***** 2011 Mart Hamileleri *****

günaydın,

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.biz daha bekliyoruz cinsiyet için..
allahın bildiğini saklamaya gerek yok bende ilk bebeğim kız olsun istiyorum..
bakalım bekliyoruz...

merhaba kızlar,

rus takvimine baktık şimdi arkadaşımla.benim bebik hem rus takviminde hemde çin takviminde kız çıktı.
4 aylık hgamile olan başka arkadaşa baktık belliydi zaten cinsiyeti,onunda her iki takvimde erkek çıktı.tuttu yani..:81:
bakalım benim 1 ay sonra belli olur inş..

Herkese Merhaba,

güzel test sonuclarınızı tebrik ediyoruuum allah sonuna kadar böyle sorunsuz götürsün inşallah..
bazı annelerde bebeklerinin cinsiyetlerini ögrenmişler ne mutlu sağlıkla sıhhatle gelsin tüm bebişler
gruba yeni katılan tüm anneler hoşgeldiniz hayırlı uğurlu olsun sizinde bebişleriniz..

bende haftaya gidicem kontrole o zaman gösterirse kız mı erkek mi yazarım hemen. yarın 17. haftamız doluyor bizimde Irmak sen benden 1 gün ilerde görünüyorsun aynı gidiyoruz :) Çok merak ediyorum ultrasonda dahada büyümüş görücez bu sefer inşallah çikolata yeme olayını bir arkadasım daha söylemişti kafeinden olsa gerek hareketlilik :)
benim çin takvimine göre kız bebek görünüyor Rus takviminede bakıcam şirkette websense blokladıgı için acamadım linki şimdi..

ya evet bana da herkes göstermiyorsa kızdır diyor... ama büyük sürpriz olacak kız olursa.. çünkü hep erkekmiş gibi hissediyorum, eşim de öyle...

hamilelik ve unutkanlık

sabah kalktım hemen duşa girdim.giyindim hazırlandım..eşimde kalkmış giyinmişti..
banyoyu vs toparladım saçımı kuruttum.odaya gittim telefonlar komodinin üzerindedir hep alarm için..
şarjlarını kontrol ettim ,hangisinin azsa şarj aletini alayım diye.az olanınkini attım çantaya.
kulaklıkta aynanın önündeydi onuda attım çantaya..
kahvaltı için evden bişeyler getiriyorum işe.onlarıda aldım..
çıktık biz

taaaa işyerine geldik ben arabadan indim bide baktımki çantada telefonlar yok

harikayım valla bu sabah..kendimi tebrik etmek istiyorum..

gerçekten unutkanlıklar bayağı oluyor. benimde bir sürü komik anlarım oluyor özellikle işyerinde

bize her şey serbest arkadaşlar tadını çıkarın ...başka zaman olsa çevredekiler özellikle eşlerimiz demediğini bırakmazlardı valla

iyiymiş
ben de geçen gün pirinç kavanozunu epey aradıktan sonra buzdolabında buldum, hayır o birşey değil de acaba buzdolabına koymam gereken şeyi nereye koydum

ya kızlar sizin bacaklarınız ağrıyor mu??sabahları problem yok, ama akşama doğru artık iyice yorulmuş oluyorlar sanırım, çok ağrıyor ve ayaklarımı yüksek bir yere koymadan da geçmiyor....

kızlar yaaa ben daha isim araştırıyorum neden karar veremiyorum çok sinir bi durumdayım bebeğime yakıştıramıyorum bulduğum isimleri...

biz çookkk önceden karar vermiştik. hiç isim araştırmadım o yüzden.
bu arada benimde bacaklarım ağrıyor. ve belim kasıklarım bu da çok oturmaktan sanırım

ya kızlar sizin bacaklarınız ağrıyor mu??sabahları problem yok, ama akşama doğru artık iyice yorulmuş oluyorlar sanırım, çok ağrıyor ve ayaklarımı yüksek bir yere koymadan da geçmiyor....

evet şekerim genelde gün içinde kendimi yormamaya çalışıyorum ama yorulduğumda ise bahsettiğin ağrılar bende de oluyor

şimdilik bende o tarz bi ağrı yok.
ama akşama pilim tamamen bitmiş oluyo.dün akşam 21,45 de yattık

ırmak tebrik ediyorum sizi ve kararlılığınızı maşallah bende karar vermek istiyorum artık yoksa bebeğimin adı junior diye diye Junior kalacak

kızlar yaaa ben daha isim araştırıyorum neden karar veremiyorum çok sinir bi durumdayım bebeğime yakıştıramıyorum bulduğum isimleri...

bebiş için bulduğun isimleri yaz fikir verelim ..
bende hamile kalmadan önce çok isim vardı aklımda..
ama şimdi bi tane bile yok..:26:

mertkan yada mert eşimle ortak olabilir dediğimiz isimler....
benim aklımdan geçenler; Doruk, poyraz, görkem sizde yazın yaa fikirlere açığız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…