• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

Daha bi kaç saniye önce senin açtığın konuyu okudum ve öyle mutlu oldumki, mutluluktan vucudumda hislenmeyen hücre kalmamıştır eminim... Şuan öyle duygulandımki, çok ama çok istiyorum hamile kalmayı, bebeğimi kucağıma almayı... daha yeni kimyasal gebelik geçirdim ben... Rabbim bi daha böylesini yaşatmadan bana ve tüm isteyenlere gönderir inşallah mucizesini.

Kuzummmmm üzülmeeee... bak benim bi bebişim alındı.. Birinde de değer çok düşük çıktı...Kimyasalmıydı değilmiydi anlamadım... Ama dr düşük yapmışsın dedi... Ama olacak eninde sonunda ve hissediyorum bu çok uzak bi zaman değil...

Ben seni çok seviyorummmmm... Lütfen üzülme bitanemmmm.... Moralman hazır olalım ki bebişlerimiz çabucak gelsin...:nazar::nazar::nazar:

Kuzummmmm üzülmeeee... bak benim bi bebişim alındı.. Birinde de değer çok düşük çıktı...Kimyasalmıydı değilmiydi anlamadım... Ama dr düşük yapmışsın dedi... Ama olacak eninde sonunda ve hissediyorum bu çok uzak bi zaman değil...

Ben seni çok seviyorummmmm... Lütfen üzülme bitanemmmm.... Moralman hazır olalım ki bebişlerimiz çabucak gelsin...:nazar::nazar::nazar:

Canım benim, çok şükür üzerimden attım o üzüntüyü ama bu konuyu da okuyunca çok duygulandım.. Yoksa iyiyim Allah'ıma şükürler olsun..

İnşallah bu ay hayırlı olur isteyen herkes için.. Nisan ayını ayrı bi seviyorum ben.. Ve tabi senide:)

Sende üzülme canım, kıyamamm.

Daha bi kaç saniye önce senin açtığın konuyu okudum ve öyle mutlu oldumki, mutluluktan vucudumda hislenmeyen hücre kalmamıştır eminim... Şuan öyle duygulandımki, çok ama çok istiyorum hamile kalmayı, bebeğimi kucağıma almayı... daha yeni kimyasal gebelik geçirdim ben... Rabbim bi daha böylesini yaşatmadan bana ve tüm isteyenlere gönderir inşallah mucizesini.

cnmm ben de msjını okurken kötü oldum çok üzüldüm nasıl zor bir süreçtir tahmin edebiliorum bende sadece düşüncesi bile tüm bedenimi üzüntüyle sarsmıştı öyle korktum ki kan değerlerim yükselmicek diye hep hayırlısını dua ettim Allah 'ım sanada hayırlısıyla nasip etsin tatlım amin inş. :70::71:

Slm arkadaşlar beni de ekleyebilirsiniz listeye :49::32:

son adetim 20 şubat..Pazartesi gittim dr 5 haftalık görünüyor dedi :nazar: Küçücük bir kesenin içinde daha yolk sac kesesi oluşmuş ... 2 hafta sonra gidcem artık hayırlısıyla bu sefer kalp atışını duyarız inşallah :97:

Herkese hayırlı uğurlu olsun..Bebişlerimiz anneli babalı ve sağlıkla büyüsün inşallah :emir_bebek::nazar::nazar:

Slm arkadaşlar beni de ekleyebilirsiniz listeye :49::32:

son adetim 20 şubat..Pazartesi gittim dr 5 haftalık görünüyor dedi :nazar: Küçücük bir kesenin içinde daha yolk sac kesesi oluşmuş ... 2 hafta sonra gidcem artık hayırlısıyla bu sefer kalp atışını duyarız inşallah :97:

Herkese hayırlı uğurlu olsun..Bebişlerimiz anneli babalı ve sağlıkla büyüsün inşallah :emir_bebek::nazar::nazar:

Hoşgeldin canımmmmm.... Bebişin hayırlı uğurlu olsun... Tabi ekleriz canımmmm....:nazar::nazar::nazar::71:

hoşgelmişsin cnm hayırlı olsun bnde birazdan gitcem doktora ayyy çok heyecanlı bakalım keseyi görebilcekmiyiz

günaydın kızlarrrr
c.tesi keseyi göremedik gebelik kesin ama daha çok minik önümüzdeki hafta tekrar gidicez bakalım
hamileliğimi daha ilk günlerinde yakalamış oldum bu iyi bişey beslenmemi falan ona göre düzenliorum ama beklmek...zaman çok yavaş geçiyo sanki kalp atışlarını duyana kadar her gebelikte risk varmış ama kalp atışını duyunca bu risk %5 in altına düşüyormuş hayırlısıyla o günleri bi görsek :93:

günaydın kızlarrrr
c.tesi keseyi göremedik gebelik kesin ama daha çok minik önümüzdeki hafta tekrar gidicez bakalım
hamileliğimi daha ilk günlerinde yakalamış oldum bu iyi bişey beslenmemi falan ona göre düzenliorum ama beklmek...zaman çok yavaş geçiyo sanki kalp atışlarını duyana kadar her gebelikte risk varmış ama kalp atışını duyunca bu risk %5 in altına düşüyormuş hayırlısıyla o günleri bi görsek :93:

günaydınn..ne kadarlık peki hamileliğin şuanda..?

Günaydınnn....

Arzum canım nasılsın..

Prensesi tatlım inşallah gebeliğin güzel bi şekilde ilerler ve inşallah haftaya pıt pıtlarını da duyarsın minik kuşunun.. Rabbim onu size bağışlasın, darısı başımıza inşallah

Arzum canım ben 26 yaşındayım ve istanbul da yaşıyorum..Tabloya ekleyebilirsin..İsim düşünmedik daha hayırlısıyla birazcık büyüsün de :emir_bebek::nazar:

slm arkadaşlar beni de ekleyebilirsiniz listeye :49::32:

Son adetim 20 şubat..pazartesi gittim dr 5 haftalık görünüyor dedi :nazar: Küçücük bir kesenin içinde daha yolk sac kesesi oluşmuş ... 2 hafta sonra gidcem artık hayırlısıyla bu sefer kalp atışını duyarız inşallah :97:

Herkese hayırlı uğurlu olsun..bebişlerimiz anneli babalı ve sağlıkla büyüsün inşallah :emir_bebek::nazar::nazar:

merhebe benimde seninle aynı son adetim 20 şubat dr bana da 5 haftalık dedi bir dahaki randevun ne zaman senin

arzum cum benide listeye eklemişsin cnmm çookk teşekkür ederim tatlım:)
canım ankarada yaşıorum..yaşım 26 bilgilerim eksik kalmış:)
cuma gün kese görmeye gitcem inşalalh...
ikiz mi tekmi tam net gürürüz inşallah:)

günaydın kızlarrrr

evet canım dediklerin çok doğru... Daha küçücük miniğin... Biraz daha beklemek lazım kese ve kalp atışı için...

Günaydınnn....

Arzum canım nasılsın..

Prensesi tatlım inşallah gebeliğin güzel bi şekilde ilerler ve inşallah haftaya pıt pıtlarını da duyarsın minik kuşunun.. Rabbim onu size bağışlasın, darısı başımıza inşallah

iyyim bitanemmm... Sen nasılsın...:16::16::16:

Arzum canım ben 26 yaşındayım ve istanbul da yaşıyorum..Tabloya ekleyebilirsin..İsim düşünmedik daha hayırlısıyla birazcık büyüsün de :emir_bebek::nazar:

Tamam tatlım :49:

arzum cum benide listeye eklemişsin cnmm çookk teşekkür ederim tatlım:)
canım ankarada yaşıorum..yaşım 26 bilgilerim eksik kalmış:)
cuma gün kese görmeye gitcem inşalalh...
ikiz mi tekmi tam net gürürüz inşallah:)

İnş ikizdir... :16::16::16: Hayırlı haberlerle inş.cuma günü görürsün minicik keseleri :49::49:

Back