bende 1 aylik hamileyken ablamin dugunu icin gittim istanbula 5 saatte cok zor bir yolculuktu cok sukur bir sorun cikmadi 1 hafta sonra geri geldim..oda aksine cok rahat gecti...bakalim sormayi planliyorum bende bisey olmaz diye dusunuyorum acikcasi...
bende ilk 3 ay içerisinde bindim uçağa normalde hiç bulantım olmamasına ve uçağın beni tutmadığını bilmeme rağmen hamileyken iki seferdede bulantım oldu!! ama uçak kabinlerinde basınç ayarı yapılıyor asansör içinde ayrıca sormakta fayda var bence yükseklik oldukca fazla çünkü ve hızlı çıktıgını düşünürsek sen yinede sor emin ol binmeden önce..
Günaydın,
Hepinizi tebrik ederirim Tecrübeli olduğunuz için size bişey danışmak istedim.
Ben en son 26 Mayısda adet oldum. 14 haziranda doktora gittim yumurtlama olmuş dedi. 19 haziranda dayanamıyıp, idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Belki yanlıştır diye bi tane daha yaptım o da silik çıktı. Ve hamileyim dedim zaten öyle de hissediyodum. Bi gün sonra kesinleşsin diye kan testi yaptırdın ve sonuç 0,431 tamamen şok. Neyse kısmet deilmiş dedim en kötü ihtimal 14 ünde yumurtladıysam 27. adet olurum diye adetimi beklemeye başladım. 26 sında belim ve karnım ağrımaya başladı evet tam tahmin ettiğim gibi adet oluyorum dedim ama bişey yok. 2 gün adet ağrısı yaşadım. Ama adet olmadım. 28 Haziranda idrar testi yaptım negatif...
Yarın doktora gideceğim. Benim bildiğim yumurtlama olmadığı zaman adet gecikmesi oluyor eğer yumurtlama var ise 14 gün sonra en geç 15 gün sonra adet olunuyor bunu çok araştırdım. Benim yumurtamammmmm nereye gitti o zamannnnnn :84::84::84::84:
Sizce hamilemiyim....:44:
yumurtlaman o ay hemen hamile kalabilmen anlamına gelmez güzelim.Yumurtlaman sağlıklı bir kadın olduğunu gösteriri bekle yarın dr git bakalım kan tahlili isterm uhtemelen kesin sonuç alırsın.Hakkında hayılrısı olsun inşallah hamilesindir
herkese günaydın
kızımla birlikte annemin yanındayız bi hafta :) annem bana camış gibi yediriyor yaa. komşular da öyle.bu bi haftada beş kilo alıp gelmesem iyi valla.
aa ne guzel benimde en korktugum sey oo ay sonu turkiyeye gelicem insallah benide boyle yedirmezler...simdiye kadar nekadar aldin kilo...sabah tartildim bende hala ayni degisen bir kilo yok.((
18. haftaya gircem 4 kilo aldım. son kiloyu üç günde aldım yani.teyzelerim ve anacuum yedirdiler börekleri gözlemeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?