***** 2011 Mart Hamileleri *****

mertkan yada mert eşimle ortak olabilir dediğimiz isimler....
benim aklımdan geçenler; Doruk, poyraz, görkem sizde yazın yaa fikirlere açığız...

poyraz ve görkem güzel..
isim seçerken fonetik olmasına ve soyadınızla uyumlu olmasına da dikkat edin..
çınar-ege-sinan-semih beğendiğim isimler....

Son düzenleme:
benim de aklıma birşey gelmiyor.... cinsiyeti bir belli olsun bakalım aklıma birşey gelecek mi? Olmadı ben de jr derim artık napiiimmmmm....

bugün masanın altına bir koli koydum ayaklarım üzerinde duruyor.. bakalım işe yarayacak mı?

canım kesin işe yarar..ama şimdiden böyleyse ilerde daha zor günler bekliyor seni..kendine dikkat et..
yorulmadan ara ara gezerek çalış..
işin nedir bilmiyorum ama..

Aslında çok kararlı bir insan değilimdir ama, eşim taa hamile kalmadan önce erkek olursa adı toprak olsun nolur demişti. Halada öyle diyor bizde alıştık artık:)
hiç erkek ismi düşünmedim ben.... Ama görkem ve poyraz ismide güzelmiş.
Ayaz da olabilir.

canım kesin işe yarar..ama şimdiden böyleyse ilerde daha zor günler bekliyor seni..kendine dikkat et..
yorulmadan ara ara gezerek çalış..
işin nedir bilmiyorum ama..

işim masa başı onda problem yok ama akşamları mutfakta çok yoruluyorum... eve 7'de varıyorum yemek vs oluyor 9.... bunun çoğu tezgahın önünde ayakta.... e ertesi güne hazırlık, varsa ütü vs de ayakta.... benim eve girdikten sonra oturmam 11'i buluyor... bebek olduktan sonra ne yapacağım bakalım...

erkekte mete yiğit mert onur, kızda duru, elif isimleri de benim hoşuma gidiyor ama bunların hepsi aile de var o yüzden hiçbirini koyamıyorum...

kız olursa aslı zeynep olabilir sanırım... ya da ayça...

benim de hareketsizlikten belim ağrımaya başladı. ilk üç ay hımbıllaştırmışım kendimi yatıp durmaktan. yürümeye başlamak lazım. bugün bi 45 dakka sıcağın alnında yürüdüm. pek yorulmadım ama iyi geldi. çok yemiyorum ama hareketsizlikten yediklerim üstümde kalıyor. hareket şart.

canım delimisin sen...
eşin yardım etsin sana.kendini parçalama ev işlerine yetişmek için.
akşam bide ütü mütü yapıyosun hee aferin sana..

kendine bak ..

ya bende sanki ev surekli dagiliyor gibi geliyor banada..bir balkon temizleyim dedim bugun ev 10 katta baktim asagi tansiyonum dustu iceri kactim..hergun mutfak temizliyorum yapamiyorum artik ev is valla gina geldi su aralar..camasir bulasik makinasini bosaltsin desinler vursunlar daha iii yani deli oluyorum..evlenmeden oncede hic sevmezdim..

heralde bu gidis bebekten sonra bir muddet calismayi planlamiyorum artik is bebek cok titiz sayilmam ama bu ulke cok tozlu ve kum firtinalari cok oluyor..bir pencere acim diyorsun ev komple toz..yani bakmaya gelen kadin bunlari dikkat etmez onemsemez de acikcasi..benide katil eder :))))

kızlar yaaa ben daha isim araştırıyorum neden karar veremiyorum çok sinir bi durumdayım bebeğime yakıştıramıyorum bulduğum isimleri...

ya sorma ben isim koyma konusunda dun daha cinsiyetini ogrendik esimle arabada gidiyorus hararetli bir sekilde verdigim tum isimleri veto etti dalga geciyor bide deli etti beni...o degilde gercekten bir suru isim varken aklimda hepsi gitti...nerdeler nere yazdim bulamiyorum...valla kizolsa hemen bulunuyorda erkekte klasik butun isimler...bide cevremde benim cok degisk isimler koyanlar olmus hepsi kapilmis...madurum ben bi konuda :)))

valla ben ev işlierini olduğu kadar yapıorum. üç ay zor geçti benim. yeni yeni kendime geldim. artık işlere asılıırım. isim konusunda ben zeynep istiyorum eşim başka alternatifler de düşün dio.

elif,esma,aslı,zeynep bunlar hoşuma gidio. berre die kuzenim var o da çok hoşuma gidio ama kuzenimin adı :))

Kızlar merhabalar. Oncelikle rahat bir gebelik ve sgalıklı dogumlar diliyorum hepinize.
Sizin bebisleriniz benden buyuk oldugu icin birsey sormak istedim sizlere. 2 li 3 lü 4 lü testler nasıl yapılıyor?
Alttan muayene falan yapıyolar mı bilginiz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Tesekkurler..

amin hepimizi icin insallah

sadece bebek varmi diye alltan bir kere kontrol ettiler oda ilk seferde 2 3 testlerde sadece 2 testte gobekten bakiyorlar artik asagidan bakmak yok 3 lu test kan alip bakiyorlar..birde zaten duzenli olarak ultrasona gidiyorsun oda sadece gobekten kontrol...

AL bendende o kadar eve gelişim 7,20 gibi ondan sonra zaten ilk rota mutfak yemek toparla oydu buydu derken oturana kadar saat kaç oluyo sonra zaten 11 bilemedin 11,30 gibi sızıyorum resmen.. şimdi bi kaç hafta kayınvalidem geldim yemek derdimiz bitti salatasına kadar yapıyo sagolsun ama gittikten sonra yine baslayacak tabii..
bebek olduktan sonra bende ne halde olucam cok merak ediyorum :18:

ben erkekte Tunç ismini çok seviyorum ama eşime begendiremedim.. Hoş kız mı erkek mi daha belli değil ama kız dada duru , doğa , defne isimlerini seviyorum.. birde soyisimle uyumlu olursa tabi kulağa daha hoş geliyor.
haftaya salı gününe randevu aldım doktordan merakla bekliyoruz bakalım :)

Benim simdiye kadar hic alttan bakmadılar. Kese de bebek de gobekten goruldu bu zamana kadar cok sukur.
Yani artık alttan bakmazlar diyorsun. Cok tesekkur ederim sorumu cevapladıgın icin. Allah yavrularımızı bize bagıslasın..

hanımlar herkese günaydın güzel bir gün diliyorum. benim uyuklamalarım geçti geçmedi sayılır bazen çok iyiyim bazen hemen uyuyuveriyorum öyle yani. birde çalışıyoruzya daha zor boşver evde oturanların yarısından çoğu bütün gün uyuyor.

ya bu arada hisseden varmı bebeğinin kıpır kıpır olduğunu. birde göğüsleriniz çok büyüdümü? ya benim 80 güzel göğüslerim vardı. şimdi hiç sormayın. yanlara doğru yayıldı en son gittim toparlayıcılı kalın askılı paraşüt gibi bir sütyen aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…