bebiş için bulduğun isimleri yaz fikir verelim ..
bende hamile kalmadan önce çok isim vardı aklımda..
ama şimdi bi tane bile yok..:26:
evet aynen öyle şekerimmm...hafızam sanki isim konusunda formatlanmış gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebiş için bulduğun isimleri yaz fikir verelim ..
bende hamile kalmadan önce çok isim vardı aklımda..
ama şimdi bi tane bile yok..:26:
evet şekerim genelde gün içinde kendimi yormamaya çalışıyorum ama yorulduğumda ise bahsettiğin ağrılar bende de oluyor
mertkan yada mert eşimle ortak olabilir dediğimiz isimler....
benim aklımdan geçenler; Doruk, poyraz, görkem sizde yazın yaa fikirlere açığız...
bugün masanın altına bir koli koydum ayaklarım üzerinde duruyor.. bakalım işe yarayacak mı?
canım kesin işe yarar..ama şimdiden böyleyse ilerde daha zor günler bekliyor seni..kendine dikkat et..
yorulmadan ara ara gezerek çalış..
işin nedir bilmiyorum ama..
işim masa başı onda problem yok ama akşamları mutfakta çok yoruluyorum... eve 7'de varıyorum yemek vs oluyor 9.... bunun çoğu tezgahın önünde ayakta.... e ertesi güne hazırlık, varsa ütü vs de ayakta.... benim eve girdikten sonra oturmam 11'i buluyor... bebek olduktan sonra ne yapacağım bakalım...
işim masa başı onda problem yok ama akşamları mutfakta çok yoruluyorum... eve 7'de varıyorum yemek vs oluyor 9.... bunun çoğu tezgahın önünde ayakta.... e ertesi güne hazırlık, varsa ütü vs de ayakta.... benim eve girdikten sonra oturmam 11'i buluyor... bebek olduktan sonra ne yapacağım bakalım...
kızlar yaaa ben daha isim araştırıyorum neden karar veremiyorum çok sinir bi durumdayım bebeğime yakıştıramıyorum bulduğum isimleri...
Kızlar merhabalar. Oncelikle rahat bir gebelik ve sgalıklı dogumlar diliyorum hepinize.
Sizin bebisleriniz benden buyuk oldugu icin birsey sormak istedim sizlere. 2 li 3 lü 4 lü testler nasıl yapılıyor?
Alttan muayene falan yapıyolar mı bilginiz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Tesekkurler..
amin hepimizi icin insallah
sadece bebek varmi diye alltan bir kere kontrol ettiler oda ilk seferde 2 3 testlerde sadece 2 testte gobekten bakiyorlar artik asagidan bakmak yok 3 lu test kan alip bakiyorlar..birde zaten duzenli olarak ultrasona gidiyorsun oda sadece gobekten kontrol...