siz şimdiye kadar kaç kilo aldınız?
:))) 5 kilo verdim yarim kilo aldim oda sabah tartildim yine sanirim onuda alamamisim :)))) yemek yemem duzeldi bol bol meyve yiyorum hergun portakal suyumu ihmal etmemeye calisiyorum yoksa portakal yiyorum...su aralar sabahlari badem yiyorum findik falan arada..sonra sabah kahvaltisi mutlaka beyaz peynirli domatesli tost yapiyorum vitaminler midemi agrittigi icin mutlaka yiyorum...ogle yemegi corba falan iste sebzeli sandevic falan yiyorum..aksam cok abartmam cunku yemekten sonra uyuyyorum..ama ne kadar vitaminine guvendigim corba salata varsa yiyorum..iki gunde bir limonlu soda iciyorum dikkat edip..aksamlari hic abartisiz 1 1/5 kilo meyve yiyorum..et yemekleri ile cok aram yok su aralar ondan haslama yapip suyunu iciyorum genelde..su aralar birde sut ve yogurta kendi yaptigim cilek marmetleti vardi katip yiyorum..ekmegide kepek yada tam tahil kullaniyorum..ama yinede kilo alamiyorum..bende anlamadim normal zamanda yesem bonus olarak geri donerdi bana ama..doktora gidicem bi kacgun icinde bebegin boyunu kilosu herseyine tekrar baktiricam normal dediler bir sorun yok cok sukur ama yani arada aklima takilmiyor degil...