- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.615
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 637639 Eki Görüntüle 637640 Eki Görüntüle 637641
geçen sene 2 tane yapmıştım bunları da paylaşmak istedim =))
bende 1 yas yapmak ıstedım ama babamız resımlı olsun dedı resımlı pasta yaptırmıstık.işteyım resım atamıyorum cnm bı ara atmaya calısırım.cnm ya kalplı kurabıyenın altındakı ne?herseyıde soruyorum dımı ama aklımda bı fıkır olsun ıstıyorum
Eki Görüntüle 637558
işte bu canım :))) geçen sene yapmıştım
CANIM HARİKA GÖRÜNÜYOR HEPSİ ELLERİNE SAĞLIK
Sağol canım Anadolu yakasındayım yakınsanız 2. yaş günümüze bekleriz kızlar =)))
Görüşsek ne güzel olur aslında =))
A uzak galiba pendik - kaynarca canım..
Toplaşalım bir gün kızlar ne dersiniz =))) Havalar ısınsın dışarda da olur evimde de olur..
Kızlar malum ddogum günleri yaklaşıyor.Netten şeker hamurlu pasta yapan çok güzel bloglar var.Fakat kargoyla gelecegi için pastaya bişi olurmu?Siz hiç böyle sitelerden pasta sipariş ettiniz mi?Geçen 1 şeklindeydi.Bu sene pepe pastası düşünüyorum.
gunaydın cnm cok uzak degıl cnm.havalar ısınsınnnn bulusalım cnm
Ben siz yazınca bakayım dedim çooooooooooook güzel pastalar ya pepeelere bayıldımmmmmmmmmmm
görüşeyim pastane ile yaptırayım iyi fikir buuuuuuuuuuuu =)))
ewet cnm pastaneyle konusup yaptırabılırsın ama kargoyla olmaz yanııı
Risk almaya gerek yok..Pelit pastaları da şahane ama 120 130 gidiyor..Tek pasta olsa sıkıntı yok ama yanına zaten 10 çeşit yapıyoruz ağır gelir diye bakmıyorum bile..Arkadaşım dün istediğin resmi al netten yapıyor dedi kendi yaptırdığı pastane bende orayla bir görüşürüm diyorum bakalım =))) Çok heyecan yaptımmmmmmmmmmmmmmm =)))
ewet pelıt pastanelerı guzel ama cok pahalı yanıııı.pastasını nelı yaptırcaksın.ben hala karar veremedım ve 1 hafta haldıııı.benım prensım 4 marttlııııııııı:)))))))))
aaaaa çok az var
Valla çikolata düşünüyorum..Geçen sene hatırlamıyorum neli idi vişneli idi galiba..Eşim öyle istedi diye hatırlıyorum ya da muzlu yaşlandım galiba
Bu sene çikolata herkes seviyor :))
Menüler hazır mı ben hala bakınıyorummm =)))
:)
uzunnnnnnnnnnnn bir liste
Ama hafif şeyler yapacağım Rabbim izin verirse inş.
Havuç salatası ( cevizli )
Makarna Salatası veya Kuskus salatası
Kabaklı börek ( bal kabağından yapılıyor )
Ispanaklı börek
Sakallı poğaça
Kanepe ( 2 çeşit yaparım yine )
Kurabiye ( çocuklar için bonibonlu )
Valla aklımda birşeyler daha vardı sanki de hatırlamıyorum ya