Daha bi kaç saniye önce senin açtığın konuyu okudum ve öyle mutlu oldumki, mutluluktan vucudumda hislenmeyen hücre kalmamıştır eminim... Şuan öyle duygulandımki, çok ama çok istiyorum hamile kalmayı, bebeğimi kucağıma almayı... daha yeni kimyasal gebelik geçirdim ben... Rabbim bi daha böylesini yaşatmadan bana ve tüm isteyenlere gönderir inşallah mucizesini.
Kuzummmmm üzülmeeee... bak benim bi bebişim alındı.. Birinde de değer çok düşük çıktı...Kimyasalmıydı değilmiydi anlamadım... Ama dr düşük yapmışsın dedi... Ama olacak eninde sonunda ve hissediyorum bu çok uzak bi zaman değil...
Ben seni çok seviyorummmmm... Lütfen üzülme bitanemmmm.... Moralman hazır olalım ki bebişlerimiz çabucak gelsin...
Daha bi kaç saniye önce senin açtığın konuyu okudum ve öyle mutlu oldumki, mutluluktan vucudumda hislenmeyen hücre kalmamıştır eminim... Şuan öyle duygulandımki, çok ama çok istiyorum hamile kalmayı, bebeğimi kucağıma almayı... daha yeni kimyasal gebelik geçirdim ben... Rabbim bi daha böylesini yaşatmadan bana ve tüm isteyenlere gönderir inşallah mucizesini.
Slm arkadaşlar beni de ekleyebilirsiniz listeye
son adetim 20 şubat..Pazartesi gittim dr 5 haftalık görünüyor dediKüçücük bir kesenin içinde daha yolk sac kesesi oluşmuş ... 2 hafta sonra gidcem artık hayırlısıyla bu sefer kalp atışını duyarız inşallah :97:
Herkese hayırlı uğurlu olsun..Bebişlerimiz anneli babalı ve sağlıkla büyüsün inşallah
Hoşgeldin canımmmmm.... Bebişin hayırlı uğurlu olsun... Tabi ekleriz canımmmm....
hoşgelmişsin cnm hayırlı olsun bnde birazdan gitcem doktora ayyy çok heyecanlı bakalım keseyi görebilcekmiyiz
günaydın kızlarrrr
c.tesi keseyi göremedik gebelik kesin ama daha çok minik önümüzdeki hafta tekrar gidicez bakalım
hamileliğimi daha ilk günlerinde yakalamış oldum bu iyi bişey beslenmemi falan ona göre düzenliorum ama beklmek...zaman çok yavaş geçiyo sanki kalp atışlarını duyana kadar her gebelikte risk varmış ama kalp atışını duyunca bu risk %5 in altına düşüyormuş hayırlısıyla o günleri bi görsek :93:
günaydınn..ne kadarlık peki hamileliğin şuanda..?
cnm 2.5-3 haftalık şu an
slm arkadaşlar beni de ekleyebilirsiniz listeye
Son adetim 20 şubat..pazartesi gittim dr 5 haftalık görünüyor dediKüçücük bir kesenin içinde daha yolk sac kesesi oluşmuş ... 2 hafta sonra gidcem artık hayırlısıyla bu sefer kalp atışını duyarız inşallah :97:
Herkese hayırlı uğurlu olsun..bebişlerimiz anneli babalı ve sağlıkla büyüsün inşallah
günaydın kızlarrrr
c.tesi keseyi göremedik gebelik kesin ama daha çok minik önümüzdeki hafta tekrar gidicez bakalım
hamileliğimi daha ilk günlerinde yakalamış oldum bu iyi bişey beslenmemi falan ona göre düzenliorum ama beklmek...zaman çok yavaş geçiyo sanki kalp atışlarını duyana kadar her gebelikte risk varmış ama kalp atışını duyunca bu risk %5 in altına düşüyormuş hayırlısıyla o günleri bi görsek :93:
Günaydınnn....
Arzum canım nasılsın..
Prensesi tatlım inşallah gebeliğin güzel bi şekilde ilerler ve inşallah haftaya pıt pıtlarını da duyarsın minik kuşunun.. Rabbim onu size bağışlasın, darısı başımıza inşallah
Arzum canım ben 26 yaşındayım ve istanbul da yaşıyorum..Tabloya ekleyebilirsin..İsim düşünmedik daha hayırlısıyla birazcık büyüsün de
arzum cum benide listeye eklemişsin cnmm çookk teşekkür ederim tatlım:)
canım ankarada yaşıorum..yaşım 26 bilgilerim eksik kalmış:)
cuma gün kese görmeye gitcem inşalalh...
ikiz mi tekmi tam net gürürüz inşallah:)
merhebe benimde seninle aynı son adetim 20 şubat dr bana da 5 haftalık dedi bir dahaki randevun ne zaman senin
merhebe benimde seninle aynı son adetim 20 şubat dr bana da 5 haftalık dedi bir dahaki randevun ne zaman senin
canımcımmmmm çok tebrik ederim... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?