Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Allah gönlüne göre versin canımmmmm Cuma saat kaçta senin randevun
15:00 sağol kuzum inşallah sorunsuz bi şekilde gider gelirim ikili yapacak biraz stres var cinayetten çok onu merak ediyorum

Ahahaha super
O zaman bu da kesin erkek ya🥰😍 daha once gebelik tecrubem olmadigi icin atip tutamiyorum kesin kiz kesin erkek diye hajdjdjd
Kaybettiğim bebeğimde yüzde yüz kız diyodum o da kızmış mesela 🥹

herşey yolundadır sen merak etme. Benim sabat saat 10.da erkene alıyorum bilerek zaten zor dayanıyorum 1 hafta 😄😄
Ay ponçik bende erkene mi alsam napsam ya eşim hatta yarın gidelim diyo cuma sınavım var dedi de 1 gün 1 gündür diye cuma istiyorum ama bakalım

Ay ponçik bende erkene mi alsam napsam ya eşim hatta yarın gidelim diyo cuma sınavım var dedi de 1 gün 1 gündür diye cuma istiyorum ama bakalım
sabah erken saate al alabiliyorsan eşim de Cuma günleri dersi olmuyor o yüzden ben hep Cuma gününe alıyorum randevuları

sabah erken saate al alabiliyorsan eşim de Cuma günleri dersi olmuyor o yüzden ben hep Cuma gününe alıyorum randevuları
Sabah saati olmaz dedi bana yaa ya yarın ya cuma öğleden sonra anca müsaitim dedi randevuyla çalışıyo kocam ajajalls

Eklentiler

• IMG_6588.webp
    IMG_6588.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_6450.webp
    IMG_6450.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 44
Back
X