- 19 Aralık 2023
- 1.038
- 539
- 43
Of ya çok uzun aralıkben en son 8. haftada gittim 4 hafta sonra çağırdıbenim de bi haftam kaldıı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Of ya çok uzun aralıkben en son 8. haftada gittim 4 hafta sonra çağırdıbenim de bi haftam kaldıı
evet yaa o kadar doktor dürttü ben öksürdüm güldüm falan yok asla keyfin bozmadıMaşşallah nasıl kocaman olmuşbizimkiler uykucu biraz
![]()
Poncik sen chatgptye yüklesene son usg yi. Kesin bilir bu seferbelli olur bence de. Kadın doğum doktoru yanında yıllardır asistan olarak çalışan bir kuzenim var ona attım usg yi bence kız diyor bana da öyle yüklendi bu hafta bakalım bekleyip göreceğiz![]()
hahahah tabiki yükledim normale göre tahmin edemem daha erken dedi ama nuba göre bir nebze erken olsa da kız olarak tahmin ediyorum diyebilirim dediP
Poncik sen chatgptye yüklesene son usg yi. Kesin bilir bu sefer![]()
benim cıktııı sıra seninkinde hadi artıkAyy amin kusum insallahcinsiyetten cok su rapor saglikli ciksin istiyorum oh cekmek istiyorum bir temelli
cinsiyet tuzu biberi olucak artik prensesim veya oyy oglusum diye gobus sevmek istiyorum ajdjdjfj
Ayyy aksama parti sonrasi bize de yazbenim cıktııı sıra seninkinde hadi artık![]()
Bakin ben nasil proyum yapay zekayla ayni kafayiz ajjdjdjdjd yeterli veri bulunamadi erroru veriyoruz ajdjdjdhahahah tabiki yükledim normale göre tahmin edemem daha erken dedi ama nuba göre bir nebze erken olsa da kız olarak tahmin ediyorum diyebilirim dedi![]()
gözün aydın canım herşey yolunda dimi maşallah sen rahatladın darısı bizlerin başına akşama güzel haberini bekliyoruz bizi unutmabenim cıktııı sıra seninkinde hadi artık![]()
evet evet hemen yazıcam kızlar 103 hastalık bakıldı hiçbir risk çıkmadı çok şükür en önemlisi oydu artık cinsiyet neyse kabulüzzgözün aydın canım herşey yolunda dimi maşallah sen rahatladın darısı bizlerin başına akşama güzel haberini bekliyoruz bizi unutma![]()
Kız sen nerelerdwsin hsndnd uyudun dmi simdiye kadar shsndndBakin ben nasil proyum yapay zekayla ayni kafayiz ajjdjdjdjd yeterli veri bulunamadi erroru veriyoruz ajdjdjd
11.30 da uyandim ahshdjdjdj anca kahvalti ev toplama surecim bitti bacim yaKız sen nerelerdwsin hsndnd uyudun dmi simdiye kadar shsndnd
Ay o zaman kız diyebilir miyizzzz shsjjdjd keremdeuken ultrasonda bi dk durmuyodu o bütün keseyi tavaf ediyodu doktorm o zaman demişti diğer ay gelince sölicem kesn olanı ama bu kesn erkek dedi bu kadar harekete shdndjdj doğruda çıktı bakevet yaa o kadar doktor dürttü ben öksürdüm güldüm falan yok asla keyfin bozmadı![]()
Yaşıyon bu hayatı bebskom11.30 da uyandim ahshdjdjdj anca kahvalti ev toplama surecim bitti bacim ya
Bizimki de yattigi yerden el salladi sultan gibi bu kiz mi demek acep ya ahsjdjdjdjdAy o zaman kız diyebilir miyizzzz shsjjdjd keremdeuken ultrasonda bi dk durmuyodu o bütün keseyi tavaf ediyodu doktorm o zaman demişti diğer ay gelince sölicem kesn olanı ama bu kesn erkek dedi bu kadar harekete shdndjdj doğruda çıktı bak![]()
Gözün aydın kuzum, darısı hepimizin başına. Teşekkür ederim.canım kan aldılar kan sonucuna göre değerlendircez dedi .Ultrasyon ölçümleri iyi dedi
Vallahi benim dpktor öyle söyledi bebisimm belkide kızçediirrrBizimki de yattigi yerden el salladi sultan gibi bu kiz mi demek acep ya ahsjdjdjdjd
Prensesligimi sonuna kadar yasiyorum diyelim ajdjdjjd suyum kaynadi cunku kocam perisan artik ev isi yapmaktan ahshshsYaşıyon bu hayatı bebskom![]()
Cikmadi ya bi hafta oldu bugun tam ama uc gunde anca gitti iste bisi diyemiyorum cirlardim yoksa coktan firmaya qhshshshVallahi benim dpktor öyle söyledi bebisimm belkide kızçediirrrsenin sonuc daha cıkmadımı yiiaaa 1 hafta olmadımı
Ahhshshdjdjd kıyamamPrensesligimi sonuna kadar yasiyorum diyelim ajdjdjjd suyum kaynadi cunku kocam perisan artik ev isi yapmaktan ahshshs
Yazik bugun gelmis diyor ki AKSAM HIC MI YEMEK YAPAMAZSIN SEN OTUR BANA TALIMAT VER BEN PISIRIYIM YETERKI EV YEMEGI YIYELIM![]()
Az kaldı sabırr sen nizden çnce kesin sonucu öğrenmiş olcanCikmadi ya bi hafta oldu bugun tam ama uc gunde anca gitti iste bisi diyemiyorum cirlardim yoksa coktan firmaya qhshshsh