Günaydınnn
Arkadaşlar bebeğimiz sağlıklıymış çok şükür , cinsiyetini de öğrendik bir kızımız vardı 4 yaşında, şimdi bir kızımız daha oluyor hayırlısıyla . Buda erkek olsa fena olmazdı hani ama iki kızda güzel olucak sanırım , Allah sağlıklısını hayırlısını versin herkes için.
şekerim seninki kız o zaman, ne kadar doğru bilinmez ama büyüklerimizden öyle duyuyoruz :) Allah bebişlerimize sağlık versin gerisi önemli değil.
bende de çin ve rus birbirini tutmuyordu ama anladığım kadarıyla çin takviminin doğruluk payı biraz daha fazla...
hamilelik ve unutkanlık
sabah kalktım hemen duşa girdim.giyindim hazırlandım..eşimde kalkmış giyinmişti..
banyoyu vs toparladım saçımı kuruttum.odaya gittim telefonlar komodinin üzerindedir hep alarm için..
şarjlarını kontrol ettim ,hangisinin azsa şarj aletini alayım diye.az olanınkini attım çantaya.
kulaklıkta aynanın önündeydi onuda attım çantaya..
kahvaltı için evden bişeyler getiriyorum işe.onlarıda aldım..
çıktık biz
taaaa işyerine geldik ben arabadan indim bide baktımki çantada telefonlar yok
harikayım valla bu sabah..kendimi tebrik etmek istiyorum..
hamilelik ve unutkanlık
sabah kalktım hemen duşa girdim.giyindim hazırlandım..eşimde kalkmış giyinmişti..
banyoyu vs toparladım saçımı kuruttum.odaya gittim telefonlar komodinin üzerindedir hep alarm için..
şarjlarını kontrol ettim ,hangisinin azsa şarj aletini alayım diye.az olanınkini attım çantaya.
kulaklıkta aynanın önündeydi onuda attım çantaya..
kahvaltı için evden bişeyler getiriyorum işe.onlarıda aldım..
çıktık biz
taaaa işyerine geldik ben arabadan indim bide baktımki çantada telefonlar yok
harikayım valla bu sabah..kendimi tebrik etmek istiyorum..
iyiymiş
ben de geçen gün pirinç kavanozunu epey aradıktan sonra buzdolabında buldum, hayır o birşey değil de acaba buzdolabına koymam gereken şeyi nereye koydum
iyiymiş
ben de geçen gün pirinç kavanozunu epey aradıktan sonra buzdolabında buldum, hayır o birşey değil de acaba buzdolabına koymam gereken şeyi nereye koydum
ya kızlar sizin bacaklarınız ağrıyor mu??sabahları problem yok, ama akşama doğru artık iyice yorulmuş oluyorlar sanırım, çok ağrıyor ve ayaklarımı yüksek bir yere koymadan da geçmiyor....
ya kızlar sizin bacaklarınız ağrıyor mu??sabahları problem yok, ama akşama doğru artık iyice yorulmuş oluyorlar sanırım, çok ağrıyor ve ayaklarımı yüksek bir yere koymadan da geçmiyor....
kızlar yaaa ben daha isim araştırıyorum neden karar veremiyorum çok sinir bi durumdayım bebeğime yakıştıramıyorum bulduğum isimleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?