• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

Bendede rus takvimi VE ÇİN TAKVİMİ tuttu:) birde arzum yok herhalde şu listemizi düzenleseydi keşke

Son düzenleme:
kizlarrrrrr doktordan geliyorum 3 lu testi yaptirdim sonuclar 10 gun sonra cikacakmis....

benimde oglum oluyor allahin izni ile allahim hepimizinkini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin cok guzel bir duygu...ama ne dusunecegimi sasirdim valla hic ise falanda konsantre olamiyorum rabbim hepimizinkini korusun :)))):nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek: bir erkek bebek daha.... bu mart ayında birşey var :1: hayırlı olsun canım... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

HAYIRLI OLSUN CANIM BİR OĞLUMUZ DAHA OLUYOR :) :nazar::nazar:

bende gittim geldim şimdi Allahıma bin şükür herşey yolunda..11.7 cm olmuş boyu 176 gram da kilosu :1::nazar::nazar: ölçümlerini falan yaptı çok şükür herşey yolunda :nazar::emir_bebek:

çikolata yemek gerçekten faydalıymış kızlar kıpır kıpır oynuyor :1::nazar:

4lü test için kan vereceğim bende bugün..1 ay sonra detaylı ultrasonda çağırdı bakalım artık kısmet :nazar::nazar::emir_bebek:
Allahım cümlemizi sevindirsin,sağlıkla kucağımıza amayı nasip etsin inşallah :nazar::nazar::emir_bebek:

:46::46::nazar::nazar::nazar: maşallah Allah nazarlardan saklasın...:emir_bebek::emir_bebek:

3lü test ve 4lü test hemen hemen aynı şeyler bir kaç bakılan değer farkı var sadece..ben 2li yaptırdım şimdi direk 4 lü yaptırıyorum mesela 3lü yaptırmadım arada..

ben de 4'lü ve entegre (ikili dörtlü ortak) yaptıracağım...

benim de kızım olacak inş :) çok sabırsızım doğsa da sevsek hayırlısıyla :96:

bugün yeni doğum yapmış bi arkadaşa gittik anam valla hiç bi dakka rahatı yok kadının. önce acıkıo ağlıo. sora gazı oluo süt emince. gazını çıkarana kadar ağlıo tam gazını çıkartıo rahata erio bu sefer gene acıkıo gene ağlıo. hadi gene doyur sonra gene gaz. hepsi geçio altını pisletio böyle bi süreç yani kendimizi hazırlayalım şimdiden :D olsun ama değer bence :)

ben testlerin hiç birisini yapmıorum zeka ile ilgili allah'ım sağlıklısını versin inş.

Bendede rus takvimi VE ÇİN TAKVİMİ tuttu:) birde arzum yok herhalde şu listemizi düzenleseydi keşke

Ayyyy ne güzel cinsiyetler belli olmuş....

Sizden bişey rica etsem sınavlarım olduğu için pek gelemiyorum. Gelsemde çok kalamıyorum... Güncellenecek olan şeyleri bana özelden msj atabilirsiniz... Ben düzeltiyim...

bi de ben de çin takvimi tutmadı. rus takvimi nası bişi ? belki o tutmuştur :D

Rus cinsiyet takvimi
kızlar bu takvim , erkeğin ve kadının kan yenilenmesi üzerine kurulmuş bir takvim....denediğimiz kişilerde tutuyor...sizde bakıp , tutup tutmadığını söylermisiniz? kendinizin ve eşinizin doğum tarihini ve son satınızı yazıyorsunuz...pe ile başlayan yere tıklıyosunuz..o size doğacak bebeğinizin cinsiyetini söylüyor...:CüvCüv:(tabii bunu Allah dan başka kimse bilemez ama bizimkisi can sıkıntısı işte.....) bu arada aboyka kız, manynk erkek demek...hadi bakalım , kolay gelsin...sonuçları bildirin ama.......http://testforall.narod.ru/t_o_pol.html sayfasının çevirisi

teşekkür ederim arzum :)

ben rus takvimini çin takvimi die biliomuşum. bi arkadaş bunu bize yapmıştı ama çin takvimi die :) demin çin takvmini buldum
yani rus takvimi tutmadı, çin takvimi tuttu :)

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılayım dedim ve geldım bende listeye kayıt olayım bilmediğim şeyleri de sizlerden öğreneyim :)

16+4 günlük hamileyim son adet tarihim 7 şubat fakat benim adetlerim düzensiz olduğu için 30. Gün hamile kalmışım hehe o yüzden tutmuyor son adet tarihimle bebişimin ayı.

Dün dr kontrolümüz vardı 3lü tarama için kan verdim
yarın sonuç çıkarsa ertesigün göstermeye giderim
2li testimiz sorunsuz çıktı inşallah buda sorunsuz çıkar
sonra cinsiyetini sorduk
erkek gibi gözüküyor dedi doktorumuz
kesinmi dedim %99 diyor
e o zaman gibi gözüküyor ne demekse :))
hay allahım ya %100 die bişey yok zaten tıp literatüründe :))

20. Haftaya ankaraya geleceğim bende ayrıntılı ultrason için, gittiğiniz yada gidebileceğiniz yeri konu açtım bana da yazarsanız sevinirim.

herkese günaydın hanımlar ve güzel bebeklerimiz:)
oh ne güzel sanırımı forum kalabalıklaşıyor.

:49: arkadaslar hayırlısıyla alsakda bıcırıkları kucagımıza bende martta hamile kldı:66: benimde kızım olacak:49:

hayret bir kız hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah.

benim de kızım olacak inş :) çok sabırsızım doğsa da sevsek hayırlısıyla :96:

bugün yeni doğum yapmış bi arkadaşa gittik anam valla hiç bi dakka rahatı yok kadının. önce acıkıo ağlıo. sora gazı oluo süt emince. gazını çıkarana kadar ağlıo tam gazını çıkartıo rahata erio bu sefer gene acıkıo gene ağlıo. hadi gene doyur sonra gene gaz. hepsi geçio altını pisletio böyle bi süreç yani kendimizi hazırlayalım şimdiden :D olsun ama değer bence :)

ben testlerin hiç birisini yapmıorum zeka ile ilgili allah'ım sağlıklısını versin inş.

bir kız daha:nazar: maşallah diyelim bencede zor çocuk bakmak ama olsun zahmetsiz güzellik biraz zor oluyor. mutlu olsunlar sağlıklı olsunlarda varsın koşup duralım:emir_bebek:

Ayyyy ne güzel cinsiyetler belli olmuş....

Sizden bişey rica etsem sınavlarım olduğu için pek gelemiyorum. Gelsemde çok kalamıyorum... Güncellenecek olan şeyleri bana özelden msj atabilirsiniz... Ben düzeltiyim...

bende bizi terkettin sanmıştım :97:

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılayım dedim ve geldım bende listeye kayıt olayım bilmediğim şeyleri de sizlerden öğreneyim :)

16+4 günlük hamileyim son adet tarihim 7 şubat fakat benim adetlerim düzensiz olduğu için 30. Gün hamile kalmışım hehe o yüzden tutmuyor son adet tarihimle bebişimin ayı.

sonra cinsiyetini sorduk
kesinmi dedim %99 diyor

20. Haftaya ankaraya geleceğim bende ayrıntılı ultrason için, gittiğiniz yada gidebileceğiniz yeri konu açtım bana da yazarsanız sevinirim.

hoşgeldin:nazar: bir erkek bebişimiz daha hayırlı olsun..

Son düzenleme:
Günaydınnn
Arkadaşlar bebeğimiz sağlıklıymış çok şükür , cinsiyetini de öğrendik bir kızımız vardı 4 yaşında, şimdi bir kızımız daha oluyor hayırlısıyla . Buda erkek olsa fena olmazdı hani ama iki kızda güzel olucak sanırım , Allah sağlıklısını hayırlısını versin herkes için.

sonra cinsiyetini sorduk
kesinmi dedim %99 diyor

:nazar::nazar::nazar: hayırlı olsun Askınnnn, hoşgeldin.....

Günaydınnn
Arkadaşlar bebeğimiz sağlıklıymış çok şükür , cinsiyetini de öğrendik bir kızımız vardı 4 yaşında, şimdi bir kızımız daha oluyor hayırlısıyla . Buda erkek olsa fena olmazdı hani ama iki kızda güzel olucak sanırım , Allah sağlıklısını hayırlısını versin herkes için.

:nazar::nazar::nazar: Allah nazarlardan saklasın....

ya iki kız güzel bence, ben şahsen bir kızkardeşim olsa çok mutlu olurdum...

:50: ben de rus takvimiyle çin takvimi birbirini tutmuyor ki... rus erkek çin kız diyor, bebişim de inat etti bacak bacak üstüne atıyor..:14:

şekerim seninki kız o zaman, ne kadar doğru bilinmez ama büyüklerimizden öyle duyuyoruz :) Allah bebişlerimize sağlık versin gerisi önemli değil.
bende de çin ve rus birbirini tutmuyordu ama anladığım kadarıyla çin takviminin doğruluk payı biraz daha fazla...

günaydınnn
arkadaşlar bebeğimiz sağlıklıymış çok şükür , cinsiyetini de öğrendik bir kızımız vardı 4 yaşında, şimdi bir kızımız daha oluyor hayırlısıyla . Buda erkek olsa fena olmazdı hani ama iki kızda güzel olucak sanırım , allah sağlıklısını hayırlısını versin herkes için.

boşver iki kız iki erkekten daha iyidir:))

Back