kızlar sabah bende dra gittim 3lü test için kan verdim (sonucu haftaya alacaz)..birde benim 1 haftadır göğsümün alt tarafında bi ağrı vardı genelde yürüyünce ve yemeklerden sonra ağrım oluyordu. dr onun içinde tahlil istedi safra kesesinden süphelendi..bakalım öğleden sonra tahlil sonuçları için gidecem inş. her şey yolundadır...bebişim iyiydi çok şükür gelişimi sat'a göre bi hafta ileride maşallah
oo çok güzel çok sevindim canım tbrk ederim
buarada bende az önce gittim drcinsiyeti erkekmiş benim de çin ve rus takvimleri doğru sonuç verdi benimde 11.7 cm olmuş tepe üstü duruyordu valla karnımda
kızlar sabah bende dra gittim 3lü test için kan verdim (sonucu haftaya alacaz)..birde benim 1 haftadır göğsümün alt tarafında bi ağrı vardı genelde yürüyünce ve yemeklerden sonra ağrım oluyordu. Dr onun içinde tahlil istedi safra kesesinden süphelendi..bakalım öğleden sonra tahlil sonuçları için gidecem inş. Her şey yolundadır...bebişim iyiydi çok şükür gelişimi sat'a göre bi hafta ileride maşallah
EVET BU RUS TAKVİMİ DOĞRU BENCEDE. ÇİN TAKVİMİ TUTMUYOR. BEBİŞLERİMİZ AYNI ZAMANDA NE GÜZEL DEMEKKİ ERKEK AĞIRLIKTA BU SENE MAŞALLAH DİYELİM OĞULLARIMIZA
hadi bakalım hayırlısı canım maşallah bebeğimizekızlar merhaba. ben başka doktora gittim dayanamayıp. bu sefer evime çok yakın. daha önce arkadaşlarımda orda doğum yapmıştı bu doktor daha iyi gibi geldi bana hem aletleri falanda daha iyi.normal herşey sorun yok dedi.kanamalar olurmuş bebek döndüğü için. yavrum 11 cm olmuş teyzeleri 130 gr. bir keyif yapıyordu görseniz. bacak bacak üstüne atmış bir kolu ensesinin altında:) bu arada 13.hafta %100 erkek diyen doktorumu bu doktorda teyitledi ve büyük ihtimal erkek dedi onun için 13.haftada cinsiyetini bilen doktorumu çok çok tebrik ediyorum öyle işte içim rahatladı anlıyacağınız. birde ayın 21 inde gel 4lü test yapalım dedi 3lu test yapmıcakmış. folikasit ve elevit vitamine devam.
maşallah canım hayırlı sağlıklı bir evlat olur inş.oo çok güzel çok sevindim canım tbrk ederim
buarada bende az önce gittim drcinsiyeti erkekmiş benim de çin ve rus takvimleri doğru sonuç verdi benimde 11.7 cm olmuş tepe üstü duruyordu valla karnımda
doktordan geldim kizlar kadin 1 kan hapini daha dayadi valla bana et balik yiyemiyorum falan diye....testlerin sonuclari icin 2 hafta sonraya tekrar bakacak 3 lu test icin gun verdi...bir problem yokmus cok sukur..ama sonuclari goremedim iste...neyse icim rahat artik hayirlisi olsun...
balik yaginin sordum buradaki haplara guvenmiyorum ondan vermeyecegim dedi...takviye vitaminler verdi yerine..tetanos asisini sordum burada olacaksan dogumu gerek yok dedi...hayirlisi bakalim
içinin rahat olmasına çok sevindim çünkü her şey orda bitiyor bebeğin ve senin için hayırlısı olur inş. kilo almaya başladın mı??
bende çin takvimi tuttu :))) rus takvimi kız diyordu..ama içimden hep erkek geçiyordu. özellikle eşlerimiz havada uçuyordur dimi?? bizimki oğlum diye diye geziyorlar valla
bende çin takvimi tuttu :))) rus takvimi kız diyordu..ama içimden hep erkek geçiyordu. özellikle eşlerimiz havada uçuyordur dimi?? bizimki oğlum diye diye geziyorlar valla
kızlar merhaba. ben başka doktora gittim dayanamayıp. bu sefer evime çok yakın. daha önce arkadaşlarımda orda doğum yapmıştı bu doktor daha iyi gibi geldi bana hem aletleri falanda daha iyi.normal herşey sorun yok dedi.kanamalar olurmuş bebek döndüğü için. yavrum 11 cm olmuş teyzeleri 130 gr. bir keyif yapıyordu görseniz. bacak bacak üstüne atmış bir kolu ensesinin altında:) bu arada 13.hafta %100 erkek diyen doktorumu bu doktorda teyitledi ve büyük ihtimal erkek dedi onun için 13.haftada cinsiyetini bilen doktorumu çok çok tebrik ediyorum öyle işte içim rahatladı anlıyacağınız. birde ayın 21 inde gel 4lü test yapalım dedi 3lu test yapmıcakmış. folikasit ve elevit vitamine devam.
oo çok güzel çok sevindim canım tbrk ederim
kızlar sabah bende dra gittim 3lü test için kan verdim (sonucu haftaya alacaz)..birde benim 1 haftadır göğsümün alt tarafında bi ağrı vardı genelde yürüyünce ve yemeklerden sonra ağrım oluyordu. dr onun içinde tahlil istedi safra kesesinden süphelendi..bakalım öğleden sonra tahlil sonuçları için gidecem inş. her şey yolundadır...bebişim iyiydi çok şükür gelişimi sat'a göre bi hafta ileride maşallah
aslinda sabah ustumu giyinmistim tam evden cikicam hepsini cikartip tekrar tartildim aklimda kalacagina ise gec gelirim diye neyse 300 gr fark etti ama onada pek guvenmedim acikcasi..sabah erken uyandim hali ile yatarken su sut falan cok ictim yemek yiyebildim...ee ne kadarda olsa vucudumdan cikmadi...guvenli bir sonuc olduguna inanmiyorum ama karnim sisti...resmen belli oluyor artik
ya bisey sorucam bir aletle bugun kasiklarimin hizasinda bebegin kalp atislarini dinledi asagida dedi ama oo yukari cikar dahada yukari cikcak dedi...sizdede olemi...
valla benim göbeğim yukarı çıkmaya başladı, umarım bebek yukarı çıkıyordur, eğer o değilse çünkü bu koca göbüşü kime nasıl açıklarım bilmiyorum...artık gören hamile misin demeye başladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?