senin menü çok pratikmiş neden teksin akşamları ? geç mi geliyor eşin..
hmm.. evet geç gleliyor... zaten şu ara limoniyiz biraz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin menü çok pratikmiş neden teksin akşamları ? geç mi geliyor eşin..
hmm.. evet geç gleliyor... zaten şu ara limoniyiz biraz...
hmm..Konuyu bilmiyorum ama bence sakin ol canını sıkma bebişin etkilenmesin annesi :97:
babasının hiç umurunda değil ama... neyse... şimdi yine sinirlenmiyim :)
babasının hiç umurunda değil ama... Neyse... şimdi yine sinirlenmiyim :)
erkekler bize göre biraz daha düşüncesiz demi :d bazen benim eşimde oluyor öyle..accık dürtünce kendine geliyor
Bizim kadar hassas ve derin düşünemiyorlar..bize göre önemli olan bazen onlara göre detay yada önemsiz oluyor .. Ama napalım onlarda aslında öyle olmamaları gerektiğini biraz geç anlıyorlar :)
erkekler bize göre biraz daha düşüncesiz demi bazen benim eşimde oluyor öyle..accık dürtünce kendine geliyor
bizim kadar hassas ve derin düşünemiyorlar..bize göre önemli olan bazen onlara göre detay yada önemsiz oluyor .. Ama napalım onlarda aslında öyle olmamaları gerektiğini biraz geç anlıyorlar :)
Evet aynen öyle kızlar..bazen çok zor oluyor herşey..bana da bu hafta geldiler biraz çok tahammülsüz oldum arada sinirlerim tepeme geliyorlar hormonal bir durum sanırım yada havalardanmıdır nedir
boşver aynen erkeklerin yaradılışı bir tuhaf takmamak lazım. Sinirlerine hakim ol. Demek kolay diyorsundur ama boşver artık bebeğin ve sen varsın:))
onu da geri plana it azıcık sinirini bozuyorsa...
selemi gerçekten ben de unları düşünmekten psikolojim bozuldu resmen ne yesem elimi yıkıyorum yanlışlıkla bi yerime değmemeye çalışıyorum. Doktora soracaktım ama kızar diye soramadım Birde senin söylediklerinin yanında çilek ve tüylü meyveler var bunları yedikten sonra biyerine dokunmuycaksın bende dün gül koklamıştım bişey olurmuki yaa