudu sanirim :)) karnim baya cikti benim son 1 haftada masallah pek bir belli etti kendini...kilo kontrolu yaptim sonunda 1 kilo almisim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…