***** 2011 Mart Hamileleri *****

ne bilim benim sanki 1 aydır göbeğim çıkık gibi. ama zayıf olanlarda daha çabuk belli oluyormuş sanırım bendeki de öyle bir durumdu. birde görenlere ayıp olmasın diye iç göbeğim yokmuş diyorumbunuda duydumya bir yerinde slogan oldu ağzımda

ben zaten kiloluyum, bir de göbiş çıkınca baya kocaman oldum... bazen kafam bozuluyor soranlara 4 aylık diyorum... iç göbeğim yokmuşu da deniyim bari

gunaydin bayanlar

bende cok zayif sayilmam ama hic gobegim olmadi bu zamana kadar 13 haftada zink cikti kiloda almadim nerden buyuyor anlamadim...bol seyler giyindigimde belli olmaz ama dar birsey giyindigimde cok belli gobekli gibi duruyorum...

birde kimse inanmadi hamile olduguma oysa bu gun 3 bucuk aylik oldu

büyüyor bebişler

merhaba arkadaşlar benimde oğlum olacak inşallah yemek yediğinizde göbeginiz cıkıyormu merak ediyorum benimki cıkıyorda 15 haftalık oldu cevap verirseniz sevinirim

merhaba arkadaşlar benimde oğlum olacak inşallah yemek yediğinizde göbeginiz cıkıyormu merak ediyorum benimki cıkıyorda 15 haftalık oldu cevap verirseniz sevinirim

:) merhaba... hayırlı olsun, Allah kucağına almayı nasip etsin... benim yesem de yemesem de çıkıyor, gerçi o kadari iştahım açık ki yemediğim de pek olmuyor

MERHABA HOŞGELDİN. HAYIRLI UĞURLU OLSUNBU TOPİKTE ERKEK DOLDU MAŞALLAH. BENİMDE SABAHLARI YOK. GÜN İÇİNDE MAŞALLAH ŞİŞİVERİYOR HEMEN

Hoşgeldin bir erkek annesi daha

Allah analı babalı büyütsün sağlıkla aldırsın kucağına inşallah
evet artık göbişler çıkıyor yavaş yavaş maşallah

kizlar doktor bana et ve diger et urunlerini yiyemedigim icin b12 vitamini verdi sizler arasinda kullanan varmi ayrica folik asit takviyesi demir takviyesi var...gunde 3 kapsul iciyorum

kan hapi + diger vitamin minareller
kan hapi + b12+folik asit ve diger vitaminler \
kalsiyum +magnezyum

birde hamile mamasi kullaniyorum ondada
butun minerla ve vitaminler var + b12+ omega 3

bu doktor beni ucuracak heralde dayadi vitamini ama halada yemek yiyemiyorum onuda cozmus degilim gecer dediler 4 aya dogru gecen bisey yok

Canım kilo kaybettiğin için sana bu kadar çok vitamin mineral verdiğini düşünüyorum..
Ben her gün folik asit+elevit alıyorum..Haftada 3 günde balık yağı içiyorum..

bende demir+folik asit var.. başka da bir vitaminim yok... sebze meyve yiyeceksin dedi, pek yiyemiyorum dedim, kızdı bana vitamin vermedi, git dedi bugün organik pazar var, alışverişini yap dedi. Tırsttım ben de aldım bi sürü bişey zorla yiyorum.. bu arada tencere yemeğiyle de hiç iyi değildir aram.. zorla yerken eşim çok gülüyor bana...

daha 1 trimestr yeni bitti, az daha dayan bir iki haftaya kadar düzelirsin herhalde.. bu arada yapacak birşey yok takviyelerini almaya devam....

Canım kilo kaybettiğin için sana bu kadar çok vitamin mineral verdiğini düşünüyorum..
Ben her gün folik asit+elevit alıyorum..Haftada 3 günde balık yağı içiyorum..

hangi balık yağını kullanıyorsun? Ben balık yağı istedim, biraz isteksiz bir şekilde Efa diye bir balık yağı verdi. Ama kutu da ya da prospektüsünde balğın gövdesinden mi karaciğerinden mi yapıldığı yazmıyor. Fish oil, diyor ama fish body ya da cod liver filan yazmıyor... şimdilik içmiyorum 16. haftayı gçmeyi bekleyeceğim..

slm kızlar nasılsınız? ben dün tahlillerimi aldım ama bazı değerler normal değil galiba bugün bi dahiliye uzmanına gittim kan ve idrar tahlillerini tekrar verdim öğleden sonra alacam..sağ üst kadran ağrım için de cuma günü ultrason çekilcek, bende ki durumlar bundan ibaret malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…