Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Aa tamam yanlıs hatırladm bebsmm 🥰 bende bi 10 gün sonra falan gidicem belkim cinsiyet tahmini olr🥹
belli olur bence de. Kadın doğum doktoru yanında yıllardır asistan olarak çalışan bir kuzenim var ona attım usg yi bence kız diyor bana da öyle yüklendi bu hafta bakalım bekleyip göreceğiz 😍

bu

usg de bana da kız hissi geldi çünkü yukarı doğru bi çıkıntı görünmüyor yatay gibi dimiiii simlumina simlumina sen anlarsın bu işten uykucu nerdesin 🤣
Kiz anca kalktim 🙈 yine kis uykusuna yatmisim bacim ya sjdjfjf
YA ONUN TIPINI YESINLER🌸🧿 masallah diyelim cok tatlis tipi
Ben cikinti goremedim ya 😅 bu size attigim teori bence cok daha ileri hafta bebekleri icin o netlik baksaniza simdi bundan nasil anlayacagiz

Kizlar tunaydin grubun en cok uyuyani uyandi ahdjdjdjd🤣🤣🙈🙈 allahim cocugum da benim gibi uykucu olur umarim ya ajdjdjd
Benim kontrolum de sali gunu az kaldi insallah ozledim bebegimi🩷💫 fetaldna dan hala haber yok bugun kan alinali bir hafta oldu tam, bakilacak merkeze de pzt ogleden sonra varmisti bakalim beklemedeyim🤓
Dun ilk kez tuvalete cikamadim sanirim demir hapi kabizlik yapmaya calisiyor bunyede sjdjdj bugun de devam ederse hic cekmeyip duphalac surup icerim ne dersiniz?

Kizlar tunaydin grubun en cok uyuyani uyandi ahdjdjdjd🤣🤣🙈🙈 allahim cocugum da benim gibi uykucu olur umarim ya ajdjdjd
Benim kontrolum de sali gunu az kaldi insallah ozledim bebegimi🩷💫 fetaldna dan hala haber yok bugun kan alinali bir hafta oldu tam, bakilacak merkeze de pzt ogleden sonra varmisti bakalim beklemedeyim🤓
Dun ilk kez tuvalete cikamadim sanirim demir hapi kabizlik yapmaya calisiyor bunyede sjdjdj bugun de devam ederse hic cekmeyip duphalac surup icerim ne dersiniz?
Bence sen doktora gittiğin gün fetal sonucunu görceksiniz hayırlısıyla. Cinsiyet de siz toplaşana kadar hafta sonunu bulur herhalde 🤣

Ayy ben de Salı günü tekrar gideceğim 🥰🥰 inşallah senin de cinsiyeti kutlarız o hafta 😍😍

Ayy ben de Salı günü tekrar gideceğim 🥰🥰 inşallah senin de cinsiyeti kutlarız o hafta 😍😍
Ayy amin kusum insallah 🌸😍 cinsiyetten cok su rapor saglikli ciksin istiyorum oh cekmek istiyorum bir temelli🙏🏼💫 cinsiyet tuzu biberi olucak artik prensesim veya oyy oglusum diye gobus sevmek istiyorum ajdjdjfj

Ayy amin kusum insallah 🌸😍 cinsiyetten cok su rapor saglikli ciksin istiyorum oh cekmek istiyorum bir temelli🙏🏼💫 cinsiyet tuzu biberi olucak artik prensesim veya oyy oglusum diye gobus sevmek istiyorum ajdjdjfj
evet csanım haklısın. Temiz gelecek tabi ki için rahat olsun 😍 ben bir gün güzel kızım bir gün canım oğlum diye seviyorum Allah kabul eder hfdjhjhk

evet csanım haklısın. Temiz gelecek tabi ki için rahat olsun 😍 ben bir gün güzel kızım bir gün canım oğlum diye seviyorum Allah kabul eder hfdjhjhk
Ben de kocam prensesim filan diye sevdigi icin annesinin pasasi filan diye hemen duzeltiyorum cocuklar cinsiyet karmasasi yasiyor iceride yazik ajdjfjfjfj

ben şuanda her hafta gidiyorum canım yakın takip ediyor doktorum ama 4 gün sonra gideceğim bir daha çünkü sonra kongreye gidecekmiş biraz erken gitmiş olacağım
Anladım canım iyiymiş senin ya ben de keşke her hafta gidebilsem :( doktora söyledim o da diyor ki Amerika’da kadınlar hamilelik boyunca 3 kez gidiyor sen daha ne istiyorsun 😂

Kızlar benim çok şükür lekelenmem falan yok ama doktor 10.haftaya kadar cinsel ilişki yasak dedi. Sizde de mi böyle? Bir de ateş ölçer tavsiyesi verebilir misiniz hem ev hem de bebek için alacağım

Anladım canım iyiymiş senin ya ben de keşke her hafta gidebilsem :( doktora söyledim o da diyor ki Amerika’da kadınlar hamilelik boyunca 3 kez gidiyor sen daha ne istiyorsun 😂
benim bir tık geçmişten kaynaklı riskli kategorisine koydukları için bu süreçte yakından takip ediyor yoksa normalde 3 haftada falan çağırıyorlarmış

Back
X