- 27 Şubat 2012
- 16.438
- 27.672
- 798
15:00 sağol kuzum inşallah sorunsuz bi şekilde gider gelirim ikili yapacak biraz stres var cinayetten çok onu merak ediyorumAllah gönlüne göre versin canımmmmm Cuma saat kaçta senin randevun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15:00 sağol kuzum inşallah sorunsuz bi şekilde gider gelirim ikili yapacak biraz stres var cinayetten çok onu merak ediyorumAllah gönlüne göre versin canımmmmm Cuma saat kaçta senin randevun
ciddi misinnnn yokkk hiç görmedim vallaVar ya kız görmedin mi ajaja
Kaybettiğim bebeğimde yüzde yüz kız diyodum o da kızmış meselaAhahaha super
O zaman bu da kesin erkek yadaha once gebelik tecrubem olmadigi icin atip tutamiyorum kesin kiz kesin erkek diye hajdjdjd
Çıkıntı yukarı doğru heralde çüküsüciddi misinnnn yokkk hiç görmedim valla![]()
YaaaaaaKaybettiğim bebeğimde yüzde yüz kız diyodum o da kızmış mesela![]()
herşey yolundadır sen merak etme. Benim sabat saat 10.da erkene alıyorum bilerek zaten zor dayanıyorum 1 hafta15:00 sağol kuzum inşallah sorunsuz bi şekilde gider gelirim ikili yapacak biraz stres var cinayetten çok onu merak ediyorum
Ahaja ağlama kız Allah bunlara ömür versinYaaaaaabugun aglamamistim hic iyi oldu bunu anlatman bi posta buna agliyim simdi
![]()
benim de erkektiKaybettiğim bebeğimde yüzde yüz kız diyodum o da kızmış mesela![]()
Oyy amin amin insallah saglikli uzun omurleri guzel bahtlari olsun hepsininAhaja ağlama kız Allah bunlara ömür versin
Ay ponçik bende erkene mi alsam napsam ya eşim hatta yarın gidelim diyo cuma sınavım var dedi de 1 gün 1 gündür diye cuma istiyorum ama bakalımherşey yolundadır sen merak etme. Benim sabat saat 10.da erkene alıyorum bilerek zaten zor dayanıyorum 1 hafta![]()
Amiin inşallah sağlıklı doğurup kucağımıza alalım Allahın izniyleOyy amin amin insallah saglikli uzun omurleri guzel bahtlari olsun hepsinin![]()
sabah erken saate al alabiliyorsan eşim de Cuma günleri dersi olmuyor o yüzden ben hep Cuma gününe alıyorum randevularıAy ponçik bende erkene mi alsam napsam ya eşim hatta yarın gidelim diyo cuma sınavım var dedi de 1 gün 1 gündür diye cuma istiyorum ama bakalım
nasıl anladınız yaa benimkini de bi yorumlayıverseydinizÇıkıntı yukarı doğru heralde çüküsü![]()
Sabah saati olmaz dedi bana yaa ya yarın ya cuma öğleden sonra anca müsaitim dedi randevuyla çalışıyo kocam ajajallssabah erken saate al alabiliyorsan eşim de Cuma günleri dersi olmuyor o yüzden ben hep Cuma gününe alıyorum randevuları
İşte çizgi düzse kız yukarı doğruysa erkek at bakim bi görürsem diyimnasıl anladınız yaa benimkini de bi yorumlayıverseydiniz
o zaman oynama saatinle bekle bişey olmazSabah saati olmaz dedi bana yaa ya yarın ya cuma öğleden sonra anca müsaitim dedi randevuyla çalışıyo kocam ajajalls
Cuma günü bak zombi gibi kalkarım ayağa ahahsj erkendeno zaman oynama saatinle bekle bişey olmaz![]()
İşte çizgi düzse kız yukarı doğruysa erkek at bakim bi görürsem diyim
sen de güzel tahmin yapıyodun umutluydum sendenBence gozukmuyor henuz cilekimmm C cilekcanavari