***** 2011 Mart Hamileleri *****

ooo ewt bizim bebişlerde hemşehri olucaklarmış :)
Hatay mutfagı cok güzel ama biraz ağır geliyo bana yemekler. Şimdiye kadar 1 kere gidebildim daha, artık bebek biraz büyüyünce gidebiliriz tekrar ..
walla bugünü bende hafif geçirmek niyetindeyim öglende şirkette sağlam güzel yemek cıkıyo zaten akşama karpuz peynir yapmayı planlıyorum.

slm kızlar nasılısınız biz bu aralar iyi değiliz dün mecburen akşam bi ağrı kesici içtim ancak öyle uyuyabildim...hamileliğimde ilk defa ağrı kesici(minoset) içtim içerken korkudan elim titredi resmen bebişime bi şey olur mu diye ama minoseti de sağlık ocağında aşı yaptırırken hemşire çok ağrın olursa içersin demişti..hastalık sebebiyle mi bilmiyorum ama oğluşumu hissedemiyorum cumartesi dr a gideceğiz ( haftaya da memlekete gidiyorum Allah izin verirse umarım uzun yol bizi olumsuz etkilemez...dilekciğim bu arada bende Hataylıyım

Allah korusun kızlar öyle aşağıda filan olmasınlar sakın. Doktor gerçi bakınca anlar öyle bir durum olup olmadıgını..

OO MAŞALLAH HEPİMİZ BİR YERLERDEN HATAYA BAĞLIYMIŞIZ

Aman kızlar dikkat edin ya en yakın zamanda gidin dr larınıza Allah korusun cümlemizi ve bebeklerimizi

yok tatlım ben acıyı çok fazla sevmediğim için öyle yiyorum..içiniz rahat olsun acının bebişe bi zararı olacağını düşünmüyorum herkese afiyet olsunn

geçmiş olsun canım, bir minosetten birşey olmaz, içini ferah tut....

Rahatsızlık hisseden tüm annelere geçmiş olsun diyorum. Kafanıza takılan tüm konularda doktorunuzla görüşün mutlaka içinizde rahat eder böylece kafayada takmazsınız, çünkü bu tip şeyler bebeğin hareketlerinide etkiliyor birde onu hissetmeyince onada ayrıca kafayı takıyor insan..
Bizimkide son bi kaç gündür hımbıllaştı mı ne hababam uyuyo galiba bazı günler çok hareketli oluyor onlarında günü gününe uymuyor herhalde :)

selemi bana doktor parol vermişti. ben de bi kaç kere içtim şimdiye kadar. parol hamilelere uygunmuş. minoset de öyle çok ağır bi ağrı kesici deil bildğim kadarıyla. allahın izniyle bişi olmaz.

ben de çok yorulduğum zaman hissetmiyorum bebeğimi. günü gününe uymuo bazen çok hareketli bazen çok durgun oluıyor. geçen gece o kadar hareketliydi ki. ben yoruldum yattım o hala kıpırdıyordu. sabah kalktım hala kıpırdıyordu zombi gibi gece uyumadı mı dedim :))

bugünden itibaren dikkat etmeye başladım bakalım. gerçi gene ölçülü yemeye çalışıyordum ama tatlıyı falan esirgemiyordum yiyodum valla bulunca. bi de patatesli yemek çok yapıyorum. karpuz kavun üzüm baya yiyodum. şimdi yicek bişiyim kalmadı neyse bebeğim sağlıklı olsun da.üç ay ne ki. sonra yerim bol bol

banada ablam parol verdi basin yada herhangi bir yerin agrirsa ic bundan bisey olmaz diye bir kac defa kullandim..

simdi sutlac yaptim esim bugun evde ameliyattan sonra gozu sisti kapandi artik ne isterse yapiyorum..sabah bir kac dilim borek yedim ama sanki hala acim yani anlamadim gitti..

gobegimin kenarlari cok aciyor dun cok sizladi artik buyuyor demekki buyudukce kasiliyor..

ben de yemekleden sonra özellikle çok gerildiğini hissediyorum.dün modaya iftara gittik..sonra moda çay bahçesine yürüyene kadar canım çıktı. göbeğim öne öne çekti resmen. çok bi mesafe deildi aslında ama yemekten hemen sonra olunca baya rahatsız oldum.benim göbeğim bi haftada baya farketti yaa.birden şişti sanki. size de öyle oldu mu?

evet canım dr da söylemişti bana 6. aydan sonra her hafta büyüyecek karnın diye..Gerçekten fark ediyor

çok merak ediyorum bende ne kadar oldu daha haftaya cmtsi gideceğim :97:

Bir kac gundur girip yazamiyordum kizlar enistem rahatsizlandi 3gundur yogun bakiminda hastaneye git gel derken yorulduk genelde hep uyuyorum... Bugunde asi vuruldum 3gun cekerim bu agriyi artik yemegimde yok aksama acayipte uykum var bu siralar bendede bir halsizlik basagrisi var git gide ahirlasiyoruz bunun etkisi var bence...

Aci bende yiyorum kizlar cok olmamak sartiyla dun geve cig kofte istedi cnm yedim mesela ama etsiz yiyorum bebisler aciyada alissin dimi ama :)

GEÇMİŞ OLSUN canım Allah şifa versin..Bende daha sıkıntı yok ama dr bana demişti 4-5-6 prenses ayları olacak keyfini çıkar diye 6 bitiyor tabi artık sıkıntılar başlıyor demek ki :)

geçmiş olsun allah şifasını versin. ben de uykuya doymuyorum.artık normal herhalde.

Sagol cnm Allah cocuklarina bagislasin insallah... Evt cnm artik zor zamanlar basladi ayaklar yorulmaya gelmiyor vucut cabuk yoruluyor artik daha cabuk kilo aliyorlar istahimda yok buaralar zorla yiyorum sutude ihmal ettim iki uc gundur bugun yine basliycam ligt sut icin diye okumustum bir yerde bakalda yoktu yarim yagli aldim bende....

ya bende bugun cok pis karistirdim yemegi sabah borekler oglen misir az once koca tabak sutlac armut falan derken daha aksam yemegi yiyicem..bide ne yesem diyede dusunuyorum simdi..istahim falan acik degil ole ondanda yemiyorum.

dunedain senin idrar yolu enfeksiyonunda aşırı sızlama oluyormuydu tuvalete çıkarken falan. ya benim sancılarım geçmedi bi türlü.doktora gitsem mi diye düşünüyorum.bu akşam karnım sertleşti bariz.tuvalete çıktım baya bi sancılı oldu.boşluklarım falan sızladı.bol su içsem geçer mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…