arkadaslar hayırlısıyla alsakda bıcırıkları kucagımıza bende martta hamile kldı
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılayım dedim ve geldım bende listeye kayıt olayım bilmediğim şeyleri de sizlerden öğreneyim :)
16+4 günlük hamileyim son adet tarihim 7 şubat fakat benim adetlerim düzensiz olduğu için 30. Gün hamile kalmışım hehe o yüzden tutmuyor son adet tarihimle bebişimin ayı.
Dün dr kontrolümüz vardı 3lü tarama için kan verdim
yarın sonuç çıkarsa ertesigün göstermeye giderim
2li testimiz sorunsuz çıktı inşallah buda sorunsuz çıkar
sonra cinsiyetini sorduk
erkek gibi gözüküyor dedi doktorumuz
kesinmi dedim %99 diyor
e o zaman gibi gözüküyor ne demekse :))
hay allahım ya %100 die bişey yok zaten tıp literatüründe :))
20. Haftaya ankaraya geleceğim bende ayrıntılı ultrason için, gittiğiniz yada gidebileceğiniz yeri konu açtım bana da yazarsanız sevinirim.
Günaydınnn
Arkadaşlar bebeğimiz sağlıklıymış çok şükür , cinsiyetini de öğrendik bir kızımız vardı 4 yaşında, şimdi bir kızımız daha oluyor hayırlısıyla . Buda erkek olsa fena olmazdı hani ama iki kızda güzel olucak sanırım , Allah sağlıklısını hayırlısını versin herkes için.
hamilelik ve unutkanlık
sabah kalktım hemen duşa girdim.giyindim hazırlandım..eşimde kalkmış giyinmişti..
banyoyu vs toparladım saçımı kuruttum.odaya gittim telefonlar komodinin üzerindedir hep alarm için..
şarjlarını kontrol ettim ,hangisinin azsa şarj aletini alayım diye.az olanınkini attım çantaya.
kulaklıkta aynanın önündeydi onuda attım çantaya..
kahvaltı için evden bişeyler getiriyorum işe.onlarıda aldım..
çıktık biz
taaaa işyerine geldik ben arabadan indim bide baktımki çantada telefonlar yok
harikayım valla bu sabah..kendimi tebrik etmek istiyorum..
ya kızlar sizin bacaklarınız ağrıyor mu??sabahları problem yok, ama akşama doğru artık iyice yorulmuş oluyorlar sanırım, çok ağrıyor ve ayaklarımı yüksek bir yere koymadan da geçmiyor....
gunaydin bayanlar ya ben 16 haftadayim hala uyuyorum ne is anlamadim hala sizdede uyuyklayan varmi...
hanımlar herkese günaydın güzel bir gün diliyorum. benim uyuklamalarım geçti geçmedi sayılır bazen çok iyiyim bazen hemen uyuyuveriyorum öyle yani. birde çalışıyoruzya daha zor boşver evde oturanların yarısından çoğu bütün gün uyuyor.
ya bu arada hisseden varmı bebeğinin kıpır kıpır olduğunu. birde göğüsleriniz çok büyüdümü? ya benim 80 güzel göğüslerim vardı. şimdi hiç sormayın. yanlara doğru yayıldı en son gittim toparlayıcılı kalın askılı paraşüt gibi bir sütyen aldım
benimde kasılmalarım oluyor özellikle geceleri gerneşmeye çalışırken oluyor sanırım uyku halinde..
birkaç gündür bel ağrım çok oluyor bir süre adım atamıyorum sonra geçiyor..bende çok ypruluyorum buaralar ya..işe gidiyorum akşam 7 gibi evdeyim yemek iş güç çamaşır ütü vs buluyor 9 u ..9 da eşim geliyor yemek.meyve vs saaat 11..banyo vs de girerse işin içine oldu saat 12-12:30sabah 06:30 da tekrar kalıyoruz işte
bazende hiç işim olmuyor ne güzl gidiyorum eve uyyorum 9 a kadar,yemek vs yiyip 11 de geri yatağa ohh
gün güne belli olmuyor yani..
benim goguslerim normal oldugu icin simdi hafif irilesti sadece ama ole disaridan sut anne gibi durmuyorum...heralde dahada buyur gibi dusunuyorum..dun bir magazaya gittim cok cok cok guzel bir sutyen baktim bayagi pahali idi ama boynundan iki sira kolye gibi boncuk geciyor ve sutyenin ici yumusak disi tul ama sekil falan vermisler...bir beyazi bir siyahi vardi...aklimda kaldi simdi herkeste bahsedince bilsemki cok buyumeyecekler alicam valla..yada ben 85 kullaniyordum 90 oldu simdi cikarmi acaba baska 95 falan alsam 100 diye bir rakam yok heralde dimi olcu olarak ayy bilmiyorum..cok kararsiz kaldim..bu gogusler ne kadar ay buyurki boyle...
benim goguslerim normal oldugu icin simdi hafif irilesti sadece ama ole disaridan sut anne gibi durmuyorum...heralde dahada buyur gibi dusunuyorum..dun bir magazaya gittim cok cok cok guzel bir sutyen baktim bayagi pahali idi ama boynundan iki sira kolye gibi boncuk geciyor ve sutyenin ici yumusak disi tul ama sekil falan vermisler...bir beyazi bir siyahi vardi...aklimda kaldi simdi herkeste bahsedince bilsemki cok buyumeyecekler alicam valla..yada ben 85 kullaniyordum 90 oldu simdi cikarmi acaba baska 95 falan alsam 100 diye bir rakam yok heralde dimi olcu olarak ayy bilmiyorum..cok kararsiz kaldim..bu gogusler ne kadar ay buyurki boyle...
selam kızlar ,selam dunedain ...
benimde ne güzel 80 göğüslerim vardı..
sanırım 85 oldular ölçmedim valla sinirden..şuan 3 aylık oldu bebeğim 1 kilo almışım sanki 10 kilo almışım gibi geliyor.geç yumurtlamadan dolayı gününü tam tutturamıyoruz..
bakalım daha ne kadar büyüyecekler.yazlıkları çıkardım güyaaa.hiç biri olmuyo yaa
e ama o kadar olacak, yani neticede hamileyiz değil mi? hem 1 kilo dediğin ne ki , bence gayet iyi gidiyorsun...ikinci 3 ayda 3 kilo alsan 3. de 6 alsan 10 kiloyla bitirirsin ki bence az bile... ben 4 ayda 5 kilo aldım ki zaten kilolu olduğum için toplam almam gereken kilo miktarı sizlerden daha az... ama yapacak birşey yok... sonuçta süt iç, ceviz ye, badem ye, sebze ye, et ye, meyve ye derken zaten sabahtan akşama kadar birşeyler yiyip içiyoruz, normaldir kilo almak... amaaaaan boşverin yaaaa...şimdi yemeyeceğiz de ne zaman yiyeceğiz
günaydın kızlar :)
nasılsınız her şey yolundadır inş. benim sabahın 5 inde sol bacağımda kasılma oldu çok canım acıdı...sabah dr a sordum kalsiyum eksikliğinden dedi...aslında hergün süt, yumurta, yoğurt..vs yemeğe çalışıyorum neden öyle oldu anlamadım.maşallah bebeğime yettiremiyorum kalsiyumları
geçmiş olsun canım... kramp mı girdi? hamilelikte çok olurmuş....
nasılsınız her şey yolundadır inş. benim sabahın 5 inde sol bacağımda kasılma oldu çok canım acıdı...sabah dr a sordum kalsiyum eksikliğinden dedi...aslında hergün süt, yumurta, yoğurt..vs yemeğe çalışıyorum neden öyle oldu anlamadım.maşallah bebeğime yettiremiyorum kalsiyumları
kızlar ya aklıma takıldı size sorim öncelikle..Ben dr gttiğimde bana demir ve kalsiyum ilacı da verdi..ben onlardan önce folik asit elevit ve balık yağı da alıyordum..Acaba şimdi folik asidi bırakmam gerekiyormuydu ? Sİz hala alıyormusunuz folik asit?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?