herkese selam hanımlar. bizede doktorumuz önümüzdeki ay ek gıdalara geçeriz dedi:)bizimkisi alerjik olduğu için dikkatli geçelim dedi doktor. bu arada benim bütün arkadaşlarım hipp kullanıyor ve çok memnunlar onlar sık eleyip sık dokuduğu için bende hipp kullanmayı düşünüyorum. haziranda tatile gidicez o zaman kavanoz mamalarından alıcam öyle düşünüyorum. biz kurbanımızı doğumun ertesi günü kestik ama 1 tane 2 tane olduğunu bilmiyordum. akika kurbanını da bilmiyordum. benim adağımdı öyle kestik. allah kabul etsin. onun haricinde bugünlerde yine mızmızız..... malesef
Selam kızlar.Kızımla tatilimizi bitirerek İstanbula geri döndük.Neredeyse 5 aydır hep annem ve babam yanımdaydı.Yani kalabalık bir aile şeklinde yaşıyorduk.Şimdi evin içinde yalnız kalınca kızımla bir acayip geldi.Yavaş yavaş alışıyorum ama.Allahtan Öykü zor bir bebek değil çok yormuyor beni.
icebreezer Emiri sünnet ettirmişsiniz.Hayırlı olsun.Damatlığını da görürsünüz inşallah.
Bizim de yarın 5. ay kontrolümüz var.Ek gıdaya henüz başlamadım ben ama çok nadir yemeklerin suyundan ya da meyvelerden tattırıyorum.Öyle güzel yalanıyor ki sanırım sevecek yemek yemeyi.Yarın soracağım doktorumuza ek gıda işini.Ama sanıyorum 6. aydan önce başlatmaz çünkü şu an sütüm çok yeterli.Yarın doktordan sonra yine yazarım size.
ben kitabini okudum karatay diyetiyle ilgili bilgi verebilirim kizlar..ama tabiki spor da sart..hava guzel olursa mutlaka parka gidiyoruz yuruyus ve oradaki aletlerle spor yapiyorum.gidemedigim gunlerde de evde pilates yapiyorum hicbirsey yapamazsam aciyorum 2ciftetelli oynuyorumdiyetin en onemli faktoru seker ve hamur isi yok.baslarda zor geldi bana,ozellikle emzirdigim icin tatli cekiyordu icim hep.aa
ma alistim simdi.diyetin ana unsuru yumurta kizlar.hergun mutlaka kahvaltida 2yumurta yenmeli gercekten tok tutuyor.ben ara ogun bile yemiyorum bazen.zaten hocanin iddiasina ara ogun yenmemesi gerektigi.cunku ana ogunlerde iyi yendigi icin diger ogune lkadar acikmiyorsun.hemde buarada vucut kendinden harciyor.
Sutumde hiz azalma aksama da olmadi buarada..diyete once onyargili bakmistim sutum azalir mi kesilir mi diye ama masallah bir sorun yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?