Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
gözün aydın canım herşey yolunda dimi maşallah sen rahatladın darısı bizlerin başına akşama güzel haberini bekliyoruz bizi unutma 🤣🤣
evet evet hemen yazıcam kızlar 103 hastalık bakıldı hiçbir risk çıkmadı çok şükür en önemlisi oydu artık cinsiyet neyse kabulüzz 🤣

evet yaa o kadar doktor dürttü ben öksürdüm güldüm falan yok asla keyfin bozmadı 🤣
Ay o zaman kız diyebilir miyizzzz shsjjdjd keremdeuken ultrasonda bi dk durmuyodu o bütün keseyi tavaf ediyodu doktorm o zaman demişti diğer ay gelince sölicem kesn olanı ama bu kesn erkek dedi bu kadar harekete shdndjdj doğruda çıktı bak🥰

Ay o zaman kız diyebilir miyizzzz shsjjdjd keremdeuken ultrasonda bi dk durmuyodu o bütün keseyi tavaf ediyodu doktorm o zaman demişti diğer ay gelince sölicem kesn olanı ama bu kesn erkek dedi bu kadar harekete shdndjdj doğruda çıktı bak🥰
Bizimki de yattigi yerden el salladi sultan gibi bu kiz mi demek acep ya ahsjdjdjdjd

Vallahi benim dpktor öyle söyledi bebisimm belkide kızçediirrr🥹 senin sonuc daha cıkmadımı yiiaaa 1 hafta olmadımı
Cikmadi ya bi hafta oldu bugun tam ama uc gunde anca gitti iste bisi diyemiyorum cirlardim yoksa coktan firmaya qhshshsh

Prensesligimi sonuna kadar yasiyorum diyelim ajdjdjjd suyum kaynadi cunku kocam perisan artik ev isi yapmaktan ahshshs
Yazik bugun gelmis diyor ki AKSAM HIC MI YEMEK YAPAMAZSIN SEN OTUR BANA TALIMAT VER BEN PISIRIYIM YETERKI EV YEMEGI YIYELIM🤣🤣
Ahhshshdjdjd kıyamam 🤣 bu erkeklerin ev yemeği sulu yemek takıntısı ahdkfkf benm kocamda hiç dayanamaz giç istemez dışarıdan. Miden nasıl biraz daha iyi misim? Ben dün cok kötüydüm wc basımda çaresizce oturdum saatlerce ama suan iyi gibiyim

Cikmadi ya bi hafta oldu bugun tam ama uc gunde anca gitti iste bisi diyemiyorum cirlardim yoksa coktan firmaya qhshshsh
Az kaldı sabırr sen nizden çnce kesin sonucu öğrenmiş olcan🥹 bizim erkek dediği sonradan kızda cıkanilir sjdkfkfk suprayss

Back
X