• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

bende 1 aylik hamileyken ablamin dugunu icin gittim istanbula 5 saatte cok zor bir yolculuktu cok sukur bir sorun cikmadi 1 hafta sonra geri geldim..oda aksine cok rahat gecti...bakalim sormayi planliyorum bende bisey olmaz diye dusunuyorum acikcasi...

bende ilk 3 ay içerisinde bindim uçağa normalde hiç bulantım olmamasına ve uçağın beni tutmadığını bilmeme rağmen hamileyken iki seferdede bulantım oldu!! ama uçak kabinlerinde basınç ayarı yapılıyor asansör içinde ayrıca sormakta fayda var bence yükseklik oldukca fazla çünkü ve hızlı çıktıgını düşünürsek sen yinede sor emin ol binmeden önce..

bende ilk 3 ay içerisinde bindim uçağa normalde hiç bulantım olmamasına ve uçağın beni tutmadığını bilmeme rağmen hamileyken iki seferdede bulantım oldu!! ama uçak kabinlerinde basınç ayarı yapılıyor asansör içinde ayrıca sormakta fayda var bence yükseklik oldukca fazla çünkü ve hızlı çıktıgını düşünürsek sen yinede sor emin ol binmeden önce..

neyse sorarim heralde bir emniyeti vardir yada en fazla bindirmezler..bu ulkede guvenlik herseyden once geliyor..25 sn falan cikiyormus baktim genis baya asansor ama..simdi gezme ugrunada hic tehlikeye atmayim..nese gidim hafta sonu giderim yine olmada baska bir aktivite bulurus...

Günaydın,

Hepinizi tebrik ederirim Tecrübeli olduğunuz için size bişey danışmak istedim.

Ben en son 26 Mayısda adet oldum. 14 haziranda doktora gittim yumurtlama olmuş dedi. 19 haziranda dayanamıyıp, idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Belki yanlıştır diye bi tane daha yaptım o da silik çıktı. Ve hamileyim dedim zaten öyle de hissediyodum. Bi gün sonra kesinleşsin diye kan testi yaptırdın ve sonuç 0,431 tamamen şok. Neyse kısmet deilmiş dedim en kötü ihtimal 14 ünde yumurtladıysam 27. adet olurum diye adetimi beklemeye başladım. 26 sında belim ve karnım ağrımaya başladı evet tam tahmin ettiğim gibi adet oluyorum dedim ama bişey yok. 2 gün adet ağrısı yaşadım. Ama adet olmadım. 28 Haziranda idrar testi yaptım negatif...

Yarın doktora gideceğim. Benim bildiğim yumurtlama olmadığı zaman adet gecikmesi oluyor eğer yumurtlama var ise 14 gün sonra en geç 15 gün sonra adet olunuyor bunu çok araştırdım. Benim yumurtamammmmm nereye gitti o zamannnnnn :84::84::84::84:

Sizce hamilemiyim....:44:

Günaydın,

Hepinizi tebrik ederirim Tecrübeli olduğunuz için size bişey danışmak istedim.

Ben en son 26 Mayısda adet oldum. 14 haziranda doktora gittim yumurtlama olmuş dedi. 19 haziranda dayanamıyıp, idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Belki yanlıştır diye bi tane daha yaptım o da silik çıktı. Ve hamileyim dedim zaten öyle de hissediyodum. Bi gün sonra kesinleşsin diye kan testi yaptırdın ve sonuç 0,431 tamamen şok. Neyse kısmet deilmiş dedim en kötü ihtimal 14 ünde yumurtladıysam 27. adet olurum diye adetimi beklemeye başladım. 26 sında belim ve karnım ağrımaya başladı evet tam tahmin ettiğim gibi adet oluyorum dedim ama bişey yok. 2 gün adet ağrısı yaşadım. Ama adet olmadım. 28 Haziranda idrar testi yaptım negatif...

Yarın doktora gideceğim. Benim bildiğim yumurtlama olmadığı zaman adet gecikmesi oluyor eğer yumurtlama var ise 14 gün sonra en geç 15 gün sonra adet olunuyor bunu çok araştırdım. Benim yumurtamammmmm nereye gitti o zamannnnnn :84::84::84::84:

Sizce hamilemiyim....:44:

yumurtlaman o ay hemen hamile kalabilmen anlamına gelmez güzelim.Yumurtlaman sağlıklı bir kadın olduğunu gösteriri bekle yarın dr git bakalım kan tahlili isterm uhtemelen kesin sonuç alırsın.Hakkında hayılrısı olsun inşallah hamilesindir :nazar::nazar:

Bizlerde iyiyiz çok şükür yarından itibaren izinliyiz iki haftacık :))
bugün öğleden sonra tetenoz aşısı için sağlık ocağına gideceğiz oğluşumla, muhtemelen kalp atışlarınıda dinleyeceğiz hemşire öyle demişti.
iki gündür sabah çok erken saatlerde galiba oğluşumun hareketleriyle uyanıyorum...( çok değişik bi duygu o uyku haliyle çok anlam verilmiyor ama elim direk karnıma gidiyor ve bi şeyler hissediyorum)

yumurtlaman o ay hemen hamile kalabilmen anlamına gelmez güzelim.Yumurtlaman sağlıklı bir kadın olduğunu gösteriri bekle yarın dr git bakalım kan tahlili isterm uhtemelen kesin sonuç alırsın.Hakkında hayılrısı olsun inşallah hamilesindir :nazar::nazar:

cevabın için teşekkürler canım... Tabiki yumurtlama olması hamile kalmam anlamına gelmez. Normalde sağlıklı bir çiftin şansı %25 den başlayıp zaman geçtikçe artar. Ben sadece yumurtlama olduğunu öğrendim. Demekki sağlıklı bir döngü içindeyim sonucu çıkıyo bundan. Ve zamanında en geç 27 sinde adet olmam gerekiyordu. Yumurtlamadan sonra gecikme olmazmış. Yumurtlamanın gecikmesi olurmuş.

Neyse yarın ortaya çıkar. Dua edin inş hamile çıkarım... Valla allh istediğinde mucize oluveriyor... İnş....

arkadaşım hakkında hayırlısı olsun Allah gönlüne göre verir inş.
yarın haberlerini bekliyoruz.

arkadaşlar günaydın herkese cuma günü son iş günü ne güzel sonra ver elini tatil:) bugünü iple çektim desem....

herkese günaydın:71:

kızımla birlikte annemin yanındayız bi hafta :) annem bana camış gibi yediriyor yaa. komşular da öyle.:56: bu bi haftada beş kilo alıp gelmesem iyi valla.:91:

herkese günaydın:71:

kızımla birlikte annemin yanındayız bi hafta :) annem bana camış gibi yediriyor yaa. komşular da öyle.:56: bu bi haftada beş kilo alıp gelmesem iyi valla.:91:

aa ne guzel benimde en korktugum sey oo ay sonu turkiyeye gelicem insallah benide boyle yedirmezler...simdiye kadar nekadar aldin kilo...sabah tartildim bende hala ayni degisen bir kilo yok.:(((

aa ne guzel benimde en korktugum sey oo ay sonu turkiyeye gelicem insallah benide boyle yedirmezler...simdiye kadar nekadar aldin kilo...sabah tartildim bende hala ayni degisen bir kilo yok.:(((

18. haftaya gircem 4 kilo aldım. son kiloyu üç günde aldım yani.teyzelerim ve anacuum yedirdiler börekleri gözlemeleri :D

18. haftaya gircem 4 kilo aldım. son kiloyu üç günde aldım yani.teyzelerim ve anacuum yedirdiler börekleri gözlemeleri :D

oo bende cok aldin zannettim olsun yarasin lop lop et olsun bebege sana degil :))) annelere yasak...iyi yapmissin bosver yedikten sonra duzenli yuruyus yapmaya gayret edersen bisey olmaz...

Back