• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

babasının hiç umurunda değil ama... neyse... şimdi yine sinirlenmiyim :)

erkekler bize göre biraz daha düşüncesiz demi :D bazen benim eşimde oluyor öyle..accık dürtünce kendine geliyor :1:
bizim kadar hassas ve derin düşünemiyorlar..bize göre önemli olan bazen onlara göre detay yada önemsiz oluyor .. Ama napalım onlarda aslında öyle olmamaları gerektiğini biraz geç anlıyorlar :)

Bencede menemen olabilir. Zaten yumurta hiç yiyemiyorum. Yanına cacık falan yaparım artık. Zaten canımda birşey istimiyor. Benim yemek yapmaya fırsatım olmuyor pek. Bugüne kadar kayınvalidem yolladı ama şimdi malum yazlık sezonu işim zor allahtan yaz yemekleri kolay:)

babasının hiç umurunda değil ama... Neyse... şimdi yine sinirlenmiyim :)

boşver aynen erkeklerin yaradılışı bir tuhaf takmamak lazım. Sinirlerine hakim ol. Demek kolay diyorsundur ama boşver artık bebeğin ve sen varsın:))
onu da geri plana it azıcık sinirini bozuyorsa...

erkekler bize göre biraz daha düşüncesiz demi :d bazen benim eşimde oluyor öyle..accık dürtünce kendine geliyor :1:
Bizim kadar hassas ve derin düşünemiyorlar..bize göre önemli olan bazen onlara göre detay yada önemsiz oluyor .. Ama napalım onlarda aslında öyle olmamaları gerektiğini biraz geç anlıyorlar :)

evet hep dürtmek lazım. Dürtünce tamam diyorlar. Zor zor erkek kadın ilişkileri:37:

erkekler bize göre biraz daha düşüncesiz demi :D bazen benim eşimde oluyor öyle..accık dürtünce kendine geliyor :1:
bizim kadar hassas ve derin düşünemiyorlar..bize göre önemli olan bazen onlara göre detay yada önemsiz oluyor .. Ama napalım onlarda aslında öyle olmamaları gerektiğini biraz geç anlıyorlar :)

ya ben hassas ve derin düşünsün demiyorum ama insan dediğimiz varlığın meşe gövdesinden bir farkı olması lazım...

Evet aynen öyle kızlar..bazen çok zor oluyor herşey..bana da bu hafta geldiler biraz çok tahammülsüz oldum arada sinirlerim tepeme geliyorlar :D hormonal bir durum sanırım yada havalardanmıdır nedir :1:

BENCEDE HORMONAL. BEN BİLE DÜN ORTADA BİRŞEY YOKKEN BAĞRINMAYA BAŞLADIM. EŞİME KAL GELDİ:53: GERÇİ BEN NORMALDEDE ASABİYDİM ŞİMDİ DAHA FENAYIM. EŞİMİDE GÖRSENİZ AĞZI VAR DİLİ YOK:nazar: AMA O DA ÇOK KAPRİSLİ BEN ONUN KADAR KAPRİS YAPAMAM YANİ:9:

boşver aynen erkeklerin yaradılışı bir tuhaf takmamak lazım. Sinirlerine hakim ol. Demek kolay diyorsundur ama boşver artık bebeğin ve sen varsın:))
onu da geri plana it azıcık sinirini bozuyorsa...

evet ben onu öyle bir geri plana atacağım ki dünyası şaşacak...

selemi gerçekten ben de unları düşünmekten psikolojim bozuldu resmen ne yesem elimi yıkıyorum yanlışlıkla bi yerime değmemeye çalışıyorum. Doktora soracaktım ama kızar diye soramadım:9: Birde senin söylediklerinin yanında çilek ve tüylü meyveler var bunları yedikten sonra biyerine dokunmuycaksın bende dün gül koklamıştım bişey olurmuki yaa:52:

ya ben simdi seftali yiyorum dokunuyorum hic onemsemeden sonra zeytinlere dokunuyorum ooo benimki benekli dogacak heralde bana hurafe geldi insallahta oledir...bakicas artik dogduktan sonraki son haline

ayrica gunaydin kizlarrr...

arkadaşlar herkese günaydın hafta sonu tatiliniz nasıl geçti:)) iş başı yapmak biraz sıkıcı ama nasıl olsa bu hafta da geçivericek. bu arada bende şeftali zeytin dokunuyorum. bu hurafelerede artık fazla aldırmıcam insan manyak oluyor valla:37:

Back