2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende artık buraya daha çok gelecem sohbetleri özledim sizleri özledim buranın tadı tuzu başka birşey

ooo aşağısı baya kalabalık yaasınnn acaba diğerleri doğumamı gitti :KK1::KK1:
:KK49:bunuda yapmayı özlemişim heee

iner iner benim indi. tekrarda şişirirsin canım merak etme :)). evet tabiki benim

:KK1:aslında herkeslere göre göbek yok aama bana göre var halbuki suanda 3 kilo fazlam var baya ağır kilo veriyorum spor olmayınca tekrardan şişmeyi şu sıralar düşünmüyorum ancak mert şöyle 2.sınıfda olunca olur ben kendi kendime kararlar alıyorum :KK53:

slm

hoşgeldiniz tekrardan. oğlum 19 aylık oldu. agustos ayında pipisinde darlık nedeniyle sünnet yaptırdık. çok geç yürüdü oğlum daha yürüyeli 1 ay kadar oldu.sizler nasılsınız benim 2 çocuğum olduğundan artık gebelik defterini kapattım.hepinizin yavrularını öpüyorum.bol bol yazalım buralara

:KK1:aslında herkeslere göre göbek yok aama bana göre var halbuki suanda 3 kilo fazlam var baya ağır kilo veriyorum spor olmayınca tekrardan şişmeyi şu sıralar düşünmüyorum ancak mert şöyle 2.sınıfda olunca olur ben kendi kendime kararlar alıyorum :KK53:

bence süpersin kilon falan baya fitsin yani hoş kadınsın eşin çok şanslı:nazar::nazar::nazar::nazar:

slm

hoşgeldiniz tekrardan. oğlum 19 aylık oldu. agustos ayında pipisinde darlık nedeniyle sünnet yaptırdık. çok geç yürüdü oğlum daha yürüyeli 1 ay kadar oldu.sizler nasılsınız benim 2 çocuğum olduğundan artık gebelik defterini kapattım.hepinizin yavrularını öpüyorum.bol bol yazalım buralara

hoş bulduk canım benim cimcimemde 19 aylık oldu büyüdüler valla eski yorumlara bakıyorumda neler konuşmuşuzya çok güzel burası yine şenlenecek

X