Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hanımlar merhaba, size bir şey sorucam ben de 6 haftalık hamileyim, çok merak ediyorum karnınız ne zaman çıkmaya başladı :90:
bi an önce çıksın istiyorum da :78:
günaydın canım :)
ay evet ya bende gelip bakıyorum bir sen bir ben varız
bizde düşündük onu bez alsak mı yavaş yavaş diye de amaan dedik alırız o zaman belki daha avantajlı kampanya olur vs :)
Merhaba kızlar günaydın herkese
konu bebek bezlerinden açılmışken ben aklıma geldikçe bişeyler almaya başlamalıyım yavaştan diyorum erafınızdan deneyimli olanalara bi sorsanız hengi marka almak gerek özellikle ilk aylarada bebek vücudu hassas ona göre almak lazım sanırım bide kıyafetlerini yıkamak için özel bi deterjan falan vardır heralde ben arada abkıyroum nete ama gözüme çarpan bişey olmadı
siz bebişlerinize bişey aldınızmı ben çok heyeceanlıyım bi ana önce başlamak istiyorum bişeyler almaya
Merhaba kızlar günaydın herkese
konu bebek bezlerinden açılmışken ben aklıma geldikçe bişeyler almaya başlamalıyım yavaştan diyorum erafınızdan deneyimli olanalara bi sorsanız hengi marka almak gerek özellikle ilk aylarada bebek vücudu hassas ona göre almak lazım sanırım bide kıyafetlerini yıkamak için özel bi deterjan falan vardır heralde ben arada abkıyroum nete ama gözüme çarpan bişey olmadı
siz bebişlerinize bişey aldınızmı ben çok heyeceanlıyım bi ana önce başlamak istiyorum bişeyler almaya
Bende en çok kullananlardan biliyorum en iyisi primaymış bebek bezinde..Biz hiç almadık zaten kullanılan bir ürün ve illaki kampanyası oluyor sezon sezon..E daha çoğumuzun da ortalama 4 ayı var
Şimdi oyun parkı mı alsam beşik olarak mı alsam onda karar veremiyorum.oyun parkları rahat hafifi ve taşınabilir olması nedeniyle tercih etmek istiyorum..Beşikler de sabit kalıyor ve daha güvenli sanki..Daha uzun süreli kullanılabilir diye düşünüyorum.Ama şu da var beşik alsam şimdi sonra genç odasına dönünce o uymayacak mobilyaya sonra onu nereye koyacağım
,oyun parkını toplayınca bir çanta birşey oluyor.
Bende en çok kullananlardan biliyorum en iyisi primaymış bebek bezinde..Biz hiç almadık zaten kullanılan bir ürün ve illaki kampanyası oluyor sezon sezon..E daha çoğumuzun da ortalama 4 ayı var
Şimdi oyun parkı mı alsam beşik olarak mı alsam onda karar veremiyorum.oyun parkları rahat hafifi ve taşınabilir olması nedeniyle tercih etmek istiyorum..Beşikler de sabit kalıyor ve daha güvenli sanki..Daha uzun süreli kullanılabilir diye düşünüyorum.Ama şu da var beşik alsam şimdi sonra genç odasına dönünce o uymayacak mobilyaya sonra onu nereye koyacağım
,oyun parkını toplayınca bir çanta birşey oluyor.
oda takımını ne kadar süre sonra almayı planlıyorsun? eğer hemen 3-5 ay, ya da 1 sene sonra alacaksan bence park yatak al...
KIZLAR HERKESE GÜNAYDIN. TATİLDEN DÖNDÜK BİZ SIKICI BİR İŞ GÜNÜ AMAN YARABBİ NASIL ALIŞICAM ACABA???
DÜN DOKTORA GİTTİK HERŞEY NORMALDİ OĞLUŞUM 22 CM VE 360 GR OLMUŞ KAN HAPI BAŞLADIK. DÜN BİR DOZ TETANOZ AŞISI OLDUM. AYIN 26 SINDA DÖRT BOYUTLU ULTRASONA GİRCEZ KISMETSE.
BU ARADA BEN HİÇBİRŞEY ALMADIM. ALMAYACAĞIMDA YALNIZ UZUN BİR LİSTE YAPTIM. EŞİM ALDIRMIYOR EKİMDEN ÖNCE. HEPSİ BİR GÜNLÜK İŞ DİYOR BENCEDE DOĞRU BAKIYORUM SİZ ŞİMDİDEN BEBEK BEZLERİNE BAŞLAMIŞSINIZ MAŞALLAH. AMA BEN ALAMAM ÖYLE ÖNCEDEN HANGİSİ BEBEĞİNİZİN CİLDİYLE UYAR ONU BİLEMESSİNİZ AMA YİNEDE HERKESİN KENDİ TERCİHİ TABİ SAYGI DUYARIM.
BEN SADECE EKİMİN İLK HAFTASI ODASINI YAPTIRCAM BİR HAFTADA BİTER ZATEN. KASIM BAŞI GİBİDE ALIŞVERİŞ KISMETSE ZATEN 2-3 GÜNDE BİTER ALIŞVERİŞ DEDİĞİN NEKİ CEBİNDE PARAN OLSUN YETERKİ
ÖYLE İŞTE HERKSE İYİ BİR GÜN DİLİYORUMMMM.
Yok detaylıya girmedim ama doktorun ultrason cihazı gerçekten iyi. Detaylıya 26 sında giricem kısmetse...