Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım acıbadem ataşehirde parvana sayidova benim dr idi ilk gebeliğimde ama sonra devam edemedik, bu sefer pozitifi görürsem yine onunla başlarım. Birde furkan kayabaşoğlu var çok iyi ben sadece erkek olduğu için rahat edemem diye onu tercih etmedim

canım çok şükür geldi o günler 🙏❣️
Benim arkadaşımın dr da parvana hoca ya aslında bana melih atahan güven hocayı söylediler ama işte benmde gönlümde bayana hoca var

Benim arkadaşımın dr da parvana hoca ya aslında bana melih atahan güven hocayı söylediler ama işte benmde gönlümde bayana hoca var
Evet nedense bende kadın drlar ile rahat ediyorum istediğim her şeyi sorabiliyorum, ben normaldede çekingenim erkek dr hiç bir şey soramam

Kötü senaryo yok kuzum bu bir süreç seninki belki fazla uzun da sürmez normal gebeliklerde ilişkiye giriliyor diye biliyorum ins. Gebelik sağlandığında sorun kalmaz🙏 ama şaka bir tarafa bu süreç çok değişik ya insanın aklına gelmiyor valla çocuk iyi olsun da diyorsun gerisi çok önemli değil🥺 yada sen yeni mi evlisin bilmiyorum ama ben eskidim o yüzden öyle hissediyorum😅😅🤣
Ben 2 senelik evliyim yeniyim daha hahahaha 😂😂😂😂

Canim 1 tanesi de aynı sonucu gösteriyor 3 tane ne😅 sanki sen kan testi beklicem yapmicam diyordun🤔 mayala miydi o karıştırdım mi🙄 gerçi bende yapmicaktim idrar 9. Gün dayanamadım yaptım bı gazla🤣
Aşkım şimdi erken merken yaparım negatif çıkar yine yapasım tutar elimin altında dursunlar 🤣🤣🤣 benim bu gün transfer hariç 2.günüm 5.gün birde 7.gün yapacam, geçen sefer test gününe kadar beklemiştim

Aşkım şimdi erken merken yaparım negatif çıkar yine yapasım tutar elimin altında dursunlar 🤣🤣🤣 benim bu gün transfer hariç 2.günüm 5.gün birde 7.gün yapacam, geçen sefer test gününe kadar beklemiştim
Yavrum 5. Gün çok erken değil mi 😔 biraz daha bekle boşuna stres yapma keşke son dakka alsaydın testleri elinin altında olunca hep yapmak istiyorsun 🤷‍♀️🌸

Yavrum 5. Gün çok erken değil mi 😔 biraz daha bekle boşuna stres yapma keşke son dakka alsaydın testleri elinin altında olunca hep yapmak istiyorsun 🤷‍♀️🌸
Evet maalesef ben erkenden aldım transfer günüm belli oldu ben aldım hepsini🥲 birde eşimden gizli yapacam o kesinlikle evde teste karşı moralimi bozmasın diye. Geçen sefer pozitif gören arkadaşım 7.gün yaptı aşkım silik çizgiyi gördü. 9.gün zaten kan verecem 😂

Yaaaa yok canım ne eskimesi 😂😂🩷
🤣🤣 Daha ne olsun sana göre baya eskimisiz o yüzden haliyle içimiz geçmiş🫣 seni anlayamadık bebeğim kusura bakma🩵😅 bana konuşması kolay zaten 18 senedir bikmisimdir😅🤪 şaka yapiyorum ama gönlünü ferah tut kötü hissetme sürecin bitsin herşey yolunda olursa zaten yasak olmaz size. Çok yenisiniz böyle hissetmen normalmiş🙏🌸

Evet maalesef ben erkenden aldım transfer günüm belli oldu ben aldım hepsini🥲 birde eşimden gizli yapacam o kesinlikle evde teste karşı moralimi bozmasın diye. Geçen sefer pozitif gören arkadaşım 7.gün yaptı aşkım silik çizgiyi gördü. 9.gün zaten kan verecem 😂
Tamm benimde 9.gün kan gunumdu ama ben 10. Gün gidebildim. 8. Gün sabahı yapmıştım galiba bende 9 değil. Ama işte son dakka gaza gelip yaptım kardeşime aldirmistim. Sende 7. Gün yap bari 5 çok erken🤔

Back
X