Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 lü test değilmiydi down sendromu için olan....:44:
kizlarrrrrr doktordan geliyorum 3 lu testi yaptirdim sonuclar 10 gun sonra cikacakmis....
benimde oglum oluyor allahin izni ile allahim hepimizinkini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin cok guzel bir duygu...ama ne dusunecegimi sasirdim valla hic ise falanda konsantre olamiyorum rabbim hepimizinkini korusun :))))
HAYIRLI OLSUN CANIM BİR OĞLUMUZ DAHA OLUYOR :)
bende gittim geldim şimdi Allahıma bin şükür herşey yolunda..11.7 cm olmuş boyu 176 gram da kilosu ölçümlerini falan yaptı çok şükür herşey yolunda
çikolata yemek gerçekten faydalıymış kızlar kıpır kıpır oynuyor
4lü test için kan vereceğim bende bugün..1 ay sonra detaylı ultrasonda çağırdı bakalım artık kısmet
Allahım cümlemizi sevindirsin,sağlıkla kucağımıza amayı nasip etsin inşallah
3lü test ve 4lü test hemen hemen aynı şeyler bir kaç bakılan değer farkı var sadece..ben 2li yaptırdım şimdi direk 4 lü yaptırıyorum mesela 3lü yaptırmadım arada..
Bendede rus takvimi VE ÇİN TAKVİMİ tuttu:) birde arzum yok herhalde şu listemizi düzenleseydi keşke
bi de ben de çin takvimi tutmadı. rus takvimi nası bişi ? belki o tutmuştur
arkadaslar hayırlısıyla alsakda bıcırıkları kucagımıza bende martta hamile kldı benimde kızım olacak
benim de kızım olacak inş :) çok sabırsızım doğsa da sevsek hayırlısıyla :96:
bugün yeni doğum yapmış bi arkadaşa gittik anam valla hiç bi dakka rahatı yok kadının. önce acıkıo ağlıo. sora gazı oluo süt emince. gazını çıkarana kadar ağlıo tam gazını çıkartıo rahata erio bu sefer gene acıkıo gene ağlıo. hadi gene doyur sonra gene gaz. hepsi geçio altını pisletio böyle bi süreç yani kendimizi hazırlayalım şimdiden olsun ama değer bence :)
ben testlerin hiç birisini yapmıorum zeka ile ilgili allah'ım sağlıklısını versin inş.
Ayyyy ne güzel cinsiyetler belli olmuş....
Sizden bişey rica etsem sınavlarım olduğu için pek gelemiyorum. Gelsemde çok kalamıyorum... Güncellenecek olan şeyleri bana özelden msj atabilirsiniz... Ben düzeltiyim...
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılayım dedim ve geldım bende listeye kayıt olayım bilmediğim şeyleri de sizlerden öğreneyim :)
16+4 günlük hamileyim son adet tarihim 7 şubat fakat benim adetlerim düzensiz olduğu için 30. Gün hamile kalmışım hehe o yüzden tutmuyor son adet tarihimle bebişimin ayı.
Dün dr kontrolümüz vardı 3lü tarama için kan verdim
yarın sonuç çıkarsa ertesigün göstermeye giderim
2li testimiz sorunsuz çıktı inşallah buda sorunsuz çıkar
sonra cinsiyetini sorduk
erkek gibi gözüküyor dedi doktorumuz
kesinmi dedim %99 diyor
e o zaman gibi gözüküyor ne demekse :))
hay allahım ya %100 die bişey yok zaten tıp literatüründe :))
20. Haftaya ankaraya geleceğim bende ayrıntılı ultrason için, gittiğiniz yada gidebileceğiniz yeri konu açtım bana da yazarsanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılayım dedim ve geldım bende listeye kayıt olayım bilmediğim şeyleri de sizlerden öğreneyim :)
16+4 günlük hamileyim son adet tarihim 7 şubat fakat benim adetlerim düzensiz olduğu için 30. Gün hamile kalmışım hehe o yüzden tutmuyor son adet tarihimle bebişimin ayı.
Dün dr kontrolümüz vardı 3lü tarama için kan verdim
yarın sonuç çıkarsa ertesigün göstermeye giderim
2li testimiz sorunsuz çıktı inşallah buda sorunsuz çıkar
sonra cinsiyetini sorduk
erkek gibi gözüküyor dedi doktorumuz
kesinmi dedim %99 diyor
e o zaman gibi gözüküyor ne demekse :))
hay allahım ya %100 die bişey yok zaten tıp literatüründe :))
20. Haftaya ankaraya geleceğim bende ayrıntılı ultrason için, gittiğiniz yada gidebileceğiniz yeri konu açtım bana da yazarsanız sevinirim.
Bendede rus takvimi VE ÇİN TAKVİMİ tuttu:) birde arzum yok herhalde şu listemizi düzenleseydi keşke
Günaydınnn
Arkadaşlar bebeğimiz sağlıklıymış çok şükür , cinsiyetini de öğrendik bir kızımız vardı 4 yaşında, şimdi bir kızımız daha oluyor hayırlısıyla . Buda erkek olsa fena olmazdı hani ama iki kızda güzel olucak sanırım , Allah sağlıklısını hayırlısını versin herkes için.
ben de rus takvimiyle çin takvimi birbirini tutmuyor ki... rus erkek çin kız diyor, bebişim de inat etti bacak bacak üstüne atıyor..
günaydınnn
arkadaşlar bebeğimiz sağlıklıymış çok şükür , cinsiyetini de öğrendik bir kızımız vardı 4 yaşında, şimdi bir kızımız daha oluyor hayırlısıyla . Buda erkek olsa fena olmazdı hani ama iki kızda güzel olucak sanırım , allah sağlıklısını hayırlısını versin herkes için.