Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın Herkese
Bişi sorucam acılı yemenin bebeğe bi zararı var mı ? Ben dün akşam yedimde biraz şimdi Selemi'de az acılı ya da acısız yiyorum deyince aklıma takıldı.
Çok çok acı degildi ama yine yanında cacıkla yiyebildim o olmasa yiyemezdim yani biraz orta karar acıydı
GÜNAYDIN CANIM..Herhangi bir etkisi yok ben Hataylıyım ve sanırım benim kadar kimse acı yemiyordur her hangi bir etkisi olmuyor bebee aksine benim bağırsaklar onun sayesinde çalışıyor )
günaydın kızlar...
ya dünden beri çok halsizim, kolumu kıpırdatacak halim yok... bir de karnımın altında çok baskı hissediyorum, sizde de oluyor mu? sanki bebek aşağıya inmiş gibi...
günaydın kızlar...
ya dünden beri çok halsizim, kolumu kıpırdatacak halim yok... bir de karnımın altında çok baskı hissediyorum, sizde de oluyor mu? sanki bebek aşağıya inmiş gibi...
Günaydın Dilekcim çok teşekkürler bilgi için. Benim eşimde İskenderunlu (hemşehriymişsiniz :) akşamda İskenderunlu arkadaşlarla yemek yemiştik, tabi yemek malum acılıydı bende severim aslında ama hafif yiyebiliyorum. Yalnız dediğin gibi bagırsak konusuna çok faydalı olur tıkır tıkır çalışan bagırsaklarım hamilelik sebebiyle eskisi gibi degil tembelleşti biraz.. Off birde bu kırmızı et çok kilo aldırıyo yaa yemekte lazım bebiş için severimde ama hiç balık gibi degil tartıyı attırıyo hemen bir kaç kademe !!
aynen dikkat ediyorum kafama bi şeyi takınca bebek daha az kıpırdıyor. geçen böbreklerimi üşüttüm. sancılandım iki gün. hiç kıpırdamadı yavrucak. sinir olldum nerden çıktı şimdi bu üşütme die.
Slm kızlar günaydın herkese:)
bende acıyı seviyorum ve normal bir şeklide devam ediyorum. Ne zararı olabilirki. Sonuçta bebek kandaki vitaminlerden besleniyor.
Bu arada 2 günder sinirlerim ve moralim bozuk. Işyerinde gerizekalı müşterilerle uğraşmakta zor. Gerildim anlıycağınız 2 gündür. Kıpır kıpır oynayan bebeğim 2 gündür yavrucağım telef oldu sanırım çok az kımıldıyor. Ona da sıkıldım şimdi neyse cumartesi kontrolüm var bekleyeyim diyorum.
günaydın kızlar...
yok ekimin sonuna kadar burdayım daha. ekimin başında 10 gün bir izmin var onu kullanırım. sonra gelir 2 hafta daha çalışırım. sonra kısmetse biter gider
benim hep öyleydi zaten , karnım büyüdükçe daha da hissedilir oldu , böyle aşağı doğru çekiyor hep korkuyorum valla her an çıkıcakmış gibi geliyor.Doktor normal dedi aşağıda filan değil dedi ama bana öyle geliyor.Benim de enerjim yok sanırım sıcaklardan