***** 2011 Mart Hamileleri *****

günaydın canım haftasonu hep evdeydim ( evde olmak bana hiç iyi gelmiyor çünkü hiç boş durmuyorum mutlaka bişeylerle uğraşıyorum, temizlik yaptım çok yorulmuşum...hurafeleri boşver aklına getirmemeya çalış...

BENDE EVDE OLUNCA TUTAMIYORUM KENDİMİ CUMARTESİ BENDE BAYAĞI HIRPALAMIŞIM KENDİMİ BİRDE ŞU LEKELENMELERİM OLMASA DÜN YİNE GELDİ 1-2 DAMLA. DOKTOR KONTROLÜNEDE DAHA ÇOK VAR NAPSAM BİLMİYORUM. GİDİP BEBEĞİMİ GÖRESİM VARRRR

hadi yaa cumartesi kendini yordun diye mi öyle oldu acaba...kontrolün ne zaman? için rahat etmez ise git muayene ol. ben çarşamba gidebilecem bebişimi görmeye bi de 3lü testimizi yaptıracağız inş.

selam kızlar.. haftasonu ikilimi yaptırdım, hatta bugün de sonucunu aldım... ama ne karışıkmış bu sonuç hiçbirşey anlaşılmıyor :44: doktora da yarın gidebileceğim herhalde.....

ben süpürme ve paspas işini eşime sattım, eee beni geçen hafta o kadar üzünce bunun bir karşılığı olmalıydı aman duymasın söylediğimi yapmaz valla bi daha

ırmak ne zaman bi dahaki randevun?

bir dahaki randevum ayın 20 sine. benim doktor önemsiz diyor. ama acaba başka bir doktoramı gitsem bilemedimki.bunuda değiştirirsem artık eşim iyicene zıvanadan çıktın diyecek

selam kızlar.. haftasonu ikilimi yaptırdım, hatta bugün de sonucunu aldım... ama ne karışıkmış bu sonuç hiçbirşey anlaşılmıyor :44: doktora da yarın gidebileceğim herhalde.....

hadi gözün aydın yarın güzel haberlerini bekliyoruz. ense kalınlığı kaç dedi doktorun.. birde cinsiyet tahmin ettimi?

hadi yaa cumartesi kendini yordun diye mi öyle oldu acaba...kontrolün ne zaman? için rahat etmez ise git muayene ol. ben çarşamba gidebilecem bebişimi görmeye bi de 3lü testimizi yaptıracağız inş.

hadi bakalım az kalmış sen en son doktora ne zaman gitmiştin. bana ayın 20 si çok uzun geliyor.26 mayısta gitmiştim en son.

bende çarşamba gitcem canım ama 2li tarama dedi doktor.bakalım ne olacak ikimiz için de hayırlısı olsun:)

bende ikili testin sonuclarini almaya birazdan gidicem valla heyecan yapmiyorum degil hani...hem tekrar goruces bebegimizi hemde sonuclarida merak ediyorum...

doktora bir kac soru hazirladim unutuyorum sonra onlari sorucam bakalim ne diyecek :26::26:

günaydın kızlar bebişlerimiz

ben hafta sonu Edirne ye gittim kızlar çok güzeldi camilere gittim dualar ettim Allah ım kabul etsin inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

yok cinsiyet tahminini söylemedi.. ense kalınlığı 1.4mm.

4 doktor oldu. şimdi gerçekten başkasına gidesim var o da 5 olcak sanırım. yada 3 oldu 4 olacak. her aya bir tane düşüyor yani:44:

4 doktor oldu. şimdi gerçekten başkasına gidesim var o da 5 olcak sanırım. yada 3 oldu 4 olacak. her aya bir tane düşüyor yani:44:

ben de çok doktor değiştirdim daha önceki seferlerde, ama bu gebelikte başından beri aynı doktora gidiyorum çünkü eşim artık doktor değişikliği konusunu duymak bile istemiyor... kesinlikle kabul etmiyor

doktor çok önemli ama çok değiştirmek de iyi değil bence..
Her dr başka yol izliyor..Birine göre normal olan diğerine göre normal olamayabiliyor bu sefer bizim aklımız karışıyor..Ben öyle olunca şüpheden içim içimi yer neden böyle dedi bu neden öyle demedi vs gibi..
bence 1 dr bulup ona güvenmek en iyisi..

doktordan geldim kizlar kadin 1 kan hapini daha dayadi valla bana et balik yiyemiyorum falan diye....testlerin sonuclari icin 2 hafta sonraya tekrar bakacak 3 lu test icin gun verdi...bir problem yokmus cok sukur..ama sonuclari goremedim iste...neyse icim rahat artik hayirlisi olsun...

balik yaginin sordum buradaki haplara guvenmiyorum ondan vermeyecegim dedi...takviye vitaminler verdi yerine..tetanos asisini sordum burada olacaksan dogumu gerek yok dedi...hayirlisi bakalim

kızlar merhaba. ben başka doktora gittim dayanamayıp. bu sefer evime çok yakın. daha önce arkadaşlarımda orda doğum yapmıştı bu doktor daha iyi gibi geldi bana hem aletleri falanda daha iyi.normal herşey sorun yok dedi.kanamalar olurmuş bebek döndüğü için. yavrum 11 cm olmuş teyzeleri 130 gr.bir keyif yapıyordu görseniz. bacak bacak üstüne atmış bir kolu ensesinin altında:) bu arada 13.hafta %100 erkek diyen doktorumu bu doktorda teyitledi ve büyük ihtimal erkek dedi onun için 13.haftada cinsiyetini bilen doktorumu çok çok tebrik ediyorumöyle işte içim rahatladı anlıyacağınız. birde ayın 21 inde gel 4lü test yapalım dedi 3lu test yapmıcakmış. folikasit ve elevit vitamine devam.

oo çok güzel çok sevindim canım tbrk ederim
buarada bende az önce gittim dr cinsiyeti erkekmiş benim de çin ve rus takvimleri doğru sonuç verdi benimde 11.7 cm olmuş tepe üstü duruyordu valla karnımda

canım çok sevindim Allah ım sağlık versin tüm bebişlerimize diğer tüm testlerinde sağlıklı çıkmasını diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…