***** 2011 Mart Hamileleri *****

evet ya çok güzel bir dille yazmış..Çok doğal olmuş hemde en ince detaylara kadar yazmış yaşananları :)

günaydın,

dün itibariyle 27 olmuş bulunuyorum...

Dileğim önce: sonra: ve sonra:
YÜCE RABBİMİN İZNİYLE İNŞALLAH

Kızlar merhaba

iki gündür yokum çünkü çok hastayım üşütmüşüm sanırım ateşleniyorum öksürük boğaz ağrısı hepsi var sabah doktora gittim ilaç vermedi doğla olarak çok ateşlenirsen panadol iç dedi bide bol sıvı tüket dedi. Bu hastalıkların bebeğe zararı olurmu acaba sizlerden böyle rahatsızlıklar yaşayanlar varmı nasıl atlattınız?

ben hamile kalma çabaları içindeyken öyle bir hastalanmıştım..Bildiğiniz yatmalı grip oldum ama biliyorum hamile kalma zamanlarım..Her akşam 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu mutlaka içtim..Bol bol terlemeye çalıştım ve hemen üstüne sıcak duş aldım.elimden geldiğince de doğal karışımlar yaptımm..Mesela ıhlamur,elma kabuğu,tarçın,limon dilimleri,bal,karabiber kaynatıp iyice demlensin akşamları iç bunu ört üstünü yat güzelim..bir terliyorsun güzelce sonra hemen kalk çamaşır değiştir ılık bir duş al canım kendine geliyorsun resmen ..ELimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama inşallah faydalı olur :)

He bak o kadar karışım içemezsen de limonu sık içine birazcık sıcak su ekle ve sadece biraz tatlanması için bal koy canım...o da güzel oluyor..

Geçmiş olsun inşallah kısa zamanda düzelirsin

Son düzenleme:

çook teşekkür ederim canım Bugün biraz daha iyiyim ama yinede nane limon, sıcak ballı süt, pekmez içmeye devam ediyorum tam atlatamadım. Benim en çok korktuğum bebeğe bi zararı olurmu?:26:. Ben nasıl olsa atlatırım bi şekilde ama o daha minicik 8 haftalık teyzesi

yok kuzum bence de bişey olmaz ama senkendine çok çok d,kkat et. bol bol portaka suyu... vitaminli şeyler ye çabuk atlat...

arzucum beni listeden çıkarabilirsin
malesef mucizemi kaybettim meleğim annesine iyi tutunamadı bırakıp gitti beni nasıl oldu anlayamadım bi anda nasıl hayatım onun varlığıyla değiştiyse şimdi onun yokluğuyla yeniden değişti çok mutsuzum çok kötü 1 hafta geçirdim beden olarak şimdi iyiyim ama çok üzüldüm

Prensesi canım çok üzüldüm.. Şimdi iyi olmana da sevindim.. Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah ve sana sımsıkı tutunsun Rabbimin emaneti...

Canım bitanemmmm o kadar çok üzüldüm kü anlatamam

Şuan bizim için dile kolay sen kendine iyi bak demek. Yaşayan biliyor herşeyi... Ama sen kendine iyi bak ki bir an önce düzelesin... Bu hayatta neler gelip geçiyor neler atlatıyoruz.. Bu da geçer elbet.

Bi an önce toparlan ve tekrar hamiş olarak burada buluşalım bitanemm....

hamile olduğumu öğrenince yaşadığım mutluluğu,heyecanı hiç yaşamamıştım kısa sürede olsa çok alışmıştım bunuda yaşıyacakmışız hayırlısı böleymiş napalım hayatım ben de çok üzüldümm ama elden hiçbişey gelmiyor

canım çok üzüldüm Allah bir daha yaşatmasın ve hakkında hayırlısını versin..:85:

çok üzüldüm geçmiş olsun. Insan diyecek birşey bulamıyorki. Kaç haftalıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…