- 2 Aralık 2024
- 1.384
- 540
- 38
Benim asıl tatilim güneydoğu 2 ay olacak çekirdek ailemle kalamadım. Oradaki rutinlerimi çokkk özledim.
Gez gez keyfini cikar tatil bitiyor bilee ne kaldi şurada. Bizde bugun az gezdik de insan korkuyor herkes hastaaa.
Sabah yine bakicam canim ısıya. Test yaptim cizgi silinmis ekleyeyim.
Catlamam oldu yani kuzum. Bugunu de degerlendirdik burdan sonrasi Allah ne derse o. Biz istiyoruz Allahım da nasip ederse bebegimizi dünya mutlusu oluruz
Dili sürçtü herhalde. Memnuniyet almadık demeliydi bak ovulasyonda güzel. Cok iyi gösterdi benim gecen ay. Bu ay gecen aydan 2 testim var 5li aldım ya. Hafif yumurta akım geliyor pik herlde 2 test oldugu ıcın pik ve çatlamayı yakalamak istiyorum. Döngü 11. Çok aşırı ağğrım olunca bakablrm. Belki de hc bakmam sonraki aylara kalır. Anlıyorum ya zatenAhh cnm benm sağolasın İnşallah cnm hayırlısı olsun ya gercektende bu nasıl bir testmiş ve buna ragmen nasıl satışta anlamıyorum bende mersk ettim negatif diyenede hiç denk gelmedim keske de hiç almasaydım gitmiş bulundum diye aldım kızada söyledim alırken biz şikayet almadık dedi hermzanki savunuşlar bende internetten yapılan yorumlarına bakın dedim