Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bütün anneler selamlar
kaç ay oldu kim bilir buraya gelmeyeli. ozlemisim.
bebisler buyudu artık süt cocugu oldular. ne tatlı. konusmaya basladılar ayy anne olmak ne guzelmıs.
ıkıncı cocuguna hamıle kalan var mı ya da dusunuyor musunuz :44:
ben aslında çok ıstıyorum kızımın bır kardesı olsun. ama bazı dusuncelerim var garıp gelebılır.
bence kız cocugunun kız kardesı olmalı hem de yasları yakın olmalı dıye dusunuyorum. ıkıncı cocugum da kız olsun ıstıyorum. yasları yakın olsun ısteyınce bu aylarda hamıle kalsam dogumu son aylara denk gelecek bu cocuk ıcın kotu bır sey mı butun yıl dogum gununu bekleyecek. bır de sızce de kız ya da erkek kardes ılerısı ıcın de cok fark eder mı :44:
Ayy saol canımBende sizleri özledim.Ki benim özlemim bambaşka çünkü sizler face ten görüşüyorsunuz bense sizlerden ve kuzucuklardan bi haber beklemedeyim burdaSizlere özeniyorum ne güzel sürekli konuşuyor ve haberlisiniz birbirinizden.İnş. hiç bitmez dostluklarınızArada burayada gelinde eskisi gibi olalım.Bizde haberdar olalım sizden ve evlatlarınızdan.ebru kalbin nekadar temizmiş bugün sultanla burayı konuştuk esrayı ebruyu özlemi hiperaktifi çok özledim dedim yine eskisi gibi burda konuşsak dedim randevusuz ama sankibiliyormuşuz gibi aynı saatlerde burdaydık sorularımıza cevaplar buluyor dertlerimizi paylaşıyorduk
iyiyiz ebrucum siz nasılsınız???haticecim dediğin gibi her zaman buranın tadı bir başka....
bugun evlilik yıldönümümüz tam 3 yıl oldu evleneli zaman nede çabuk geçiyor
iyiyiz ebrucum siz nasılsınız???haticecim dediğin gibi her zaman buranın tadı bir başka....
bugun evlilik yıldönümümüz tam 3 yıl oldu evleneli zaman nede çabuk geçiyor
ben kendimden haber vereyim merak eden dostlarıma biliyorsunuz az çok yaşadıklarımı 4 ekimde tamamen bitiyor boşanıyoruz herkes yoluna yolumuz açık olsun inşallah
Eda ve senin için hayırlısı ne ise o olsun canım
Ayy saol canımBende sizleri özledim.Ki benim özlemim bambaşka çünkü sizler face ten görüşüyorsunuz bense sizlerden ve kuzucuklardan bi haber beklemedeyim burdaSizlere özeniyorum ne güzel sürekli konuşuyor ve haberlisiniz birbirinizden.İnş. hiç bitmez dostluklarınızArada burayada gelinde eskisi gibi olalım.Bizde haberdar olalım sizden ve evlatlarınızdan.
Çok şükür iyiyiz bizde canım.Rabbim evladınızla daha nice senelre huzurlu yuvanzda aynı yastıga baş koymayı nasip etsin canım benim.
nice 33 . yıllara canım
ben kendimden haber vereyim merak eden dostlarıma biliyorsunuz az çok yaşadıklarımı 4 ekimde tamamen bitiyor boşanıyoruz herkes yoluna yolumuz açık olsun inşallah
selam facem kapandı burdayım ama kimler burda bakalım ne var ne yok özledim herkesi..