Merhaba herkese
hosgeldin dilek uzUn zamandir haber alamamistik senden herseyin yolunda olmasina cok sevindim.
ayda dvit 3 gunde 3 damla veriyorum ben dozunu hic degistirmedi doktor en bastan beri boyle.
selam kızlar... işe döndümoğluşumu evde anneannesiyle bıraktım... gerçi o pek umursamıyor, sabah ben çıkarken mutlu mutlu gülüyordu.. tabi biraz gururuma dokunuyor bu durum....yani o kadar taşıdık di mi
bu arada çalışan kızlar, süt olayını ne yapıyorsunuz? ikigündür uğraşıp duruyorum, bu pompalar ile aram hiç iyi değil valla.... zorla 30-40 cc ancak çıkartabiliyorum
bir de dvit 3 günde kaç damla veriyorsunuz?
Aydacım ben işe başladım ama zaten işe başlamadan bitti bende süt olayı, ilk bebeğimde baya iyiydi durumlar iş yerinde bende pompa ile sağıyordum ayy çok zor ter basıyordu ve az bişi çıkıyordu seninki gibi sonrada zaten yavaştan kesildi süt .D vitaminini günde 3 damla veriyoruz biz birde ferro sanol kan damlası var 9 damla o da
günaydın kızlar...
ya böyle diyet filan yapıyorsunuz sütünüz azalmıyor mu? ben sütüm azalacak diye korkudan her dakika birşeyler tıkıştırıyorum ağzıma, 100 kg olacağım yakında
demir ilacının tadına ben de baktım resmen pas içiriyorz çocuklarımıza.. zaten kaan her seferinde öğürüyor kusmasın diye türlü şaklabanlık yapıyoruz, 3 yaşına kadar nasıl dayanacak bilmem....
ben daha kaan'a mama ve süt dışında hiçbirşey yedirmedim, korktum, ama yemek yerken çok yalanıyor, acıyorum haline, versem mi diye düşünyordum.. sizler zaten başlamışsınız ek gıdalara, ben de ufak tefek veryim bari... bir kere muz yalattım, bir de zeytin zavallım nasıl yaladı bilseniz..
yapma ya...kaşıkla mı veriyorsun? doktor bana iki ay kaşıkla 4 verdi, sonra 5'e çıkardı... şimdi de tırsıyorum bıngıldağı erken kapanır diye... 5 çok mu acaba?
bende de herhalde öyle olur yakında...
şu deviti bir sonraki kontrolde sorayım bari doktora çok değil mi diye.. ferro yu biz 7 damla veriyoruz... bir de reflu ilacımız var... kaan'ın gırtlağındaki kıkırdaklar sertleşmemiş, bazı erkek çocuklarında olurmuş, laringomalazi diye birşey..18. aya kadar düzelirmiş.. ama kusmaması gerekiyormuş, mide asidi kıkırdakların sertleşmesini geciktirmesin diye, o yüzden doktor reflü ilacı verdi... her dakika birşey içiriyoruz...
bir ay önce 6950 az değil ki ama..4+1 de kaan da 6850'ydi..3 saatte bir 120cc dedi doktor... gerçi 120 cclik her öğüne benim sütüm yetmediği için mama ilave ediyoruz, mama da herhalde ağır geliyor, 120cc'yi bitiremiyor her zaman....
Maşallah kızlar vermissiniz kiloları ya benim 1 aydır aynı seyrediyor veriyordum ne güzel emziriyorum su iciyorum cok yemiyorum ama yok niye düşmüyor anlamadım henüz..hareketliyimde oğlumu yürüyüşde çıkarıyorum..ama bir direnç vücudda bende zamana ihtiyacı var diye eklemiyorum artık..black bebek maşallah kilolu sanki hoş benimkisinde seninkinden aşağı kalır bir yani yok doktora sordum sorun yok dedi...sana bisey dedimi millet fazla diyor..kafam karıştı yani..dilek karatay diyetini duygumda örf yani su aralar yargıcımın var hazırlık asamasindayim yani ne kadar uyarım bilemedim..mantığı ne onada bakamadım kısa bir anlatmana gün icinde ne yapıyorsun..bende dogum kilosu kalmadı ama normal kilom var hala onu vermem gerekiyor...
selam kızlar... işe döndümoğluşumu evde anneannesiyle bıraktım... gerçi o pek umursamıyor, sabah ben çıkarken mutlu mutlu gülüyordu.. tabi biraz gururuma dokunuyor bu durum....yani o kadar taşıdık di mi
bu arada çalışan kızlar, süt olayını ne yapıyorsunuz? ikigündür uğraşıp duruyorum, bu pompalar ile aram hiç iyi değil valla.... zorla 30-40 cc ancak çıkartabiliyorum
bir de dvit 3 günde kaç damla veriyorsunuz?
günaydın kızlar...
ya böyle diyet filan yapıyorsunuz sütünüz azalmıyor mu? ben sütüm azalacak diye korkudan her dakika birşeyler tıkıştırıyorum ağzıma, 100 kg olacağım yakında
demir ilacının tadına ben de baktım resmen pas içiriyorz çocuklarımıza.. zaten kaan her seferinde öğürüyor kusmasın diye türlü şaklabanlık yapıyoruz, 3 yaşına kadar nasıl dayanacak bilmem....
ben daha kaan'a mama ve süt dışında hiçbirşey yedirmedim, korktum, ama yemek yerken çok yalanıyor, acıyorum haline, versem mi diye düşünyordum.. sizler zaten başlamışsınız ek gıdalara, ben de ufak tefek veryim bari... bir kere muz yalattım, bir de zeytin zavallım nasıl yaladı bilseniz..
ben de sorayım doktora bir sonraki gidişimde... en azından daha pratik olur toz ilaca göre...Ayda madem mama veriyorsun reflu icin ilac yerine ozel mamalar var hem humananin hemde aptamilin AR yaziyor yaninda o mamalar mideden yemek borusuna geri kacisi engelliyor reflu bizdede var mamada verdigimiz icin doktor ilac yerine mamayi degistirdi gercektende kusturmuyor doktoruna sor istersen. biz aptamil AR kulaniyoruz ilac hic kullanmadik gerekte kalmadi. ferrum bizde 7 damla veriyoruz.
biizim de anneanne bakıyor. annem vermio bana çocuğu.sürekli seviyor oynuyoryakında ona anne derse şaşırmam. ben manuel pompa aldım lansinoh.öğlen geldiğim için sadece bi öğün sağıp bırakıyorum. zaten yakında ek gıdalar başlicak sorun etme.
ben üç damla veriyorum.
biz 5. ayımıza yeni girdik tam 4 aylığız. Doktorumuz birdahaki ay ek gıdaya başlıcaz dedi. Föy verdi ek gıdayla ilgili içinde tarifler var neyi nekadar kullanıcağım felan incelememi sorum olursa birdaha ki ay sormamı istedi. Ferruma da başladık 5 damla, devit ide 4 damla kullanıyoruz. Ferrum zaten iğrenç kokuyor tadını hiç sevmedi şişeyi görünce dudaklarını sıkı sıkı kapatıyor zor açıyorumAnnem 4.5. aylarında bebeklerin kilo alımının bu sofaraya hayran hayran bakmalarından dolayı yavaşladığını sölemişti aklınızda bulunsun. Biz zaten 2 aydır 500 gr ın altında alıyoruz mamayada başladık. Reflü ilacıda kullanıyoruz. Zeytinağı veriyorum birde kemiklerin gelişiminde faydalıymış.
Birde kızım uyanıkken ben hiçbirşey yapamıyorum sürekli ilgi istiyor. Önceden emziği verince yemeğimi felan yiyebiliyordum şimdi emzikde olsa öle ilgisiz kalmak istemiyor mızıklanıp duruyor. Ayaklarımı bir uzatıp tv karşısına geçemiyorum sürekli bir koşturmaca sanırım çalışsam daha iyiydiÇalışmayan hanımlar sizde bölemisiniz merak ediyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?