• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

dunedain senin idrar yolu enfeksiyonunda aşırı sızlama oluyormuydu tuvalete çıkarken falan. ya benim sancılarım geçmedi bi türlü.doktora gitsem mi diye düşünüyorum.bu akşam karnım sertleşti bariz.tuvalete çıktım baya bi sancılı oldu.boşluklarım falan sızladı.bol su içsem geçer mi acaba?

bence dr na git canım.İdrar yolu enfeksiyonu riskli durum.Allah korusun.

:nazar:|Nick|Yaş|SAT|Tahmini Doğum Tarihi|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Şehir
1|b_dilek|27|20 Şubat|27 Kasım 2011| Erkek:nazar: |Efe Muhammed|İstanbul
2|blackroseimmortal|26|6 Mart|11 Aralık 2011| Kız:nazar: |:44:|İstanbul
3|IRMAK09|28|24 Şubat|1 Aralık 2011| Erkek :nazar:|Toprak|İstanbul
4|Selemi|26|8 Şubat|15 Kasım 2011| Erkek :nazar:|Mert|Bolu
5|dunedain|27|2 Mart|7 Aralık2011| Erkek :nazar:|Kaan Buğra|Dubai
6|ayda_11|34|3 Mart|8 Aralık 2011|Erkek:nazar:|Kaan|İstanbul
7|ssuna|26|20 Şubat|27 Kasım 2011|Erkek:nazar:|:44:|Konya

8| icebreezer|32|24 Şubat|1 Aralık2011| Erkek :nazar:|:44:|İzmir
9|cigdemkok|Yaş|2 Mart|5 Aralık2011| Kız :nazar:|Derin|Sakarya
10|mavibebek|:44:|10 Şubat|17 Kasım2011| Kız :nazar:|Irmak Naz|İstanbul
11|Bestem|32|22 Şubat|29 Kasım 2011| Kız :nazar:|:44:|Antalya

listemiz güncel_

Son düzenleme:
Günaydın bayanlar

hayırlı cumalar olsun hepimize.. Bayram tatiline az kaldı yaşasın gerçi ben o hafta cuma çalışıcam izin harcamak istemiyorum artık..

blackroseimmortal çok geçmiş olsun hamilelik öncesi 2 kez olmustum bende sıkıntılı bi durum. bencede doktoruna git bir an önce o kadar zorlanıyorsan ilerliyor demektir idrar yolu ihmale gelmez. Bol su iyi geliyor tabi sancını azaltabilir belki ama tamamen geçirmez..

günaydın kızlar.

bakalım bi iki gün daha geçmezse giderim artık. bayrama anacuğumun yanına gidicez inş. dört gözle bekliorum :)

dunedain senin idrar yolu enfeksiyonunda aşırı sızlama oluyormuydu tuvalete çıkarken falan. ya benim sancılarım geçmedi bi türlü.doktora gitsem mi diye düşünüyorum.bu akşam karnım sertleşti bariz.tuvalete çıktım baya bi sancılı oldu.boşluklarım falan sızladı.bol su içsem geçer mi acaba?

benimde asiri usuttugumde birde sanki dusucek gibi bir agri yapisiyordu..her tuvaletten sonra acilar icerisinde kaliyordum..ama sonra ben senelerce ayni sorunu cektigim icin yolunu buldum..oncellikle boyle bir agri yanma oldugunda sekerli seyler yemegi birak en azinda gecene kadar..cunku seker enfeksiyonu cogaltiyor uzun sure gecirmiyor..daha sonra 2 kupa sicak su ic pes pese ama..kaynamis suyu koyduktan sonra biraz ilinsin mumkunse sicak bile icebilirsin seni cok yakmadan ayaklarina corabi ihmal etme o sicak suyu ictikten sonra yani su sisiriyor o siskinlik gidince 2 bardak normal su ic..1 gun yap gecmeye baslar olmazsa ikinci gunde aynisini yap..bu saatten sonra antibiotik icme cunku icsen bile fayda etmeyecek etse senelerce bende ederdi..tek yolu bol su icmek..kendini sartla zorla hatta yemeklerden once icmeye gayret et..yemeklerden sonra icersen ise yaramaz sabah ilk isin olsun hatta..

benimde asiri usuttugumde birde sanki dusucek gibi bir agri yapisiyordu..her tuvaletten sonra acilar icerisinde kaliyordum..ama sonra ben senelerce ayni sorunu cektigim icin yolunu buldum..oncellikle boyle bir agri yanma oldugunda sekerli seyler yemegi birak en azinda gecene kadar..cunku seker enfeksiyonu cogaltiyor uzun sure gecirmiyor..daha sonra 2 kupa sicak su ic pes pese ama..kaynamis suyu koyduktan sonra biraz ilinsin mumkunse sicak bile icebilirsin seni cok yakmadan ayaklarina corabi ihmal etme o sicak suyu ictikten sonra yani su sisiriyor o siskinlik gidince 2 bardak normal su ic..1 gun yap gecmeye baslar olmazsa ikinci gunde aynisini yap..bu saatten sonra antibiotik icme cunku icsen bile fayda etmeyecek etse senelerce bende ederdi..tek yolu bol su icmek..kendini sartla zorla hatta yemeklerden once icmeye gayret et..yemeklerden sonra icersen ise yaramaz sabah ilk isin olsun hatta..

hımm aç karnına içim bugün.sürahiyi yanıma aldım artık. zaten şekerli şeyler yemeyi bıraktım biraz yüksek çıkınca. zaten doktora gitsem antibiyotik verecek.o da zararlı.inş işe yarar. çok sağol :71:

hımm aç karnına içim bugün.sürahiyi yanıma aldım artık. zaten şekerli şeyler yemeyi bıraktım biraz yüksek çıkınca. zaten doktora gitsem antibiyotik verecek.o da zararlı.inş işe yarar. çok sağol :71:

belki biliyorsundur ben 3 aylik hamileyken 7 gun antibiotik kullandim sonra ..1 hafta sonra falan parmak arasi terlikle geziyordum normalde alisverismerkezinde soguk kaptim ogun acile gittim 1 gun hastanede yattim..sabaha kadar 3 battaniye orttuler ustume isinamadim klimayi kapattirdim odanin..sabaha kadar 3 serum yedim..neyse geldi doktor sabah dediki sana antibiotik vermek istemiyorum kullanmissin gunde 3 litre su iceceksin dedi..2 lt iciyorum az dedi 3 olacak neyse eve geldim basladim dedigim yontemi kullanmaya sabah yine hastanede iken idrar testi aldilar..kendi doktorum korkulur seviyede degil suyunu icmeye devam edeceksin dedi..simdi gecen seker testinde yine iltihap cikti ama yine vermedi bisey suya devam doguma kadar dedi..simdi bu sicaklarda spor ayakkabi corapla geziyorum..isyerinde klimlar en dusuk seviyede gider gitmez sicak suyumu icip gune basliyorum..aksamada acik cay iciyorum sekersiz oluyor..

kilomu bugun tatil gunu oldugu icin baktim cok sukur yine hic almamisim ama karnim hizla buyuyor..+2 kilo almayi turkiyeye birakiyorum malum gidince yapacaklar yemekleri kalabalikta yenir dimi :)))..

herkese slm sabah hastanedeydim bizim aylık böbrek takibi yapılıyor, öğleden sonrada oğluşumu görmeye gidecem Allah izin verirse çok heycanlıyım 1 aydır görüşmüyoruz inş. herşey yolundadır :)

herkese slm sabah hastanedeydim bizim aylık böbrek takibi yapılıyor, öğleden sonrada oğluşumu görmeye gidecem Allah izin verirse çok heycanlıyım 1 aydır görüşmüyoruz inş. herşey yolundadır :)

İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDADIR TAHLİLLERİN DE TEMİZ ÇIKAR CANIM..:nazar::nazar::emir_bebek:
Ah bende çok özledim oğlumu haftaya gideceğiz inşallah görmeye :97:

belki biliyorsundur ben 3 aylik hamileyken 7 gun antibiotik kullandim sonra ..1 hafta sonra falan parmak arasi terlikle geziyordum normalde alisverismerkezinde soguk kaptim ogun acile gittim 1 gun hastanede yattim..sabaha kadar 3 battaniye orttuler ustume isinamadim klimayi kapattirdim odanin..sabaha kadar 3 serum yedim..neyse geldi doktor sabah dediki sana antibiotik vermek istemiyorum kullanmissin gunde 3 litre su iceceksin dedi..2 lt iciyorum az dedi 3 olacak neyse eve geldim basladim dedigim yontemi kullanmaya sabah yine hastanede iken idrar testi aldilar..kendi doktorum korkulur seviyede degil suyunu icmeye devam edeceksin dedi..simdi gecen seker testinde yine iltihap cikti ama yine vermedi bisey suya devam doguma kadar dedi..simdi bu sicaklarda spor ayakkabi corapla geziyorum..isyerinde klimlar en dusuk seviyede gider gitmez sicak suyumu icip gune basliyorum..aksamada acik cay iciyorum sekersiz oluyor..

kilomu bugun tatil gunu oldugu icin baktim cok sukur yine hic almamisim ama karnim hizla buyuyor..+2 kilo almayi turkiyeye birakiyorum malum gidince yapacaklar yemekleri kalabalikta yenir dimi :)))..

bana da doktor 3 litre iç demişti.ama nerdee.iki litre içiyor muyum acaba?ben de sanırım akşama kadar cereyanda oturuyorum. sadece oturduğum odanın camını açtım gerisini kapadım.ayaaama çorap giydim.sırıtma da sweetimi giydim öyle oturuorum :))bi yanımda da sürahi.

oh mis giibi yemekler yaparlar şimdi sen geliyorsun diye. zaten de bayram.gelsin baklavalar sarmalar :)

ne güzel.benim daha koca bir ayım var kızımı görmeme.o da tuhaf oluyor.bi gidiosun koca çocuk olmuş :)) ilk aylarda gittiğimde 3 cmdi ay bu ne dedim böcek gibi.o 3 cmlik haliyle kollarını bacaklarını oynatıyordu yaaa.çok şaşırmıştım. bi dahaki gittiğimde 10 cmi geçmişti.iyice kocaman gelmişti gözüme. allah sen ne büyüksün demiştim :) şimdi artık alıştım pek şaşırmıyorum gerçi :D insan özlüor.

özlenmez miii o güzellik :116: Geçen ayın 26 sında görmüştük şimdiye kocaman olmuştur herhalde :emir_bebek::nazar::nazar: Allah ım sağlık sıhhat versin cümlemize..

ben zaten hastanenin içindeyim gitsem her hafta hatta her gün görebilirim canım ama zamanını beklemek istiyorum :emir_bebek::68:

Son düzenleme:
genel olarak resmi tatil oldu mu tam bilmiyorum canım kesinleşmedi sanırım o iş..Bizde neyseki arefeyi kapattı drlar pztsi salı çrşmba ve perşmbe tatil oldu pazarla beraber 5 gün tatil :21:

Son düzenleme:
İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDADIR TAHLİLLERİN DE TEMİZ ÇIKAR CANIM..:nazar::nazar::emir_bebek:
Ah bende çok özledim oğlumu haftaya gideceğiz inşallah görmeye :97:

iyi dileklerin için çok teşk. ederim canım..seninde kontrolune az kalmış hep beraber hayrılı haberler alırız inş... :))

gunaydin hanimla guzel bebisleri...

bugunde cok uykum var ya son 1 aydir cok miskinlestim sabahlari kalkamiyorum..her gece 3 te uyaniyorum..edindigim bilgilere gore anne hangi saatlerde uyanmaya alismissa bebek o saatlere alisip dogdugunda o saatlerde uyaniyormus..yani bizimkiler saat 3 ten baslayacaklar uyanmaya..ben uyaniklik yapip uyumaya calisiyorum ama nafile :))) kendime simdiden gece ortami yapsam ii olacak..

he ek bilgi ablam su tv de donen bir reklam var gozluklu bir adam tanitiyor selulit sarkma ve yag problemi icin bir krem satiyorlar..9 gun kullaniyormussun..neyse ondan siparis etmis..masallah fiyatida cok guzel 330 tl ne ama ablam dogum sonrasi 6 aydan sonra kullanildigi icin bebegide 8 aylik oldugu icin indirim yapmislar 290 ole biseye almis..bugun teslim edeceklermis..cok ovduler eger herhangi bir gelisme olmazsa 13 cm garanti veriyorlarmis..ona gore tespit edip yonlendiriyorlarmis..yani seni odedin parayi kaderine birakmiyorlarmis..simdi bakim kullansin markasini falan veririm sizede ben dusunuyorum almayi ama kobay olarak onu kullaniyorum simdi :))

Son düzenleme:
Back