2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kizim 5 gundur ishal,diski tahlili yapildi dun sonuc bekliyoruz.bu arada ishale ne iyi gelir bilginiz var mi,tesekkurler simdiden .
Ikliman basiniz sagolsun,cok uzuldum, mekani cennet olsun insallah arkadasinin,bebegide bir omur saglikla yasasin.cok uzuldum kizim icin canim sikkindi simdi bu haberle dagildim.

canım geçmiş olsun bizde 10gün çektik ateş ishal kusma birsürü tahliller yapıldı çok şükür kötü birşey çıkmadı ama tam 10gün sürdü ishale pates haşlaması piriç lapası bide muz iyi gelir canım

“Çocuklarınızı çok öpün çünkü her öpücük için size cennet`de bir derece
verilir ki iki derece arasında beş yüz senelik mesafe vardır. Melekler
öpücüklerinizi sayarlar ve sizin defterlerinize ...sevap yazarlar.”
...
Ayrıca çocuklara karsı merhametli olmanın sevabı hakkında da cihan serveri
(sav) şöyle buyuruyorlar:

“Çocukları hakkıyla sevmek ve onları korumak cehennemden kurtuluşa
vesiledir.”

“Kim ağlayan Çocuğunu susturuncaya kadar gönüllerse Cenab-ı hak ona
cennet`de memnun olacağı kadar nimet verir.

Merhaba anne...
Nasılsın?
Ben iyiyim.
doğmama çok az bir süre kaldı.
Ama sana söylemem gereken birşey var.
... Kimilerine göre bazı eksikliklerle geleceğim..
"Özürlü" diyecekler bana..
Ama ben kimseden "özür" dilemeyeceğim anne..
Senin dışında...
Senden şimdiden özür dilerim..
Beklentilerinin hepsine cevap veremeyeceğim için..
Komşumuz çocuklarını benimle oynatmak istemediği zaman boynunu eğeceğin için..
"Bana doğru düzgün bir evlat bile veremedin", sesini duyarsan birgün..Kulağındaki her yankısı için..
Mağaza mağaza dolaşıp bisiklet seçmenin tatlı heyecanı yerine,
Tekerlekli sandalye almanın burukluğunu sana yaşatacağım için..
Çağrılmayacağımız her aile toplantısı,bayram kutlaması, piknik için..
Yada çağrılacağın ama benim yüzümden gidemeyeceğin her toplaşma, her düzenlenen kadınlar günü için..
ÖZÜR DİLERİM anne..

Ama senden bir isteğim var;
Benden sakın vazgeçme anne!
Bacaklarım güçsüz olabilir..
Kolayca tırmanamayabilirim merdivenleri..
Sakın beni taşımaya kalkma anne!
Tamam engelleri birlikte aşalım yine..
Ama sen elimden tutma!
Bana yardım etmek istiyorsan yukarı çık ve bana "gel" de!
Çıkamadığım için ağlayabilirim belki de..
Ama sen ağlat beni anne!
Ağlasamda daha çok merdiven çıkarmalısın bana..
Yoksa asla güçlenemem..

Kulaklarım iyi işitmeyebilir..Konuşmaya başlamam biraz zaman alabilir belki..
Ama sen sakın suskunluğa bürünme anne!
Daha çok konuşmalısın benle!
Daha çok şarkı söylemeli, daha çok kitap okumalısın bana!
Yoksa asla konuşamam...

Belki bazı takıntılarım, ısrarlarım olabilir geldiğimde..
'N'olur bana 'hayır' de anne!
Bana acıdığın ve beni mutlu etmek için, istediğim herşeyi yapma hatasına sakın düşme!
Lütfen ağlat beni anne!
Şimdi beni ağlat ki, ilerde birlikte ağlamayalım..
Yoksa asla ayakta duramam..

Belki etrafındaki insanlardan biraz farklı bir yüzüm olabilir doğduğumda..
Çok iyi görünmeyebilirim belki..
Ama sen yine güzel güzel bak bana anne!
Öyle bakki, bende aynaya baktığımda karşımda güzel bir yüz görebileyim..
Yoksa asla kendime gülümseyerek bakamam...

Bir şeyleri hemen kavramayabilir, çabucak anlamayabilirim belki...
Ama sen yine anlat bana anne!Defalarca anlat!
Benden sakın VAZGEÇME!
Yoksa asla Öğrenemem...

Son birşey daha;
Lütfen bu satırları okurken ağlama!
Çünkü ben yazarken inan hiç ağlamadım anne !.

slm kızlaR nasılsınız....biz iyiyiz gebeliğim dış gebelikmiş atlattık o süreci...şimdi aşı yaptım bakalım aynı sıkıntıyı bir daha yaşamak istemiyorum...oğluşum çok iyi çok şükür 16 tane dişi var..birkaç kelime söylüyo...ama iştahı hiç iyi değil...şırıngayla ağzına mama sıkıp burnunu tutuyoruz yutuncaya kadar...hala emiyo ve süütümde iyi dr süte güveniyo dedi...gerçi boyu ve kilosu iyi ama çok yoruluyorum yemnek yedirirken...hepiniz Allah'a emanet olun..bebişleri öpüyorum...:KK16:

canım geçmiş olsun bizde 10gün çektik ateş ishal kusma birsürü tahliller yapıldı çok şükür kötü birşey çıkmadı ama tam 10gün sürdü ishale pates haşlaması piriç lapası bide muz iyi gelir canım

tesekkur ederim hatice cevabin icin ilgin icin,cok sukur biz de atlattik sonunda...

MERHABA GÜZEL ANNELER.:nazar::nazar:
BİRÇOK ANNEMİZ KULLANDIĞI VE KALİTELİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜ ÇİN MALI OLMADIĞINI-BPA İÇERMEDİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜ BEBEK ÜRÜNLERİNİ SEÇTİ.
SİZ DE GÖRMEK VE ÇEVRENİZDEN KALİTELİ OLDUĞUNU DUYDUĞUNUZ ÜRÜNÜ SEÇİM YAPMAK İÇİN ANKETE OY VERİN.SİZDEN SONRAKİ ANNELERE FİKİR VERMİŞ OLURSUNUZ.BENİM GİBİ İLK BEBEĞİ OLACAK ÖNERİYE İHTİYAÇ DUYAN ÇOK ANNE VAR.FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ KIZLAR ŞİMDİDEN SAĞOLUN.BEBİŞLERİNİZLE MUTLU GÜNLERE
:119: :KK49: :119:

EN KALİTELİ BEBEK DETERJANI
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520429-kaliteli-bebek-deterjani.html

EN KALİTELİ BİBERON
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520276-kaliteli-biberon.html

EN KALİTELİ EMZİK
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...niz-almayi-dusunuyorsunuz-2.html#post24118612

15 aylık bebeğim gece 3 gibi ağlıyarak uyanıyor yaklaşık bir haftadır.sanırım azı dişini çıkarıyor.çünkü kabarmış aynı sorunu yaşayan var mı aranızda.

Kimsecikler ugramamış:44:Sultan,ayşe,özlem,... ve diger arkdaşlar umarm bebişlerinz ve sizler iyisinizdir.Bunların peşinde koşturmktn vakit kalmıyr ama en azındn arada ugrasak ne güzel olur

Kimsecikler ugramamış:44:Sultan,ayşe,özlem,... ve diger arkdaşlar umarm bebişlerinz ve sizler iyisinizdir.Bunların peşinde koşturmktn vakit kalmıyr ama en azındn arada ugrasak ne güzel olur

merhabalar ben de uğrayamıyorum ne zamandır hem ev hem iş hiç vakit bulamıyorum inanın. herkesin bebişi iyidir bi sorun yoktur umarım, benim bebiş de ben de iyiyiz çok şükür yerinde durmuyor küçük hanım çok yaramaz oldu
ben bi tavsiyede bulunucam arkadaşlar
eğer bebeğinize alıştırma bardağı tarzında, damla akıtmaz suluk almadıysanız t-rend-yolda dün başlayan philips avent kampanyasında çok hesaplı
ben bi mağazadan 38.90a almıştım, bu kampanyaya bi baktım 28,90 kendimi enayi gibi hissettim gerçi kargo ücreti de var ama hediye çekiniz falan varsa kullanırsınız,kargoyu ekleyince bile ucuz oluyo hatta
belki faydalanırsınız

herkesi öpüyorum Allah'a emanet olun!

X