• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

hanımlar merhaba, size bir şey sorucam ben de 6 haftalık hamileyim, çok merak ediyorum karnınız ne zaman çıkmaya başladı :90:

bi an önce çıksın istiyorum da :78:

hanımlar merhaba, size bir şey sorucam ben de 6 haftalık hamileyim, çok merak ediyorum karnınız ne zaman çıkmaya başladı :90:

bi an önce çıksın istiyorum da :78:

kilo almaya ve vucut yapisina bagli olarakta cikmis gibi gozukebiliyor...yani ben hic kilo almadim hatta verdim birde bende hic gobek yoktu buna ragmen 18 haftada anca cikmis ise ona gore hesapla :)))

gunaydin bayanlar bende kendimi blogun demirbasi gibi hissettim hergun bakiyorum nerelerdesiniz ayol herkesmi ayni anda tatile cikti :)))

sizinde bilginiz olsun bir arkadasimin yine tavsiyesi uzerine cocuk bezi yatirimina devam etmeye basladim..malum gunde 5 kere bez degistiriliyormus..bende kisa bir arastirmadan sonra bunlarin 40 lik ve 60 boylari var...40 8 gun 60 lik 12 falan gidiyor..tabi bunlar ortalama rakamlar :))
sahsen altin takmayacak erkek is arkadaslarima bez boylarini verip bez aldirmayi planliyorum oyuncak alamazlar adi alirlar elimde patlar :))) simdiden yuvasini yapayim dedim :))

günaydın canım :)

ay evet ya bende gelip bakıyorum bir sen bir ben varız :D:D

bizde düşündük onu bez alsak mı yavaş yavaş diye de amaan dedik alırız o zaman belki daha avantajlı kampanya olur vs :)

günaydın canım :)

ay evet ya bende gelip bakıyorum bir sen bir ben varız :D:D

bizde düşündük onu bez alsak mı yavaş yavaş diye de amaan dedik alırız o zaman belki daha avantajlı kampanya olur vs :)

bende once oyle dusunmustum ama mesela uzun zamandir takip ettigim nike bebek ayakkabilari vardi ya ne ugrasiyorum dogar buyur alirim diye..zaten kampanyaysa ozamanda kampanya...yanliz bisey fark ettim 2 senedir her kampanyada bakar vazgecerim israrla istirarli bir bicimde hayat sartlari maas gibi durumlarda her hangi bir gelisme yokken ayakkabi ucun ucun fiyati firladi..yani sonra alirim mantigi bi anda ters tepti..simdi yavas yavas hepsini alacagim insallah..

simdi ayni konu yasam sarti degismezken bebek bezi icinde raflarda yerini aldi hatta artik market market fiyatlarinin degisikligini dahi secebiliyorum...benim dusuncemde ya o zaman gelir bebek bezine para verecegime bebege biseyler alirim diye dusundum..sonucta son kullanma tarihi yakin olan bir urun degil..

benim bu dusuncemi degistiren internette bir bayan cocuguna alisveris yapmis baya ozenmis...yani igneden iplige hep kaliteli magzalardan alis veris yapmis..sonrasi dedigi bununla beraber keske daha fazla bebek bezine yatirim yapsaydim diye eklemede bulunmus..sonucta hani bakildiginda maddi durum elverdigi taktirde oda zamanin geldiginde alabilirdi ama belli bir stogu olmasina ragmen az demis...

he benim baktigim simdi maddiyati degil acikcasi sadece ugrasmamak..ve oneriler bu kadar fazla iken bir bildikleri vardir diye stoklamak...ablamin bebegide 8 aylik oldu o hala stogunu kullaniyor..market gibi almis dizmis raflara temizlik urunleri bebek bezleri gidip secip birini kullaniyor...vede cok rahat ettigini soyluyor..

Merhaba kızlar günaydın herkese

konu bebek bezlerinden açılmışken ben aklıma geldikçe bişeyler almaya başlamalıyım yavaştan diyorum erafınızdan deneyimli olanalara bi sorsanız hengi marka almak gerek özellikle ilk aylarada bebek vücudu hassas ona göre almak lazım sanırım bide kıyafetlerini yıkamak için özel bi deterjan falan vardır heralde ben arada abkıyroum nete ama gözüme çarpan bişey olmadı

siz bebişlerinize bişey aldınızmı ben çok heyeceanlıyım bi ana önce başlamak istiyorum bişeyler almaya :52:

konu bebek bezlerinden açılmışken ben aklıma geldikçe bişeyler almaya başlamalıyım yavaştan diyorum erafınızdan deneyimli olanalara bi sorsanız hengi marka almak gerek özellikle ilk aylarada bebek vücudu hassas ona göre almak lazım sanırım bide kıyafetlerini yıkamak için özel bi deterjan falan vardır heralde ben arada abkıyroum nete ama gözüme çarpan bişey olmadı

siz bebişlerinize bişey aldınızmı ben çok heyeceanlıyım bi ana önce başlamak istiyorum bişeyler almaya :52:

selam millet....

ben daha hiçbirşey almadım... ama yakın zamanda doğum yapam bir arkadaşım var, bebek bezini prima premium care, deterjanı dalin kullanıyor... deterjanda dalan kullanan da duymuştum...

valla turkiyedeki markalarin cogu burada yok ama..pampers aliyorum sanirim ultra prima oluyor markasi turkiyede...pampers yeni dogan olanindan 1 paket aldim sonra 3 -4 kilo olan mini boylar varmis onlardan ortalama 2 paket alicam..cunku turk bebekleri genleri sebebiyle daha buyuk olduklari icin cabuk gelisiyorlarmis..ondan yeni dogan 1 eger gerekirse 2 paket alinirmis..3-6 aylik arasi 3-4 kg arasi olan alicaksin bana 3 paket yeter dediler otekide maksi cok kullanilanmis...birde makul olculerde aliyorum ben hani su 60 falan degil mesele 1 60 alsam bi tane ufak alirim daha almam yani ogle ayarlayin..deterjan konusunda ben elde yikama icin bir tane buldum olurki makinelik bir camasir olmaz alerjik olur falan ondan hayvansal yag icermeyen granullu sabunlar var..cok komik ben burada alakasiz bir yerde dalan in bir el deterjanindan buldum..sonra bebek camasirlari icinde ayri makina deterjanlari var ondan paket aldim sadece...neden ablaminda bebegi ufak bi zaman sonra ona artik bakmadan normal deterjanla yikiyorsun dedi...

Bende en çok kullananlardan biliyorum en iyisi primaymış bebek bezinde..Biz hiç almadık zaten kullanılan bir ürün ve illaki kampanyası oluyor sezon sezon..E daha çoğumuzun da ortalama 4 ayı var (:

Şimdi oyun parkı mı alsam beşik olarak mı alsam onda karar veremiyorum.oyun parkları rahat hafifi ve taşınabilir olması nedeniyle tercih etmek istiyorum..Beşikler de sabit kalıyor ve daha güvenli sanki..Daha uzun süreli kullanılabilir diye düşünüyorum.Ama şu da var beşik alsam şimdi sonra genç odasına dönünce o uymayacak mobilyaya sonra onu nereye koyacağım :D
,oyun parkını toplayınca bir çanta birşey oluyor.

Bende en çok kullananlardan biliyorum en iyisi primaymış bebek bezinde..Biz hiç almadık zaten kullanılan bir ürün ve illaki kampanyası oluyor sezon sezon..E daha çoğumuzun da ortalama 4 ayı var (:

Şimdi oyun parkı mı alsam beşik olarak mı alsam onda karar veremiyorum.oyun parkları rahat hafifi ve taşınabilir olması nedeniyle tercih etmek istiyorum..Beşikler de sabit kalıyor ve daha güvenli sanki..Daha uzun süreli kullanılabilir diye düşünüyorum.Ama şu da var beşik alsam şimdi sonra genç odasına dönünce o uymayacak mobilyaya sonra onu nereye koyacağım :D

oda takımını ne kadar süre sonra almayı planlıyorsun? eğer hemen 3-5 ay, ya da 1 sene sonra alacaksan bence park yatak al...

Bende tam karar veremiyorum park yataklara baktık eşim hiç beğenmedi omları rengarenk oyuncak gibi hiç sağlam bişeye benzemiyor dedi bende o yüzden sallanır beşik almayı düşünüyorum zaten ben çalıştığım için portatif taşınabilir yedek bi tane almayı düşünüyorum ona sonra karar vercem birde bebek odası beğendim onu almayı düşünüüyorum etrafımdakilere bakıyorum çoğu almamış sadece beşik almışlar kafam çok karışık:26:

herkese selamm,

bende daha hiçbirşey almadım yarın 20. haftamız doluyor. bebek bezi konusunda kampanya görürsem alırım ama görmezsem almayı düşünmüyorum hemen. yatak olarak ben park yatak yapıcam ablamda ondan kullandı ve memnun kaldı. zaten dogumdan sonra tasınacağımız için odası için mobilyalarıda yeni eve geçtikten sonra oraya göre alıcam. ufacık bebekle nasıl tasınacaksak artık :) zaten bebekken odadan anlamicak daha.. tüm masrafları bi araya sıkıstırmayada gerek yok bence..

bende hem park yatak hemde normal yatagi var...aslinda normal yatagini tas catlasa 2 yasina kadar anca kullanir..park yatak bende dikdortgen iri onu salonun bir kosesinde oyun alani olarak kullanmayi planliyorum..malum is yaparken falan icine koyup oyuncaklari ile hem guvenli bir yerde olur hemde oyun alani olur..2 cocuk rahatlikla oynayacak kadar buyuk cunku..yumusak panelleri var disariyida goruyor sarkacak bir durumuda yok...benim ayri bebek odam vardi zaten kullanmiyordukta calisiyorus diye sadece camasir seriyordum bu ise yariyordu :))) ama hepsi var olarak birkac hatirlatma yapayim oncelikle oda alacaksaniz dolabini buyuk alin ilerisinde kullanisli olsun..cunku ben esyalarinin cogunu aldigim icin 2 komidin ve dolap doldu..komidinleri sadece ic camasirlari ve coraplar yer aliyor..dolabin bir tarafinda elbiselerini askiya koydum asagisinda yatak takimlari hatta sigmadi kendi dolabima yerlestrdim...birde alt degistirme puseti var bende onada bezleri ve krem losyon iste yagi ne varsa onlari koydum birde oyuncaklar var tabii..onun icin gomme dolap var odada acik o bile yetmedi.yerde 3 gozlu oyuncak kasalar var...ona gore hazirliginizi yapin ozellikle oyuncaklar cok yer kapliyor...ablam ilk cocugunda ve bir arkadasimda oyuncak icin cok problem cekmisti..cunku cig gibi cogaliyorlardi...birde iste odada bir kirmizi bir kanepe koyduk ambiansa uysun diye perdelrinde kirmizi aldik..cesitli renklerin olmasi ve cocugun dikkat etmesi zihin gelisimi icin onemliymis bende oyuncaktada uc renkler aldim..sadece oda dizayni simdi hosuma gitmiyor onu tirlamiyorum degistirmek icin :))))

he iste aldim simdi rahatim acikcasi ufak tefek seyler var alinacak ama cokta doldurmak istemiyorum evi en nefret ettigim sey daginik evdir..direk sinirden tansiyonum dusuyor..bana mesela hastane cikislari yagini battaniyesini falan filan simdiden yavas yavas hazirla diyorlar cunku mutlaka bisey unutuluyormus...

oda takımını ne kadar süre sonra almayı planlıyorsun? eğer hemen 3-5 ay, ya da 1 sene sonra alacaksan bence park yatak al...

ya oda takımını daha 3 yaşındayken falan alırım heralde..Zaten 3-3,5 yaşına kadar aynı odada kalması gerekiyor bizimle oda gereksiz olur..hem beşik hem park yatak da gereksiz bence :S
En iyisi park yatak olacak sanırım :97:

KIZLAR HERKESE GÜNAYDIN. TATİLDEN DÖNDÜK BİZ:( SIKICI BİR İŞ GÜNÜ AMAN YARABBİ NASIL ALIŞICAM ACABA???
DÜN DOKTORA GİTTİK HERŞEY NORMALDİ OĞLUŞUM 22 CM VE 360 GR OLMUŞ:nazar::nazar::nazar: KAN HAPI BAŞLADIK. DÜN BİR DOZ TETANOZ AŞISI OLDUM. AYIN 26 SINDA DÖRT BOYUTLU ULTRASONA GİRCEZ KISMETSE.

BU ARADA BEN HİÇBİRŞEY ALMADIM. ALMAYACAĞIMDA YALNIZ UZUN BİR LİSTE YAPTIM. EŞİM ALDIRMIYOR EKİMDEN ÖNCE. HEPSİ BİR GÜNLÜK İŞ DİYOR BENCEDE DOĞRU BAKIYORUM SİZ ŞİMDİDEN BEBEK BEZLERİNE BAŞLAMIŞSINIZ MAŞALLAH. AMA BEN ALAMAM ÖYLE ÖNCEDEN HANGİSİ BEBEĞİNİZİN CİLDİYLE UYAR ONU BİLEMESSİNİZ AMA YİNEDE HERKESİN KENDİ TERCİHİ TABİ SAYGI DUYARIM.
BEN SADECE EKİMİN İLK HAFTASI ODASINI YAPTIRCAM BİR HAFTADA BİTER ZATEN. KASIM BAŞI GİBİDE ALIŞVERİŞ KISMETSE ZATEN 2-3 GÜNDE BİTER ALIŞVERİŞ DEDİĞİN NEKİ CEBİNDE PARAN OLSUN YETERKİ:46:
ÖYLE İŞTE HERKSE İYİ BİR GÜN DİLİYORUMMMM.

KIZLAR HERKESE GÜNAYDIN. TATİLDEN DÖNDÜK BİZ:( SIKICI BİR İŞ GÜNÜ AMAN YARABBİ NASIL ALIŞICAM ACABA???
DÜN DOKTORA GİTTİK HERŞEY NORMALDİ OĞLUŞUM 22 CM VE 360 GR OLMUŞ:nazar::nazar::nazar: KAN HAPI BAŞLADIK. DÜN BİR DOZ TETANOZ AŞISI OLDUM. AYIN 26 SINDA DÖRT BOYUTLU ULTRASONA GİRCEZ KISMETSE.

BU ARADA BEN HİÇBİRŞEY ALMADIM. ALMAYACAĞIMDA YALNIZ UZUN BİR LİSTE YAPTIM. EŞİM ALDIRMIYOR EKİMDEN ÖNCE. HEPSİ BİR GÜNLÜK İŞ DİYOR BENCEDE DOĞRU BAKIYORUM SİZ ŞİMDİDEN BEBEK BEZLERİNE BAŞLAMIŞSINIZ MAŞALLAH. AMA BEN ALAMAM ÖYLE ÖNCEDEN HANGİSİ BEBEĞİNİZİN CİLDİYLE UYAR ONU BİLEMESSİNİZ AMA YİNEDE HERKESİN KENDİ TERCİHİ TABİ SAYGI DUYARIM.
BEN SADECE EKİMİN İLK HAFTASI ODASINI YAPTIRCAM BİR HAFTADA BİTER ZATEN. KASIM BAŞI GİBİDE ALIŞVERİŞ KISMETSE ZATEN 2-3 GÜNDE BİTER ALIŞVERİŞ DEDİĞİN NEKİ CEBİNDE PARAN OLSUN YETERKİ:46:
ÖYLE İŞTE HERKSE İYİ BİR GÜN DİLİYORUMMMM.

hoş geldin canım :) bende yarından ititaren izindeyim :32:
bzde gidip geldikten sonra gideceğiz inşallah dr deyalı ultrason için..sen detaylıya mı girdin ?
maşallah ne kadar büyümüş :nazar::nazar::emir_bebek:

Ben en son kontrole haziranın 18inde gitmiştim. Yaklaşık bir ay falan oluyor 15 gün değil.
EĞER 26 SIYLA ARASINI DİYORSAN DOKTOR 26 SINDA GEL DEDİ 13 GÜN FALAN OLUYOR BİLMEM SAKINCA GÖRSEYDİ ÇAĞIRMAZDI HERHALDE....

Son düzenleme:
hmm anladım canım bende bir sıkıntın mı vardı diye sordum..Bende tatil dönüşü inşallah 26-2si gibi gideceğim detaylı için :)

Back