-
- Konu Sahibi Sympathique
- #2.061
merhaba kızlar, uzun zamandır giremiyordum çok şükür ev taşıma işimiz bitti. Allahtan annem gelmiş yoksa imlanı yok başedemezim. 2 gün önce kontrolümüz vardı 23+4 dük, bebişimiz kesin kız dedi doktorumuz çok şükür 575 gr olmuş boyuda 28 cm civarıymış. Eşim Elif ismini çok istiyor anlamıda güzel iyi huylu güzel kız demek, ikinci ismini de ben koyacağım kısmetse. Seçeneklerim arasında Ceylin, Ece, Nil, Deniz var şimdilik yorumlarınızı bekliyorum isim konusunda.
canım benim kardeşim hamileyken 1 hafta boyunca geberdi adeta diş ağrısından ondada kan pıhtılaşması olup clexane kullandığı için çekemeyiz dediler.1 hafta boyunca gezmediği doktor kalmadı.ama perişandı sürekli ağlıyodu.en sonunda devlet hastanesine gitti ankarada sami ulus biliyosunudur heralde orayı orda kan falan aldılar doktor birgünlük iğneyi kesebileceğine karar verdi.güçlü bi antibiyotik ile çektiler dişi.yani anlayacağın bu kan pıhtılaşmasıyla senin o dişi çektirmen zor.onun için iyice ilerlemeden doktora git kullanabileceğin bir antibiyotik versinler sana.
merhaba kızlar, uzun zamandır giremiyordum çok şükür ev taşıma işimiz bitti. Allahtan annem gelmiş yoksa imlanı yok başedemezim. 2 gün önce kontrolümüz vardı 23+4 dük, bebişimiz kesin kız dedi doktorumuz çok şükür 575 gr olmuş boyuda 28 cm civarıymış. Eşim Elif ismini çok istiyor anlamıda güzel iyi huylu güzel kız demek, ikinci ismini de ben koyacağım kısmetse. Seçeneklerim arasında Ceylin, Ece, Nil, Deniz var şimdilik yorumlarınızı bekliyorum isim konusunda.
Gunaydın arkadaslar ben sıze bısey sorucam bız bugun ıtıbarıyle 21 haftayı bıtırdık.Gecen carsamba bebegımın tekmelerını hıssetmıyorum dıye saglıkocagına gıttım ultrasonda dınlesınler dıye duyamadılar hemen uzmana yonlendırdıler gıttım hersey normal cıkdı.Agrımda vardı kasıklarımda.Doktor bebegımın kafasının gobegımde oldugunu ayaklarınında asagıda oldugu ve agrının sebebının bu oldugunu soyledı.Ama aklıma tekmelerını hıssetmeme sebebımde bu mu dıye sormak gelmemıs zaten buyuk bı korkuyla gıtmısdım.Sızcede sebebı bu mu dur?Karnım cok tok oldugum zaman hıssedıyorum ozellıkle aksamları uzanınca ama ben sureklı tıkabasa yemek yıyemem kı kılomda 72 karnım buyuk ıcerde rahat yoksa o yuzdenmı hıssetmıyorum cok ıcıme dert oldu
Gunaydın arkadaslar ben sıze bısey sorucam bız bugun ıtıbarıyle 21 haftayı bıtırdık.Gecen carsamba bebegımın tekmelerını hıssetmıyorum dıye saglıkocagına gıttım ultrasonda dınlesınler dıye duyamadılar hemen uzmana yonlendırdıler gıttım hersey normal cıkdı.Agrımda vardı kasıklarımda.Doktor bebegımın kafasının gobegımde oldugunu ayaklarınında asagıda oldugu ve agrının sebebının bu oldugunu soyledı.Ama aklıma tekmelerını hıssetmeme sebebımde bu mu dıye sormak gelmemıs zaten buyuk bı korkuyla gıtmısdım.Sızcede sebebı bu mu dur?Karnım cok tok oldugum zaman hıssedıyorum ozellıkle aksamları uzanınca ama ben sureklı tıkabasa yemek yıyemem kı kılomda 72 karnım buyuk ıcerde rahat yoksa o yuzdenmı hıssetmıyorum cok ıcıme dert oldu
gittik bugün acil dişe,dr baktı çekmemiz lazım dedi,dedim bende cleaxn kullanıyorum diye hiç bişey demedi
antibiyotik yazdı dr un dan izin al gel çekleim dedi.
antibiyotik içmesem iyi ama napim içicez galiba mecbur.
merhaba kızlar,
Hepinize iyibir hafta diliyorum.ben ve bebeklerim evdeyiz, sıcaklarla başetmeye çalışıyoruz.
rudi bizde evdeyiz.... gerçi benim doktorum dışarıya çıkmama izin verdi ama cok şıcak canım dışarıya çıkmak istemiyo.Çok heyecanlıyım bu persembe allah kısmet ederse kontrolum var.bebislerimi görmeye gidicem.Bide rudi tavsiye ederim senin de ayakların şişdi ya düzenli olarak ayaklarını yukarıya kaldır baya iyi geliyo.
Sympathique nerelerdesin? umarım herşey yolundadır.
benim 17 hafta kilo 60
18. hafta 61
bundan sonra hızla alırım sanırım doktor evde dinlenmemi istedi;plesantalardan biri aşağıdaymış belki ilerleyen haftalarda yukarı çıkabilir dedi , inşallah çıkar...
kızlar bugün sağlık ocağına gitttim tetenoz aşımı yaptırdım.
ben sağlık ocağına giderken biraz gerilmiştim şimdi derdini anlatacak birini bul iğne yaptır falan
amannnnnn bi gittim bi ilgi bi alaka şaşırdım valla:44:
hemşire demez mi önümüzdeki ay arıycam sizi gelmeniz gereken gün için terslemezsiniz dimi
nasıl yani dedim ben görmeyeli bu sağlık ocakları ne çok değişmiş ya
bi aşı oldum sadece kendi doktorumun hemşireleri bu kadar ilgi göstermiyo
merhaba bayyanlar bugün kızımıza ilk alışverişimizi yaptık. İst de ailemin yanındayım bugün eminönüne havuzluhana gittik ve bir sürü şey aldık. İhtiyacınız olan herşeyi bulabilirsiniz fiyatlar bana göre uygundu tabi ürünler kalite kalite değişiyor. Kendime de Sarıyerde indirim olan bir yerde senfoninin 40 tl ye lohusa pijaması aldım ( çok beğendim ben ) Ekleyebilirsem evimize döndüğümüzde resimlerinide eklerim İnşallah.
kızlar bugün sağlık ocağına gitttim tetenoz aşımı yaptırdım.
ben sağlık ocağına giderken biraz gerilmiştim şimdi derdini anlatacak birini bul iğne yaptır falan
amannnnnn bi gittim bi ilgi bi alaka şaşırdım valla:44:
hemşire demez mi önümüzdeki ay arıycam sizi gelmeniz gereken gün için terslemezsiniz dimi
nasıl yani dedim ben görmeyeli bu sağlık ocakları ne çok değişmiş ya
bi aşı oldum sadece kendi doktorumun hemşireleri bu kadar ilgi göstermiyo
canım bana sadece aşağıda dedi kanalı tıkayıp tıkamadığına dair bilgi vermedi; bir daha ki randevu da sorayım. birde ilerleyen haftalarda yukarıya doğru çıkabileceğini belirtti. İnşallah..Benim bebeğimin plesantasıda aşağıda canım ama doğum kanalını tıkamadığı için sorun yok dedi doktorum. Tabi hem bebişim yan olduğundan hem de plesanta aşağıda olduğundan çok yorulmamamı istedi ama dışarı çıkma yasağı falan vermedi. İnşallah yoluna girer herşeyin.
merhaba bayyanlar bugün kızımıza ilk alışverişimizi yaptık. İst de ailemin yanındayım bugün eminönüne havuzluhana gittik ve bir sürü şey aldık. İhtiyacınız olan herşeyi bulabilirsiniz fiyatlar bana göre uygundu tabi ürünler kalite kalite değişiyor. Kendime de Sarıyerde indirim olan bir yerde senfoninin 40 tl ye lohusa pijaması aldım ( çok beğendim ben ) Ekleyebilirsem evimize döndüğümüzde resimlerinide eklerim İnşallah.