***** 2011 Mart Hamileleri *****

günaydın herkes:) boşver serin serin daha iyi hamilelikte sıcaklar çekilmez....

vallada cekilmiyor hep yorgun hissediyorsun kendini hep uykun geliyor....gecen gun balkon icin biseyler yaptirdim nese yapan cocugun yaninda durdum gozlerimn alti balon gibi sisti...yorgunluktan ustune 7 gibi yattim sabah 7 gibi kalkamadim bile...sicak bir bunaltti beni.. nese insallah 1 ay kaldi istanbula gelmeme bavulumu simdiden hazirliyorum valla...biraz serin olsunda ferah ferah oturalim bir iki gun

bencede ama moralini bozmak gibi olması 1 aya kadar havalar ısınır neyse şakaydı ha nekadar sıcak olursa olsun oraların sıcağına benzemez sanırsam

evet sıcak olmasın ama güneş de olsn gün yüzü görelim ya. bu sene istanbulda bi güneş yüzü göremedik. bi kasvet bi kasvet.aşırı sıcakta korkunç zaten hamilelikten mi ne menepozlu kadın gibi sıcak basıo beni arada.

ben ne yersem midem bomba gibi oluyor agriyor sizdede boyle seyler oluyormu...az once dayanamadim ne yediysem gene cikardim..simdide yine biber yemis gibi yaniyor...vallahi ne yiyecegimi sasirdim..sadece sebze yemekleri birsey yapmiyor...ide hep sebze yenmezki nere kadar...

aynen bende daralıyorum afakanlar basıyor beni de arada..herkes üşüyor ben yanıyorum

evet ben de artık kusmasam da midem gene rahatsız. özellikle akşam yemeklerinden sonra çok yanıyor midem. hemen gaz oluyor.az yesem de çok şişkinlik hissediyorum. ne yesem böyle ama bi tek ekmek peynir iyi gelio o zararsız :)

ben birsey sormak istiyorum biraz kroluk gibi olacak ama afedersiniz hafta sonu esimle bir plan yaptik..dubaide dunyanin en uzun binasina cikicaz asansorude dunyanin en hizli asansoru imis..gozlem alani heralde 174 katta tam bilmiyorum belki daha fazla olabilir..tam cikarkende basinc oluyormus...ya simdi iki gundur acaba bebege bir zarari olurmu o kadar yuksekligin yada asansorun...asansoru inceledim birsey yazmiyor...yukseklikte klimalar falan varda yani vazgecmek uzereyim ama gitmekte istiyorum..ikilemde kaldim...

merhaba arkadaşlar,

dün doktora gittik bebeğimizin cinsiyetini öğrendik hemen gösterdi bıcırık daha doktor söylemeden gördüm zaten oğlumuz olucak allah izin verirse :)
ancak dün sevincimiz biraz buruk kaldı çünkü tesadüfen karnımdaki sertlikten miyom oldugunu saptadı doktor. eşimle 1 aydır filan hissetmiştik o sertliği ama biz bebek sanıyorduk hep dün doktorda muayenede baktı miyom var dedi bu sabah tekrar gittik detaylı ultrasonla bakıldı sol tarafta rahimin dışındaymış tabi dün akşam moralim cok bozuldu doktordan cıkınca ve çok üzüldüm bu sabahki ultrasondan sonra biraz içim rahatladı. baska yokmuş ama ilk trimesterde rahimden beslenerek baya büyümüş 10cm kadar su anda ama cok şükürki rahimin dısında bebekten uzak yani Allahıma cok şükürki bebeğimizin gelişimide gayet güzel hatta 1 hafta 10 gün kadar ileride göründü her iki ayrı ultrasondada. Ancak bu miyomun tabi erken doğuma sebep olma riski var o nedenle uzun yol seyahatler yasak artık minimumda hareket zaten çalışıyorum ama işim masa bası oldugu için cok koşuşmuyorum. Yazın gitmeyi planladıgım bi kaç yer vardı aslında ama artık yazlıkla idare edicez neyse bunada şükür inşallah erken doğum olmazda bebeğim gelişimini tamamlar ve sağlıkla doğar tüm dileğim bu artık..

hadi masallah tebrik ederim seninde oglun oluyor demek 2011 yogunlukta erkek bebeklerin senesi sanirim...miyom icinde gecmis olsun umarim senin icin bir sorun teskil etmez...hayirlisi ile vaktinde dogum yaparsin insallah..iste hep derler bebek olunca vucutta ne gibi farkli bir rahatsizlik varsa ortaya cikarirmis..hayirlisi olur insallah senin icin ama bu durumda ben cok bayan duydum genel bir durum galiba..kendine biraz daha dikkat edersen bir problem olmaz insallah ..ee artik bebek olunca gezersin bol bol :)))

hayırlı olsun oğlun :)

inşallah miyom ilerde önemli bi sorun oluşturmaz. sen dikkat ettikten sonra da olmaz inş. benim teyzemin vardı doğumla eridi demişti.

ya uçağa falan bindim ben dört kere falan hem de ilk üç ayımda. uçakta da yükseklikten dolayı basınç var ya. nette uçağa binmenin sorun olmicaağı yazıodu. çok şükür bişi de olmadı. bence o kadardan bişi olmaz ya :)) sen gene hamile olduğunu belirtirsin zaten. eğer öyle bi sorun varsa bindirmezler zaten.

çok teşekkür ederim amin inşallah bundan sonrada güzel devam eder hamileliğim.. bugün bende internetten okudum biraz her 4 kadından birinde olabiliyormuş özellikle ilk hamileliklerde tabi belki önceden vardı benimki onu tam bilemiyoruz.. bundan sonra daha cok dikkat edicem kendime.. oğluşumla birlikte gezeriz artık bizde dediğin gibi ben biraz gezentiyimdir :))

bence doktoruna sor. Sonuçta uçak tehlikeli değil ama kabinleri basınçlara göre ayarlı, asansör nasıldır onu bilemiyorum...

hadi maşallah bir oğluşumuz daha geldi:))
seniyi erkek sezonu olarak kapatacaz sanırım:)

benimde bir kistim var gitsin diye bakıyorum doktor bu aydan sonra küçülür dedi inşallah giderde tamamen kurtuluruz bu illetlerden.

bende 1 aylik hamileyken ablamin dugunu icin gittim istanbula 5 saatte cok zor bir yolculuktu cok sukur bir sorun cikmadi 1 hafta sonra geri geldim..oda aksine cok rahat gecti...bakalim sormayi planliyorum bende bisey olmaz diye dusunuyorum acikcasi...

Evet evet bir oğluş daha :)

çok geçmiş olsun sanada inşallah tamamen kurtulursun allah hepimizin yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…