ben dün kakao yağı aldım. aranızda kullananlar varmı vazelininkinden. ben şimdiye kadar hep bebek yağı kullandım. acabı çatlaklar hamileykenmi yoksa doğuruncamı belli oluyor.
kızlar çok üzgünüm. zaten üzgündüm iyicene gerildim üzüntüm tavan yaptı. 8 şehidimiz var. allahın cezaları pis köpekler. her damla kan kat kat acı olarak geri dönsün itlere. ALLAH RAHMET EĞLESİNRUHLARI ŞAD OLSUN İNŞALLAH.
selamlar kızlar..
şu mübarek ramazan günü ne vicdansızlar ya allah'a havale.
ben de bugün şeker yüklememi yaptım. "yükleyin banaaa daha da yükleyiiin!" dedim. iğrenç suları içirdiler. kollarımı deldiler süzeğe çevirdiler.
sonuç 148 çıktı. doktor "100 gr yükleme testine gerek yok çok yüksek dei ama yediklerine dikkat et tatlı, hamurişi, kavun, karpuz, incir, üzüm, dondurma makarna, pilav, patates yeme" dedi. bi ay sonra tokluk şekerimi ölçecek dengeli gidio mu diye.ay ne yicem ben yaa
inadına da canım çekiyor hep bakalva falan.acı yiyebilirmişim. ya etsiz çiğköfte yiyorum ara sıra. zararı olmuyordur inş. o da iyi sağlam acı yani. aslında çok aram yoktu.hamilelikte bi çiğköfteye sardım ben.
canım yarın öğleden sonra çıkacak. ama büyük ihtimal cuma alırım sonra cumartesi kontrolüm var kendi doktoruma gösteririm. inşallah yüksek çıkmaz. gene aklımda ilk başta kullansamıydım keşke diye içim içimi yiyor.
selamlar kızlar..
şu mübarek ramazan günü ne vicdansızlar ya allah'a havale.
ben de bugün şeker yüklememi yaptım. "yükleyin banaaa daha da yükleyiiin!" dedim. iğrenç suları içirdiler. kollarımı deldiler süzeğe çevirdiler.
sonuç 148 çıktı. doktor "100 gr yükleme testine gerek yok çok yüksek dei ama yediklerine dikkat et tatlı, hamurişi, kavun, karpuz, incir, üzüm, dondurma makarna, pilav, patates yeme" dedi. bi ay sonra tokluk şekerimi ölçecek dengeli gidio mu diye.ay ne yicem ben yaa
inadına da canım çekiyor hep bakalva falan.acı yiyebilirmişim. ya etsiz çiğköfte yiyorum ara sıra. zararı olmuyordur inş. o da iyi sağlam acı yani. aslında çok aram yoktu.hamilelikte bi çiğköfteye sardım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?