:) benim esimde iskenderunlu masallah bu iskenderun erkekleride toplamis bayanlari...himm demekki bizim bebeklerimizde hemseri oluryorlar :))..
ben acili yemekleri hic kesmedim hep yedim valla benim bunyem alisik boyle seylere bebekte alissin..arada bir kasinti yapiyordu ozamanlar azalttim...
valla ben ette yiyorum ama kiloda cok oynama olmadi ama mesela et yediysem yada ekmek makarna gibi urunler bir sonraki gunu abartmadan hafifi seylerle geciriyorum..
mesela bugun 2 tepsi borekle geldim santiyeye kiymali -patatesli ..istediler diye yaptim cokta sevmem hamur isi birer dilim yedim biraktim..buradakiler sicaktan oruc tutamiyor bende isten ayrilicam diye son somurulerini yaptilar yani:)))
Günaydın Herkese
Bişi sorucam acılı yemenin bebeğe bi zararı var mı ? Ben dün akşam yedimde biraz şimdi Selemi'de az acılı ya da acısız yiyorum deyince aklıma takıldı.
Çok çok acı degildi ama yine yanında cacıkla yiyebildim o olmasa yiyemezdim yani biraz orta karar acıydı
slm kızlar nasılısınız biz bu aralar iyi değiliz dün mecburen akşam bi ağrı kesici içtim ancak öyle uyuyabildim...hamileliğimde ilk defa ağrı kesici(minoset) içtim içerken korkudan elim titredi resmen bebişime bi şey olur mu diye ama minoseti de sağlık ocağında aşı yaptırırken hemşire çok ağrın olursa içersin demişti..hastalık sebebiyle mi bilmiyorum ama oğluşumu hissedemiyorum cumartesi dr a gideceğiz( haftaya da memlekete gidiyorum Allah izin verirse umarım uzun yol bizi olumsuz etkilemez...dilekciğim bu arada bende Hataylıyım
50 gr da 148 çıktı. artık doğuma kadar dikkat edicem şeker ciddi mesele. allah vermesin.
Bir kac gundur girip yazamiyordum kizlar enistem rahatsizlandi 3gundur yogun bakiminda hastaneye git gel derken yorulduk genelde hep uyuyorum... Bugunde asi vuruldum 3gun cekerim bu agriyi artik yemegimde yok aksama acayipte uykum var bu siralar bendede bir halsizlik basagrisi var git gide ahirlasiyoruz bunun etkisi var bence...
Aci bende yiyorum kizlar cok olmamak sartiyla dun geve cig kofte istedi cnm yedim mesela ama etsiz yiyorum bebisler aciyada alissin dimi ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?