haftaya pazartesi canım..yani 2 hafta sonra gel dedi o zaman görecekmişiz inşallah
Dün başladı benim bulantım yoğun olarak..yani düşününce 6 haftalık oluyorum şuanda..dün ilk defa istifra ettim..ama canım hiç birşey istemiyo ve bulantım sürüyor..halsizliğimde var uyku dye bakıyor gözlerim :) aslında uykum yok ama uzansam gözlerimi kapsam yeter diye dşünüyorum..
Canım 12 haftaya kadar öyle oluyor valla. Ben uyumuyodum ama yeter ki uzanayım diyodum.. Konuşulanları duyuyorum ama cevap vermeye takatim olmuyodu...
Dün başladı benim bulantım yoğun olarak..yani düşününce 6 haftalık oluyorum şuanda..dün ilk defa istifra ettim..ama canım hiç birşey istemiyo ve bulantım sürüyor..halsizliğimde var uyku dye bakıyor gözlerim :) aslında uykum yok ama uzansam gözlerimi kapsam yeter diye dşünüyorum..
aynı ya gerçekten ben bide çalışıyorum o kadar zor oluyoki yatacak bi yer bulsam atacam kendimi akşamı iple çekiyorum.
kafama bişey takıldı senle ben aynı en son şubat 20 de adet gördük ben mart 30 da dktora gittim 5 haftalık dedi şuan benim 7. hafta bitiyo kaç haftalık olduğunu ultrasondaki görüntüye göremi belirliyo
yoksa son adet gününden mi hesaplıyolar anlamadım yaaa
yok kuzum yaaa....:26: Düşük yapmışım değer düşüyomuş o zaman yakalamışım... Bi sonraki aya inş...
yok kuzum yaaa....:26: Düşük yapmışım değer düşüyomuş o zaman yakalamışım... Bi sonraki aya inş...
kafama bişey takıldı senle ben aynı en son şubat 20 de adet gördük ben mart 30 da dktora gittim 5 haftalık dedi şuan benim 7. hafta bitiyo kaç haftalık olduğunu ultrasondaki görüntüye göremi belirliyo
yoksa son adet gününden mi hesaplıyolar anlamadım yaaa
ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA:)) BEN CUMARTESİ GÜNÜ GİTMİŞTİM DOKTORA 6+3 GÜNLÜK BEBEĞİMİZİ VE KALP ATIŞLARINI GÖRDÜK ŞÜKÜR. BOYU 4 mm İNŞALLAH DEVAMI BÖYLE GELİR DE SAĞLICAKLA SONUNUDA GÖRÜRÜM. ALLAH HEPİMİZİN BEBEKLERİNİ KORUSUN
merhaba..Çok sevindim senin adına hayırlı uğurlu olsun sağlıkla alırsın kucağına inşallah canım
Bende pztsi gidcem bakalım inşallah bizde görürürüz kalp atışlarını
teşekkürler seninki kaç haftalık???
düşükten 5 ay snra tekrar hamileyim martta doğum yapmayı beklerken kaybettik ama ALLAh işte martta tekrar hamile kaLdım...ama doktor kanama alanı var düşük riski var diyo..çalışıyorum...hayırLISI inşş..herkesi kucaklıyorummm koccaman tebrikler..:87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?