• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

Merhaba herkese

hosgeldin dilek uzUn zamandir haber alamamistik senden herseyin yolunda olmasina cok sevindim.

ayda dvit 3 gunde 3 damla veriyorum ben dozunu hic degistirmedi doktor en bastan beri boyle.

yapma ya...kaşıkla mı veriyorsun? doktor bana iki ay kaşıkla 4 verdi, sonra 5'e çıkardı... şimdi de tırsıyorum bıngıldağı erken kapanır diye... 5 çok mu acaba?

hosgeldin ayda :) ve hosbuldum ice :) evet cok sukur hersey yolunda..ben vit d3 u gunde 3damla veriyordum ama son zamanlarda vermiyorum.cunku zaten gunes goruyor hergun yarim saat 45dk en az..yeteri kadar d vitamini aldigini dusunuyorum dogal olarak,disardan bir daha damla vermiyorum.kan damlasina basladik gecen ay cocuk onu icince pasli gibi kokuyor ya :)

gelelim diyeteee :D yasaklarini yazim kisaca oncelikle..seker pasta biskuvi tatli vs tarzi hersey yasak..tum ekmek cesitleri..hazir meyve suyu,hazir corba islenmis her turlu yiyecek,salam,sosis,gazli icecekler,nescafe tarzi granullu icecekler,pirinc,bezelye,tursu,mayones ketcap,zeytinyagi tereyag ve omega 3haricindeki yaglar,kizarta turleri gibi seyler yasak :)

diyetin olmazsa olmazi her sabah 2yumurta..ister kayisi kivami haslama ister tereyagli peynirli omlet istersenizde menemen..her gun en az yarim saat spor.. Dedigim gibi ornek menu internette var..alyernatifleri var..benim sipa uyandi simdi musait olinca kendi llistemi yazarim size..bu pazar 4hafta olacakbaslayali.76kiloydum suanda 70.3 um :16:

kizlar kadinlar kulubu icinde de var karatay diyeti yapan grup,ornek menu listesini oradan da bulabilirsiniz..

Illa oradakiler olacak diye birsey yok.alternatifleri de var tabi ki.ben bugun kahvalti da 2kayisi kivami haslama yumusrta biraz peynir 2,3 zeytin,1 cay b. Kadar ceviz 1domates ve 2tane guneste kurutulmus kayisi yedim.. Kahvaltidan 1bucuk 2saat sonra 1fincan Turk kahvesi ictim.ogle yemegimde 1tabak etli sebze yemegi,biraz yogurt ve bolca salata yedim..yemeekten 2saat sonrada 1tane armut yedim.aksama da tavuk izgara ve salata yiyecegim.cok az da zeytinyagli..vee gun bitiyor.,diyette en onemli unsur aksam 8den sonra hicbirsey yememek.ben bazen 9a kadara uzatiyorum maalesef cunku esim gec kalabiliyor..bugun hava kotu diye yuruyus yapamadim ama yatmadan once yarim saate 45dk pilates yaparim :)

bu arada bende ogluma arada muz ve yogurt yediriyorum..hatta gecen gun kakasinda siyah siyah ip gibi seyler goordum hatta kan gbi bireyler bile vardi..neyseki normalmis.cok korkmustum.bagirsak hareketlendigi icin ve anne sutunden baska sey algiladigi icinn bunu yaparmis.muz yedikten sonra siyah kirmizi ip gbi seyler olmasi normalmis..

Uyku duzenine gelince bizimkide onceleri 2_3olmadan uyumuyordu simdi aksam 10bucuk olunca kendi kendine uyuyor bile masallah :) yogurdu yatmadan yarim saat once vermek ve banya yaptirmak uyku suresinin uzunlugunda etkili arkadaslar :)

Bende buldum karatay diyetini ama ona başlamadan önce ödem atmak icin bugun itibari ile lahana diyetine başladım devamını karatayla devam ettireceğim..öncelikle kilo verip öyle motivasyonla başlaayım dedim..

Bende oğlumu aksam yatmadan yıkıyorum 1 saat oyalanıyor en son yarım saat önce yogurt yediriyorum sonra sütler tamamlayıp yatırıyorum..armut suyu veriyorum arada sebze henüz başlamadım..sanırım sebze çorbalarını hep hipp alacağım cunku burada hersey hormonlu ve başka başka ülkelerden geliyor..cok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum her oda kavanozda mutlaka katkı madesi vardır ama bu hormonlu gıdalar kadarda cok değildir heralde..meyve olarak veriyorum elma armut muz falan..gecen biraz yumurta sarısı verdim..biz yemek yerken cok ağlıyor verde verdiye sofradan bişeyler veriyorm..hep yoğurdu masada ondan veriyorum..damla dvit 3 damla idi bitirdim buradan 0.5 ml veriyorum burası cok güneşli bir ülke olmasına rağmen doktor ihmal etme ver dedi..sürekli her gittiğimde sordu cunku yani güneşe fazlada güvenmeyin..kan damlası diye bir uygulama yok burada ben veriyorum..senin ulkende varsa kullan burası henüz öyle seyler bilmiyor dedi..kan damlası parmağıma döküldü bende dilimle bakım dedim tadı ne bildigin Demir ya bucocuklar nasil iciyor bunu...cok güçlüler maşallah...

Selam kızlarrr

Dilek gözün aydın seninde hoşgeldin ,
Yaa kızlar doktora kontrole gittik kilo alımı yavşalmış bizimkinin en son 1 ayönce gittiğimizde 6700 civarıydı şimdi 6950 çıktı :(( doktor çok az dedi mamayı çoğaltın dedi , bizde arttırdık baklım birde sebze çorbası ve yoğurt a başladık ek gıda olarak . Anlamıyorum bu doktorlarıda yaw geçen ay gittiğimizde mamayı çok veriyosunuz demişti 100 cc lik yapıyorduk biz 2,5 saatte bir veriyorduk ona çok demişti, şimdi de az veriyosunuz 120-150 cc verin dedi offf.
Birde bu ay sonunda kan tahlili ve idrar tahlili yapacakmış demir eksikliği olup olmadığına bakılacakmış sanırım .

günaydın kızlar...

ya böyle diyet filan yapıyorsunuz sütünüz azalmıyor mu? ben sütüm azalacak diye korkudan her dakika birşeyler tıkıştırıyorum ağzıma, 100 kg olacağım yakında
demir ilacının tadına ben de baktım resmen pas içiriyorz çocuklarımıza.. zaten kaan her seferinde öğürüyor kusmasın diye türlü şaklabanlık yapıyoruz, 3 yaşına kadar nasıl dayanacak bilmem....

ben daha kaan'a mama ve süt dışında hiçbirşey yedirmedim, korktum, ama yemek yerken çok yalanıyor, acıyorum haline, versem mi diye düşünyordum.. sizler zaten başlamışsınız ek gıdalara, ben de ufak tefek veryim bari... bir kere muz yalattım, bir de zeytin zavallım nasıl yaladı bilseniz..

selam kızlar... işe döndüm :14: oğluşumu evde anneannesiyle bıraktım... gerçi o pek umursamıyor, sabah ben çıkarken mutlu mutlu gülüyordu.. tabi biraz gururuma dokunuyor bu durum....yani o kadar taşıdık di mi :1:

bu arada çalışan kızlar, süt olayını ne yapıyorsunuz? ikigündür uğraşıp duruyorum, bu pompalar ile aram hiç iyi değil valla.... zorla 30-40 cc ancak çıkartabiliyorum :(

bir de dvit 3 günde kaç damla veriyorsunuz?

Aydacım ben işe başladım ama zaten işe başlamadan bitti bende süt olayı, ilk bebeğimde baya iyiydi durumlar iş yerinde bende pompa ile sağıyordum ayy çok zor ter basıyordu ve az bişi çıkıyordu seninki gibi sonrada zaten yavaştan kesildi süt .D vitaminini günde 3 damla veriyoruz biz birde ferro sanol kan damlası var 9 damla o da

Aydacım ben işe başladım ama zaten işe başlamadan bitti bende süt olayı, ilk bebeğimde baya iyiydi durumlar iş yerinde bende pompa ile sağıyordum ayy çok zor ter basıyordu ve az bişi çıkıyordu seninki gibi sonrada zaten yavaştan kesildi süt .D vitaminini günde 3 damla veriyoruz biz birde ferro sanol kan damlası var 9 damla o da

bende de herhalde öyle olur yakında...

şu deviti bir sonraki kontrolde sorayım bari doktora çok değil mi diye.. ferro yu biz 7 damla veriyoruz... bir de reflu ilacımız var... kaan'ın gırtlağındaki kıkırdaklar sertleşmemiş, bazı erkek çocuklarında olurmuş, laringomalazi diye birşey..18. aya kadar düzelirmiş.. ama kusmaması gerekiyormuş, mide asidi kıkırdakların sertleşmesini geciktirmesin diye, o yüzden doktor reflü ilacı verdi... her dakika birşey içiriyoruz...

bir ay önce 6950 az değil ki ama..4+1 de kaan da 6850'ydi..3 saatte bir 120cc dedi doktor... gerçi 120 cclik her öğüne benim sütüm yetmediği için mama ilave ediyoruz, mama da herhalde ağır geliyor, 120cc'yi bitiremiyor her zaman....

günaydın kızlar...

ya böyle diyet filan yapıyorsunuz sütünüz azalmıyor mu? ben sütüm azalacak diye korkudan her dakika birşeyler tıkıştırıyorum ağzıma, 100 kg olacağım yakında
demir ilacının tadına ben de baktım resmen pas içiriyorz çocuklarımıza.. zaten kaan her seferinde öğürüyor kusmasın diye türlü şaklabanlık yapıyoruz, 3 yaşına kadar nasıl dayanacak bilmem....

ben daha kaan'a mama ve süt dışında hiçbirşey yedirmedim, korktum, ama yemek yerken çok yalanıyor, acıyorum haline, versem mi diye düşünyordum.. sizler zaten başlamışsınız ek gıdalara, ben de ufak tefek veryim bari... bir kere muz yalattım, bir de zeytin zavallım nasıl yaladı bilseniz..

ayda ben dogdugundan beridir veriyorum vallahi sofradan biseyler onceleri sadece biraz diline surerdim simdi yatiriyorum koltuga bana bakacak sekilde sonra ben sofrayi hazirlarken bakiyor tam sofraya oturacagiz cakal gibi hemen uyanip agliyor sofraya getiriyorum ben agzima her attigim seye bakip agliyor..allahim diyorum kucucuk cocugada nefis vermis iste..yani oyle aromasi guclu yiyecekler vardir et gibi pisirirsin cok kokar onlardan suyundan kesin veriyorum..bende erkek cocugu vermezsem korkuyorum..kayinvalidemde bir olay anlatmisti..kadinlar sokakta icli kofte yaparken kucuk bir cocuk yanlarindan gecmis..boyle cok yiyeceklere bakarak falan sonra cocuk sanrim icindemi ne kalmis bir kac saar sonra rahmetli olmus kadinlar cok uzulmusler..ondan hic sakinmadim..cok cok vermedigim icinde sindirim sistemine gitmiyor..aman allah korusun tabi hepimizin cocugunu..1 damla ne onu kilo aldirir ne bir zarari var..4 aylikken falan armut suyu verdim kabiz gibi olmustu ilac vermedim onu verdim cocuk cok rahatlamisti..baktim arada boyle oluyor veriyorum meyve hop akabinde rahatliyor..yogurtdu sofrada ona gore seyler olmadigi icin herzaman mutlaka veriyorum..

he simdi diet olayinda sut azalmiyormu cok sukur etkilemedi ama zaten surekli birseyler yiyorsun..mesela en fazla su iciyorsun zaten..doktorlarda sutunuz cogalsin diye su icin diyorlar..birde sut olayi piskolojik sanirim..yani bende bilimsel aciklamasini tam bilmiyorum ama simdilik bir sikinti yok umarimda olmaz insallah...

yapma ya...kaşıkla mı veriyorsun? doktor bana iki ay kaşıkla 4 verdi, sonra 5'e çıkardı... şimdi de tırsıyorum bıngıldağı erken kapanır diye... 5 çok mu acaba?

kasikla veriyorum evet yagli oldugu icin bir kismi kasiga yapisik kaldigindan dort damla damlatiyorum 1 damla kadari kasikta kaliyor cunku. bingildagin kapanmasiyla alakasi var mi devitin bilmiyordum. her doktor kontrolunde bingildaginida kontrol edip olcusunu kaydediyor doktorumuz iyi diyor hep. 5 damla hic duymadim ama her bebege gore degisiyordur belki..

bende de herhalde öyle olur yakında...

şu deviti bir sonraki kontrolde sorayım bari doktora çok değil mi diye.. ferro yu biz 7 damla veriyoruz... bir de reflu ilacımız var... kaan'ın gırtlağındaki kıkırdaklar sertleşmemiş, bazı erkek çocuklarında olurmuş, laringomalazi diye birşey..18. aya kadar düzelirmiş.. ama kusmaması gerekiyormuş, mide asidi kıkırdakların sertleşmesini geciktirmesin diye, o yüzden doktor reflü ilacı verdi... her dakika birşey içiriyoruz...

bir ay önce 6950 az değil ki ama..4+1 de kaan da 6850'ydi..3 saatte bir 120cc dedi doktor... gerçi 120 cclik her öğüne benim sütüm yetmediği için mama ilave ediyoruz, mama da herhalde ağır geliyor, 120cc'yi bitiremiyor her zaman....

Ayda madem mama veriyorsun reflu icin ilac yerine ozel mamalar var hem humananin hemde aptamilin AR yaziyor yaninda o mamalar mideden yemek borusuna geri kacisi engelliyor reflu bizdede var mamada verdigimiz icin doktor ilac yerine mamayi degistirdi gercektende kusturmuyor doktoruna sor istersen. biz aptamil AR kulaniyoruz ilac hic kullanmadik gerekte kalmadi. ferrum bizde 7 damla veriyoruz.

sut bendede azaldi yine emziriyorum sagiyorum ama bir gogsum baya azalmis emmek istemiyor onu diger gogsumu aliyor bende sagiyorum artik yine hepten gitmesin diye her damlasinin gozune bakiyorum. ise baslayincada bi oglen birde aksamuzeri duzenli sagicam ne kadar cikartirsam o kadar kar. sutun psikolojik yonude cok var ama bence birazda yapisal.

ek gida konusunda biz 5. ayin sonuna dogru basladik 3-4 gun kalmisti 5 ayi bitirmesine. bu hafta kahvalti karisimina gectik. verilen olcuye gore yapiyorum koca kase oluyor nasil yicek diye valla ben sasiyorum ama bitiriyor masallah. Emir kucuk dogdugu icin kilo olayi bizde sizden farklilik gosterebilir 5,5 aylikkken 7100 gibiydi boyuda 64 cm di. 2 yasina kadar zamani varmis yasitlarini yakalamak icin istahi hep boyle giderse yakalariz diye dusunuyorum cunku yemeyi cok seviyor Emir.

Maşallah kızlar vermissiniz kiloları ya benim 1 aydır aynı seyrediyor veriyordum ne güzel emziriyorum su iciyorum cok yemiyorum ama yok niye düşmüyor anlamadım henüz..hareketliyimde oğlumu yürüyüşde çıkarıyorum..ama bir direnç vücudda bende zamana ihtiyacı var diye eklemiyorum artık..black bebek maşallah kilolu sanki hoş benimkisinde seninkinden aşağı kalır bir yani yok doktora sordum sorun yok dedi...sana bisey dedimi millet fazla diyor..kafam karıştı yani..dilek karatay diyetini duygumda örf yani su aralar yargıcımın var hazırlık asamasindayim yani ne kadar uyarım bilemedim..mantığı ne onada bakamadım kısa bir anlatmana gün icinde ne yapıyorsun..bende dogum kilosu kalmadı ama normal kilom var hala onu vermem gerekiyor...

zaten çocuk 4 kilo doğdu.önden başladı yani.normal gidiyor. doktor da bi sorun yok dio. benim kilolar çok fazla yaa. doğumdan önce de kilo vardı daha onları da vericem.önce bi doğum öncesi kiloma ineyim. :(

selam kızlar... işe döndüm :14: oğluşumu evde anneannesiyle bıraktım... gerçi o pek umursamıyor, sabah ben çıkarken mutlu mutlu gülüyordu.. tabi biraz gururuma dokunuyor bu durum....yani o kadar taşıdık di mi :1:

bu arada çalışan kızlar, süt olayını ne yapıyorsunuz? ikigündür uğraşıp duruyorum, bu pompalar ile aram hiç iyi değil valla.... zorla 30-40 cc ancak çıkartabiliyorum :(

bir de dvit 3 günde kaç damla veriyorsunuz?

biizim de anneanne bakıyor. annem vermio bana çocuğu.sürekli seviyor oynuyor :D yakında ona anne derse şaşırmam. ben manuel pompa aldım lansinoh.öğlen geldiğim için sadece bi öğün sağıp bırakıyorum. zaten yakında ek gıdalar başlicak sorun etme.
ben üç damla veriyorum.

günaydın kızlar...

valla ben bazen çatlayana kadar yiyorum sütüm çoğalmıo.sıvı şeyler iyi gelio.bi de tahin helvası coşturuyor :) ben geçen gün elma yalatayım dedim.hart diye ısırdı.kocaman parça ağzında kaldı.panikledim boğazında kalcak die. hemen parmağımı sokup çıkardım.daha da yalatmıom bişi :D

karataya uyamıorum ben yaa.ara öğün yemezsem içim bayılıo.bi de emziriyoruz tatlı çok canım çekio

biz 5. ayımıza yeni girdik tam 4 aylığız. Doktorumuz birdahaki ay ek gıdaya başlıcaz dedi. Föy verdi ek gıdayla ilgili içinde tarifler var neyi nekadar kullanıcağım felan incelememi sorum olursa birdaha ki ay sormamı istedi. Ferruma da başladık 5 damla, devit ide 4 damla kullanıyoruz. Ferrum zaten iğrenç kokuyor tadını hiç sevmedi şişeyi görünce dudaklarını sıkı sıkı kapatıyor zor açıyorum :D Annem 4.5. aylarında bebeklerin kilo alımının bu sofaraya hayran hayran bakmalarından dolayı yavaşladığını sölemişti aklınızda bulunsun. Biz zaten 2 aydır 500 gr ın altında alıyoruz mamayada başladık. Reflü ilacıda kullanıyoruz. Zeytinağı veriyorum birde kemiklerin gelişiminde faydalıymış.
Birde kızım uyanıkken ben hiçbirşey yapamıyorum sürekli ilgi istiyor. Önceden emziği verince yemeğimi felan yiyebiliyordum şimdi emzikde olsa öle ilgisiz kalmak istemiyor mızıklanıp duruyor. Ayaklarımı bir uzatıp tv karşısına geçemiyorum sürekli bir koşturmaca sanırım çalışsam daha iyiydi :D Çalışmayan hanımlar sizde bölemisiniz merak ediyorum :/

Benide oglum sabah aksam bırakmıyor valla artık dışarıda bulduğum yerde emziriyorum yakamı bırakmıyor ağlıyor falan ice memeleri fora yaptım valla...he spor yapıcam illa al kucağına alıyorum birde keyifli ama kollarım yoruluyor..birda Patka demek öyle oluyor ama bebeği sofradan nasil uzak tutayım valla vicdanım el vermiyor bırakıncada ...neyse artık bı sekilde idare edicem artık tr geldigimde kilo boy bastırılma zaten 15 gün kaldı gelmeme orada bastırırım kilosu boyu iyimi diye..

Valla bir diet yapıyorum fil gibi ictim bugun 5 Lt buluşumuz yani yiyecek olarakta iyi fena değil sürekli yedim ac kalmadım cok sükur cunku yememek baya zorluyor sut icinde bırakamam..eşime kilo verirsen ne alacaksın bana dedim oda tatli dedi cunku diet sonrası bayılacağım icin bir tatli ısmarlarim artık..banada en iyi sutu kek yaptı..heralde tatli olmasından kaynaklı..

Ayda madem mama veriyorsun reflu icin ilac yerine ozel mamalar var hem humananin hemde aptamilin AR yaziyor yaninda o mamalar mideden yemek borusuna geri kacisi engelliyor reflu bizdede var mamada verdigimiz icin doktor ilac yerine mamayi degistirdi gercektende kusturmuyor doktoruna sor istersen. biz aptamil AR kulaniyoruz ilac hic kullanmadik gerekte kalmadi. ferrum bizde 7 damla veriyoruz.
ben de sorayım doktora bir sonraki gidişimde... en azından daha pratik olur toz ilaca göre...

biizim de anneanne bakıyor. annem vermio bana çocuğu.sürekli seviyor oynuyor :D yakında ona anne derse şaşırmam. ben manuel pompa aldım lansinoh.öğlen geldiğim için sadece bi öğün sağıp bırakıyorum. zaten yakında ek gıdalar başlicak sorun etme.
ben üç damla veriyorum.

:) vala çok kıskanırım öyle birşey olursa... zaten benim dışında kime gülse kıskanıyorum...

biz 5. ayımıza yeni girdik tam 4 aylığız. Doktorumuz birdahaki ay ek gıdaya başlıcaz dedi. Föy verdi ek gıdayla ilgili içinde tarifler var neyi nekadar kullanıcağım felan incelememi sorum olursa birdaha ki ay sormamı istedi. Ferruma da başladık 5 damla, devit ide 4 damla kullanıyoruz. Ferrum zaten iğrenç kokuyor tadını hiç sevmedi şişeyi görünce dudaklarını sıkı sıkı kapatıyor zor açıyorum :D Annem 4.5. aylarında bebeklerin kilo alımının bu sofaraya hayran hayran bakmalarından dolayı yavaşladığını sölemişti aklınızda bulunsun. Biz zaten 2 aydır 500 gr ın altında alıyoruz mamayada başladık. Reflü ilacıda kullanıyoruz. Zeytinağı veriyorum birde kemiklerin gelişiminde faydalıymış.
Birde kızım uyanıkken ben hiçbirşey yapamıyorum sürekli ilgi istiyor. Önceden emziği verince yemeğimi felan yiyebiliyordum şimdi emzikde olsa öle ilgisiz kalmak istemiyor mızıklanıp duruyor. Ayaklarımı bir uzatıp tv karşısına geçemiyorum sürekli bir koşturmaca sanırım çalışsam daha iyiydi :D Çalışmayan hanımlar sizde bölemisiniz merak ediyorum :/

annem demir ilacını altını açıp öyle veriyor.. altı açıkken çok keyifli oluyor çnkü, o arada annem de kaşığı ağzına sokuveriyor (muş) ama bu gidişle bir kazaya kurban gidecek :1: malum fıskiye gibiler...

herkes nereye kayboldu böle ? kimseden ses seda çıkmıyor. Bebekler ve anneler umarım iyisinizdir.

Kizlar merhaba kactir giriyorum yaziyorum bi sey oluyor yayinlanmiyor.... Ben deviti 3 demir ilacinida 6kez veriyorum ama het seferinde midesi bulaniyor kuzumun. Benim sutum cok az derinin istedigi gibi gelmiyor sinirleniyor yavrum:( biberon ve emzigide bir turlu almadigi icin mamada yiyrmiyor mecbur kasik mamasi veiyorum arada ama yinede emmek istiyor onun yeri baska mamada hip kullaniyoruz kavanoz mamada denedim karisik meyveli ve erikli sevdi yedi ben olmadigim zmanda elma suyu veriyor annem 2saat sonra emzirmeye yetisitorum zaten kuzular kocaman oldular artik disarlara cikiyoruz bizde alisti kizim gezmeye saskin saskin bakiniyot etrafina 4ayimiz bitti 1hafta sonra 5aylik olucak Allahin izniyle....

slm kizlar..bebeislerle ugrasmaktan okusak bile bazen yazamiyoruz sanirim :)
umarim hepiniz ve bebeklerimiz de iyidir..

Ben bebisime sabahlari birsey vermiyorum eziyor hep.oglen 2 3 gibi bir meyve yediriyorum.birde aksam yatmadan yarim saat once falan yogurt yada aptamil biskuvi karisimi yediriyorum sonrada emiyoruz uyuyoruz :) masallah bugunlerde sabaha kadar sadece 1kere uyaniyor emiyor yatiyor geri hemen.

D vit 3 ve kan damlaini unutoyurum cok tek derdim bu :)

buarada diyetim super gidiyor 5haftada yaklasik 8kilo verdim.suanda 68.8im :)
bende haberler boyle sizlerde iyisinizdir insallah..

Selam kızlar.Herkes aynı sanırım bebekler büyüdükçe daha çok ilgi bekliyorlar doğal olarak buraya pek uğrayamıyoruz.Bu aralar ben de yoğun bir şekilde Öykü ile meşgulüm.Eşim 1 haftadır işten geç saatte geliyor yoğunluk daha 1 ay kadar sürecek sanırım.Bu yüzden kızımla baş başa takılıyoruz evde ama ben baya yoruluyorum.Sabah 9 dan akşam 11 e kadar yoruluyorum artık.Gündüz uyuduğu zaman da bilirsiniz işte iş, yemek ...Nasıl olsa tatildeyim tekrar İzmire gitmeyi bile düşünüyorum.İstanbulda benim akrabam yok eşiminkilere de pek gitmiyorum işte.Oturduğum yer öyle kızımla dışarı çıkıp dolaşabileceğim bir yer de değil.Anlayacağınız eve tıkılıp kaldık kızımla ve çok sıkılıyoruz.
Ben kızıma sadece günde bir öğün meyve püresi veriyorum.11 inde tam 6 aylık olunca başlayacağım tam ek gıdaya.Şu an sütüm yetiyor zaten.
Kilo konusuna gelince ben de inanamıyorum ama kızlar ben 63 ile hamile kalmıştım şu an 62 kiloyum.Ne bir diyet yaptım ne de başka bir şey.Bünyem müsait sanırım kolay verdim.Hedefim 60.
Şimdilik bizden de bu kadar.Kızımla öpüyoruz sizleri.

slm kızlar nasılsınız..kısa bi aradan sonra tekrar iş yerindeyim genelde yazdıklarınızı okuyorum ama bu aralar o kadar eringeç olmuşum ki yazmak ölüm gibi geliyor..ben de unutkanlık konusunda kendime çok kızıyorum damlaları aradabir unutabiliyorum ya da verip vermediğimi hatırlayamıyorum...ek gıdalara başladık ama önceliğimiz anne sütü önce emziriyorum aradan biraz zaman geçince yoğurt, sebze çorbası veya meyve püresi veriyorum..

Back
X